![]() |
Citiraj:
Sta ovo nisu dobili ni licencu za gradove? :D XXXX} Editirano na zahtjev moderatora.... A ja bas mislio ono: Sarajevo - Minhen ili Pariz - London |
Citiraj:
Gdje su ti SS-ovi? Je su li gradovi imalo realisticni? Kakva je razlika imedju 18 Wheel of Steel i ove gluposti? |
Kako samo nedostaje trokraka na ovom Actrosu. Nadam se da će se nać netko pa napravit neki superpatch kao kod PES-a :D
|
Citiraj:
Bas sam htio reci kako me podsjeca na PES :D Inace, mislim da ce ubrzo biti patch... Samo, za kada je najvljena verzija na engleskom? |
Navodno bi danas trebala izaci za UK.
|
Citiraj:
Bas sam htio reci kako me podsjeca na PES :D Inace, mislim da ce ubrzo biti patch... Samo, za kada je najvljena verzija na engleskom? |
koji je tebi? vec drugi put isti post postaš?
|
Citiraj:
Ne znam... Do neta je, nebitno... Evo malo SS-ova, skinuo demo prije par minuta... http://www.imagesforme.com/out.php/t...415215.bmp.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t...445029.bmp.jpg Inace... Igra je cisto solidno... Kamion i prikolicu cete malo teze osteti, za razliku od 18 WoS gdje steta raste iz sekunde u sekundu... Kao sto vidite ja vozim Scaniu, koja se na ifri zove SWFIT (tako nekako)... Buduci da je na njemackom jeziku jedva sam se snasao, a ne mogu namjestiti volan nikako... Sigurno postoje opcije, ali ja ih nisam nasao zbog nepoznavalja jezika... Takodjer moram napomenuti kako ovdje kilometri "lete"... Predjete oko 20 metara, a ono vam otkuca kao jedan kilometar... A od Berlina do Frkankfurta imate nesto manje od 450 km.... Toliko o igrinoj realnosti... Raskrsnice su radjene na principu 18 WoS-a, znaci imate nekoliko tipova raskrsnica (onih kad silazite sa autoputa u grad, onih kad se ukrstava vise autoputeva odjednom)... Tako da igra nema veze sa stvarnim svijetom... Dok recimo, prije neke raskrsnice imate one znakove koji vam kazu u kojem smjeru put vodi... I prvi znak je udaljen nekih 1 km od raskrsnice i iza njega slijede jos 2 ista znaka... Izvinjavam se na traljavom objanjenju... Odoh ja igrati.... Uskoro ju uploadati jos SS-ova i video clipova koje sam pripremio... Do tada, skinite si demo i zabavljajte se... |
Jel taj na njemačkom demo ili cijela igra?????
|
Citiraj:
:beer: EDIT: cisto solidno izgleda ! Pretpostavljam da je na max postavkama. samo cu cekat punu verziju ! neda mi se s demom zaje**** samo bi te zamolio ako ces jos ss-a stavljat da puknes interijer ! :D narucito me ta scania zanima :D :beer: |
Citiraj:
Nisam vidio nikakcu razliku izmedju ovoga i prave igre (iako pravu igru jos nisam igrao)... Ovdje imas sve sto je najavljeno u najavama igre... Inace, za pocetak ste totalni amater i kroz igru napredujete... Za pocetak samo vozite po zemlji koju ste odabrali... Da biste presli granicu i usli u druge zemlje morate platiti... Ne znam sta je to sto morate platiti, ali bez toga ne mozete nigdje otici iz zemlje... @zeljac, rado bih ti prikacio kakvu slicicu... Ali me upload zeza kao i net... Stoga, zao mi je... |
Citiraj:
Nemas frke ! :chears::chears: svejedno cu je kad tad zaigrat :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam vidio nikakcu razliku izmedju ovoga i prave igre (iako pravu igru jos nisam igrao)... Ovdje imas sve sto je najavljeno u najavama igre... Inace, za pocetak ste totalni amater i kroz igru napredujete... Za pocetak samo vozite po zemlji koju ste odabrali... Da biste presli granicu i usli u druge zemlje morate platiti... Ne znam sta je to sto morate platiti, ali bez toga ne mozete nigdje otici iz zemlje... @zeljac, rado bih ti prikacio kakvu slicicu... Ali me upload zeza kao i net... Stoga, zao mi je... |
I jel izasla puna verzija na engleskom? Igra izgleda dobro :)
|
Skinuo sam onu verziju na njemackom ako je to cijela igra stvarno me razocarala , jer ima samo 4 marke kamiona, ako je demo valjda ce u cijeloj igri biti vise kamiona :)
|
A zapravo kao imaš više marki kamiona. Mercedes, Scania, Volvo, MAN. Tu i tam se vidi i koji DAF, Renault i Iveco. Nema baš puno europskih kamiona
|
Citiraj:
ali ovo su definitivno najbolji/najpoznatiji. ako cemo tako, mogli su nabacit bar 2 modela od svakog proizvodaca... ma, bitno da je Volvek tu, a za ostalo :fiju: :beer: |
Na pocetku kad kupujes kamione nema Man,Daf i Iveca
|
Mene igra razočarala PREMALO gradova... Kamioni su još prolazni...
|
Ako je ovo demo, mozda ispadne dobro, sto se tice karata (da bude puno veceg opsega), jer nisu htjeli opteretiti velicinu demo-a time.
|
Ma samo da prosire mapu i dodaju vise kamiona igra ce bit super za ubit dosadu :)
|
Citiraj:
kako su ljudi napravili za haulina nove kamione i mape, tako ce napraviti i tu ! :beer: |
Citiraj:
Slazem se... Cak i da nema Balkana treba biti Skandinavija i UK... Ali vjerujem da ce biti i Balkan pa barem stavili i Yugoslaviu :D A sto se tice kamiona, prava imena ce vec netko srediti.... A bas bih volio da EA ili cak Microsoft prave ovu igru... Ono, kod EA bismo imali prava imena dok bi igrivost bila tak-tak... A kod Microsofta svaki grad bi bio do posljednjih detalja kreiran... Ili cak Craytek... :roller::roller::roller: |
A sto ga trujes bogte.
Ja bi volio da VW aute pravi Ferrari.. cc |
[56k warning]
Evo... ZNam da cete me kritikovati zbog silnih megabajta... Ali bilo mi je zao da vam nesto uskratim... Dakle, kupio sam si novi kamion... Najskuplja Scania i u nju sam ugradio najjaci motor i ostalu opremu - najskuplju i najjacu... Uzivajte u SS-ovima... http://www.imagesforme.com/out.php/t121743_0.bmp.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t121753_01.bmp.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t121768_02.bmp.jpg Ima jos preksrasnih SS-ova... Ali mi upload ne radi kako treba, pa zadovoljite se s ovim... |
pa, ok izgleda.
popravili su grafiku ! kakav je AI ?! jesu opet tupavi ?! :beer: |
Ova slika unutrašnjosti....jel to stojiš na mjestu ili su kazaljke statične?
EDIT: tek sam sad vidio oznaku parking kočnice :D |
stoji na mjestu ofc ^^
|
[56k warning]
Citiraj:
AI? Cisto solidno... Nisu bas tupavi, ali nisu ni genijalci... Ponekad naprave saobracajku na raskrsnici, mada rijetko kad... Lijepo se prebacuju iz treke u traku... Ne trube ti na semaforu dok je crveno, osim ako ne zauzmes obje trake... Zadovoljan sam :) Sto se tice grafike, ovo ti je na MAX detaljima... 16x AA, AF na maximumu, detalji na maksimumu :D Citiraj:
Samo nikako ne mogu da predjem na sljedeci lvl... Valjda je to zbog demo-a... Inace, nikako ne mogu upravljati pomocu volana ili nekog kontrolera... Uopste mi ne prihata kada okrecem volan lijevo i desno kako bih skrenuo, a ne moze se to nastimati ni u opcijama jer ni tamo ne prihvata lijevo niti desno... Isti je slucaj i sa gamepadom... Edit: Podrzava li ova igra DX10? Bas me zanima kako ce u DX10 izgledati... Drugi edit: Zasto nitko ne pita za realnost? :D Treci edit: http://www.imagesforme.com/out.php/t121866_027.bmp.jpg To su vam oni znakovi o kojima sam govorio... Tamo negdje iza drugog je i treci znak... Dakle, cista glupost... |
Citiraj:
da, ziher.... jedva da su i ovo malo grafiku popravili ! od PTTM pa sve do american long haula nista nije mijenjano :D :beer: |
Jel izašao pacth koji dodaje engleski jezik?tražim ga,al neuspješno.Inače igra je dobra,samo je bed kaj neznam njemački al snalazim se
|
Citiraj:
ovo je demo... Uskoro ce biti i UK verzija |
Citiraj:
|
Citiraj:
kad bude demo za skinut na ovoj stranici, bit ce i full verzija ! legalno si mogao skinut samo demo ! :beer: EDIT: citat s njihoce stranice + njihova nadopuna ta se nadopuna izgleda odnosi na ovu verziju gore " 4. Will there be a demo to download? Yes, just like with most recent games developed by SCS Software, the online edition of the game will be available at the end of August, 2008. Update: a pirated copy of the game is already being circulated on the Internet - for some reason, the pirates call this stolen copy a "demo." Stay away from pirated software, you are putting your computer at risk from virus or spyware infection. By buying a legal copy of the game, you are putting your money into further development and extensions of this game. Official and clean demo of Euro Truck Simulator will be available from this site at the end of August. " |
Probat ću sutra. prekosutra, al već prije izlaska sam po onim najavama rekao da će to bit isto kao i 18 wheels, a ovi SSovi i analize to potvrđuju, a to sve skupa znači sranje za jednokratku upotrebu... 2,3 dostave i dopizdit će,...
U biti neću, neda mi se s demom zajebavat, a ovo je demo koliko sam skužio? Čekam full verziju:D |
Pošto ne razumijem njemači,jel itko zna zašto nemogu otići u drugu državu;npr iz Njemače preći u Češku.
|
Citiraj:
Citiraj:
U kutu stoji verzija 1.0.0., jedino da je engleski, a ne da se mučim s njemačkim... Stvar je u tome što si tipke nemogu namjestit jer pola toga neznam šta je :D |
Citiraj:
Kontrole su ti iste kao i na 18 WoS... Pa se orijentisi pomocu njih... Inace, ovo sto mi igramo je "ilegalni" demo, koliko sam ja shvatio... A i legalni demo se nece nipocemu razlikovati od ovoga, osim sto ce biti engleski jezik... (znaci bit ce par kamiona, drzave osim UK, Skandinavije [eventualno i Balkana]- kao sto je i ovaj demo) Inace, demo sam skinuo sa Mininove, nisam nasao nista na njihovoj stranici... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |