![]() |
Nek oni to srede,mada već ovak izgleda ko gotova igra,tko zna možda i izađe ove godine ako ne bude problema,ako ništ barem ćemo imat Fallout3 ove godine:D
|
Sumnjam da će i sljedeće godine izaći.
|
Neeeee, mora izaći ove godine i TOČKA :), pa ko se bude načekal... sad kad sam videl filmić i sve to samo na D3 mislim kad upalim komp....uf kolko sam bil lud za D2 a sad sam još duplo za D3...
|
Citiraj:
Citiraj:
Čekam da izađe, pa da ponovo sjednem i svežem par dana i noći u jednu kompaktnu cjelinu. |
yap, po meni nisu trebali dirati stare likove, već samo u ekspanziji nadodat još 2-3 nova i to bi bilo to.
za sad mi izgleda malo prešareno igra,s obzirom da je to ipak diablo, koji je oduvijek bio polumračan, siv i tjeskoban,al sve u svemu izgleda zanimljivo i obećavajuće kao i većina stvari napravljenih pod blizzardovom kapom :) |
Citiraj:
ma ne, ovo nece biti dobro... ja i odmah 7 frendova igramo, bnet, lan bilo sto. konacno. morao sam upotrijebiti tu rijec:) taman se vratim s mora i doceka me prefakinjebena vijest:D |
Citiraj:
|
jupi , ja sam se toliko nabrijao gledajući one trailere tak da sad instarilam diablo 2 :) još nemrem odlučit s kojim ću likom igrat...
|
Hehe bas me zanima dali ce diablo 3 imati problema s piratizacijom koji uzrokuju slabu prodaju kao crysis hehe
|
majke mi moje fali leseva po tim tamnicama i fali ogoljelih stabala vani sa suhim uvenulim liscem itd. a ne tu neke duge, tratincice, sve cvjeta.
kada dodes do diabla vidjeti ces da peder jedan ubire tratincicu i mirise umjesto da se bori s tobom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Diablo III će se vrtiti na Havok fizici, također neće biti ograničen samo na DX10.x (moći se se vrtiti na XPu):
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=295012 |
Citiraj:
hebes witch doctora, daj stavi kosti na sebe hvataj wand i samo poison nova i corpse explosion! |
započeo sam diablo 2 lod sa paladinomm , izgleda super na 22" monitoru :) grafička mi se guši
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Vidice dvije velike kocke kako veselo skakuću monitorom, jenda je lijeva, a druga desna. Sisa naravno. :D |
Hell, it's about time, again!:care:
Majko mila, kad sam ovo vidio, nisma sebi mogao doci. I kako sma bio kod cure, vec sam narucio, pored Starcrafta 2 koji je vec davno predbiljezen, Diablo 3 kao poklon za rodjendan, godisnjicu, bozic, cetvrtak, stogod, cim izadje, prva prigoda:D. Igra ciji nastavak kao i onaj Starcrafta, cekam vec skoro cijelo desetljece, najavljena ni godinu dana nakon najave novog SC-a. Straaasnooooo. O kako li ce se padati ispiti....Oooooooooooooo da:D P.S.bluefluid dobro rece, hebes witch doctore i druide i p...e m.....ne, necromancer je likcina!!!! (naravno, nakon barbara:banana:) |
Barbar je gay jer na hell težini ga urokaju do rodnog mjesta oni mage kosturci sa šarenim kuglama oko ruku (:D) sto budu prije same borbe sa Diablom :nono:
Ono element reisistancce mu je stvarno jača strana, ne pomaže ni ono natural resistance ili kak već To Druid počisti sa medom dok si trepnuo, Nekrač isto.. ma skoro svi, osim Barbare (Streisand :D) :) |
milentije ev nesh za tebe :D
http://i89.photobucket.com/albums/k2...pk/diablo2.png i ko' kaze da je s barbarom tesko??? http://www.d2tradingpost.com/db/item_images/2366.JPG :lol2: |
Citiraj:
|
Bluefluid - bjedan ti je dmg na weaponu trebao si to haknit kak spada :D
|
ma joj nisu to moji itemi, to sam onak bzvz, sjetim se samo kak je bilo vrhica ganjat neke rune i iteme... diablo 2 je bio ono... uf, predivno ulupan period zivota pred monitorom! nadam se samo da ni trojka nece razocarati
|
Citiraj:
luk koji koristim http://i27.tinypic.com/hv0vaq.jpg i skill multiple shot :D http://i31.tinypic.com/2ryfuh0.jpg damage je od 8000 do 73000 i to po svakoj od 24 strelice koliko multiple shot ispaljuje :) igram na v1.12a i diablo pada nakon 2 strelice :D može se napraviti i bolji luk s više damage-a, ali nijedan drugi lik ne može toliko protivnika odjednom pobiti i zato je amazonka najbrža i s time najbolja |
predobar skill, ali malo zeznuto kad dodjes na hell...
ne znam, po meni najlakse je prijeci sa nekrosom, i to na bone bild... samo bone prison i bone spear... ono, prebolesno, niko ti se ne moze pribliziti... iako je jaaako zanimljivo skupljat trang-oul-a i picit samo sa poison novom i lower resistom... jako dobro nadam se da ce u trojci biti isto tako nesto, da ces se moci specijalizirati u određenim skilovima pa da budes živinče |
|
lower resist funkcionira i kad protivnik ima immune to poison ?
|
no krasno!!!! prvo wow, pa sad diablo3 pa onda dolazi fallout3... ode moj društveni život kvragu. sva sreća da sam si muža već našla. slijede dani potpune izolacije :D
|
Da, i ja se slazem da je sa Necrosom najlakse, ali bas zato nije tolka fora:goood:
|
OMG jeste pogledali game play trailer :care::care::care: jaoo te te joooj
|
Konačno..:D:chears:..još da nije Bioware otišao u božju mater..pa da se mogu nadati Balduru 3..:nono::nono::nono::hitthewal:
|
ja sam si instalirao jučer Lord Of Destruction i igram s barbarom u nadi da ću ga nabrijati pa moooožda moći importati u Diablo III :p
|
Citiraj:
jedino sto te moze utuc na hell-u su venom lordovi tam kod diabla, e to je onda show... a ak igras bone bild onda one mumije u 2.gradu i tam kod baal-a, uf to je hebeno, oni su imune na magic, a bone spear/spirit je cisti magic dmg ne znam, nekako se uzdam u blizzard da ce opet napravit show, i da ih ona silna para od wow-a nije iskvarila |
yayyy nemogu docekat 31.12.2008 da zaigram diablo 3 :):):)
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Ma Necromancer je uvijek bio bog i batina za masovno killanje neprijatelja.
Još kad imaš Golem-a, recimo irron golema napraviš od nekog uber item-a jebeno, pa bone spear, pa poison spells, fest. U expanziji me zivicari su oni mali shamani kaj te napadaju pa bjeze, pa te iz daljine kolju, ja sam ljepo poison explosion i ovi poumru od poisona :D igro sam s Barbarianom, i odusto nako chapter 2, gdje me je sva sila neprijatelja, kad se sjatila na mene zaklala... igro s druidom, odusto isto tak na kraju chaptera 2 kad me onaj B... nesto demon u toombu zaklo s coldom... igro sam i s assasianom, doso do kraja skororo i onda kod Bala me zaklala sva silina onih demona.... Samo s Necro-om nisam imal problema :D |
eh pa moras znat igrat s njima...ja sam bez beda (ok, ne bas bez beda, al uz puno truda) proso sa barbarom na hell u v1.10 bez ikakvih haxova
i bio je pre dobar gust...bas zato jer je bilo podosta teze sve se moze kad se hoce :) |
Citiraj:
Njih je najljepše rješaval bone spear, kosio ih i po 10 :goood: Mogao bi biti dobar ovaj witch doctor, jedva čekam demo :zdero: |
Ovo je definitivno WoW killer kako kazu po ostalim forumima a mogu vam rec da kad sam pogledo trailer da mi je ubio svu volju igranja wowa vise mi nema smisla igrat ga . 31.12.2008 izlazi ? mislim da cemo novu proslavit ispred algoritma :) posto ce oni to sigurno stavit u ponocnu prodaju , i mislim da ce mi to bit najljepse proslavljena nova :) cekam ovo vec skoro desetljece i mislim da ce se isplatit . Samo moram odmah pocet smisljat imena i zauzet sva dobra :) Ja sam uvjek igro sa frenzy babom i amazonkom meni dva najjaca lika . Nema veceg gusta od klanja fetisa sa amazonkom fino titana u ruku i kolji :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |