![]() |
....
|
Bit ce izgleda nesto malo problema sa novom operom kolko se cini...
Al moram primjetit da dosta brze radi od zadnje verzije. |
....
|
Citiraj:
|
Odlično radi zasad. 9.27 mi se rušila svako malo u kombinaciji s nekoliko stranica koje traže login i često se refreshaju i gmaila. Gmail je bio najčešći krivac za rušenje. Vidim da je to sad popravljeno.
@ Fleks - probaj nove tabove otvarat s ctrl+t, osobno mi je tako najlakše otvarat tabove ctrl+b isto dobro dođe za automatsko otvaranje kopiranog linka... |
Evo sad overwrite-ao 9.27 koja mi se nekako bas bila malo usporila...Sad opet leti...Super browser (ispunjava sve moje potrebe :care:), otkad sam ga probo svugdje ga koristim i svakome preporučam :)
|
ovak, zasad problemi s:
gmail - sve pomaknuto nekak u desno, sporo užasno adm - ne prikazuje se izbornik s komponentama lijevo devianart - izborsnik banana 24sata - dosta česno zna odrezat stranicu na 3/4, dolje. |
Citiraj:
|
Evo još jedna zgodna stvar, sa mišem kliknete sa desnom tipkom i idete sa scroolom gore dolje i mičete se po tabovima, tj pojavi se mali prozor i možete ič po tabovima ko metak. :D
I love Opera. |
Citiraj:
|
vec duze koristim operu i oke, ova je malo brza, al i dalje isti problemi sa istim stranicama.
|
Citiraj:
pa ne testira se stranica samo na IE-u:fuming: |
Citiraj:
Bar sam sad našel di se more prebaciti na staro. :fiju: |
Citiraj:
|
Jesu dodali možda autocomplete i fit to screen opciju za slike?
|
Autocomplete nisam primijetio, ali sad kad kreneš upisivati nešto u adress bar, automatski ti za to što upisuješ pretražuje već otvarane stranice i nudi ti na izbor. Fit to screen ne postoji u tom obliku nego kod desnog klika na sliku nudi "open image" i onda se ona otvara u prostoru namijenjenom za stranicu.
|
Kak ne stave taj prokleti autocomplete više, ali ajde stavili su taj fit to screen - to mi je više muke zadavalo u browsanju. Evo me malo na Operi dok ne izađe verzija 3 JPB-a. :D...
|
pa nije li to autocomplete
ili ja nesto drugo mislim :D http://www.imagesforme.com/out.php/t80991_untitled.JPG |
Citiraj:
|
ma jok sta ce meni pravi browser :D bitno je da dobro radi i da se brzo otvara :D firefox me do sad zadovoljavao ali u zadnje vrijeme mi se otvara dugo u tri plisana medeka :D
|
Uf, slažem se mala ova Opera je eksplozivna, troši samo 12 MB-a sa tri taba, nije loše ali navikao sam na te prije spomenute dvije stvari i fale mi. Nema ni Fit to Screen, a autocomplete mi ne radi gdje mi je potrebno. Za slike imam alternativno rješenje, gumb Fit to Width. Šteta, imam premalu rezu koju Opera ne voli - x768.
|
Ma kaj je to autocomplete?
Wand? |
Čisto npr., logiram se na Facebook sa svojim mailom npr. švajnštajger@crveni.karton.de i JPB to zapamti. I sad ja krenem drugi put pisati u kućicu za logiranje, krenem pisat š i on mi predloži što je bilo uneseno prije. Npr. ako sestra ima mail škola123@net.hr predložit će i to ali ako ukucam šv ostat će dole u izboru samo ovaj gore dulji mail. Znam da me prcate lagano i da objašnjam bezveze ali ovo stvarno štedi vrijeme, jer ja imam nekoliko login korisničkih imena, sestra još par pa...
|
....
|
Aha, gle radi stvarno. Ja sam mislio da je taj Wand za one pokrete mišem što raspoznaje. Ispričavam se, noob sam za Operu i ostale klasične komade. Fala na pomoći :goood:
|
Citiraj:
|
Ma to mi još od Viste ostalo da ništa ne radi kak se spada, pa pušem i na 'ladan jogurt sad :D.
|
Meni cak i meni na DA radi kak spada :D
Operu koristim od 7-ice, a sad sam razapet izmedju nje i FFa, kvragu kad su oba dva ako jebeno dobri :D |
Jel zna netko kako urediti right click context menu?
Treba mi "search google for" da se otvara u novom tau. Znači kao u firefoxu... Jel se to može? |
hmmm, ne kužim baš..... ali CTRL + T g pojam koji tražiš
|
ma ja cekam 17-sti i JPB :D
|
što je JPB?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|