![]() |
gle ja sam kupio svoje rame u vemilu prije 2-3 tjedna i definitvno ne izgledaju tako :D izgledaju ko najobičniji zeleni rami...
za ubuduće: nikad ne vjeruj opisima i slikama u našim pc-shopovima jer su u većini slučajeva netočne |
Dobro je i to znati Hvala ti ali to još mi ne pomaže da riješim svoju Enigmu....
|
Ajmo ovak jer namjeravaš Barton adići na 200×11?
Po meni napravi slijedeće pričekaj malo s memorijom jer ovu možeš kloknut na 400 ziher. VeCe-Mil, ja sam imao s njima iskustva i nikad više! Lažu i kradu. Kingmax 433 512MB moduli su smeće imao 6 modula i ni jedni nisu delali. Ili ak hočeš zemi si u mlacomu u ljubljani Twinmos Twister 433 CL2 |
Evo kako bi funkcionirilao slijedeče dva keksa od Kingmax 256Mb/433/400
ako ima neko ideju dali se to isplati komad 385kn/kom |
ma uzmi to će sigurno radit cl2 na 400
|
Fire Fox-za 200x11 će ti bit dobra bilo koja ddr400 mem,a sad dal ona radi na cas2 li3 to je bulshit jer razlike u performasama za te pare se jednostavno ne isplate.Uzmi taj kingmax i završi.
točka,amen |
Citiraj:
Uzmi Samsung Infienon, Hynix, VDATA 400Mhz i to hje to delat će na CAS2,5 ili Kingmax Harcore koji i TREBALI ( neznam kakvi su ovi novi) ić na 400 na 2-2-2-X. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uh kako znate zbunit čovjeka a da usaglasite stavove?!
A šta reči o ovoj memoriji: 512MB/400 Infineon jeli to ok memorija uzet dva keksa pa šta bude znači 1Gb/400 u dual chanel i mislim da bi to bila trenutnio ono što bi radilo na u sistemu sa Bartonom na 200x11 |
da to bi radilo savsim solidno. Vjerojatno na malo većim latencijama al ako ti netreba za neki overclok i super perfomanse bolje ti i netreba.
|
tak je zemi tal+j infinion i završi.zaboravi na postavke latencija i piči s bartom n 200x11 i uživaj...
|
Hvala svima još samo jedna sitnica koje postavke napravit za memoriju ili ostavit po difoltu
Hvala |
1 privitaka
Jos jednom hvala svima stigla je memorija pa me samo interesira dali su postavke ok slike u prilogu mem ja na 2.75V
hvala unaprijed Slike u prilogu ETO NEJSRA TAMAN STO SAM UPLOAD poruke napravio izbacio je plavi ekran i restart i nikako dič sistem morao sam po difoltu 100x11 ima netko ideju kako da podesim i proc i mem da radi ok da zavrsi ova drama oko memorije Hvala 1000000000000 X |
diži napon jezgre proca bar na 1,7v za početak pa vrti prime 95 torture test i diži napon po malo ako treba dok se ne prestane rušit, zašto dižeš napon memoriji na default postavkama, neke to jednostavno ne vole, vrati na 2,6v, a koju si to memoriju na kraju kupio:confused:
|
2x512MB/400 Infineon
Nisam dizao napon postavka je Auto u Biosu |
mislim da bi trebala ići 2.5-3-3-11 (ovih 11 na kraju najčešće daje najbolje rezultate na nforce2 pločama)
ak će ti prime biti stabilan ostavi tako jer sa 2-3-3-11 neće biti velike razlike (a 2-2-2-X mislim da neće raditi) kako ti ljudi kažu voltažu proca digni na 1.7V ,a s voltažom memorije se igraj (do 2.8V si siguran,iznad toga postaje "opasno") |
kad pokrnem Prime95 krene i izbaci Windows log error pita dali da posalje windows suport?
Zasto se to dešava? |
napiši više podataka: na koliko rade memorija i procesor, koji tajmigzi memorije,kolika je temperatura proca/systema pri izbacivanju,kolike su ti voltaže (dali napon padne pri primeu) i slično
|
Koji torture test si vrtio?
Iako tu treba napomenuti da Epoxice načelno ne vole 200FSB, nisi prvi kojeg jebe Epoxica na 200FSB digni na 201 ili 202 i probaj tada. Kratko pitanje jel znaš serijski od proca? Ak je zaključan tj. poslije 34 tjedna onda može bit do njgea jer ti teško idu na 3200+ |
Neznam a sad mi se ne skida hladnjak mozda sutra pa javim probat cu prvo sa tim 201 itd.
a vjerovatno 100% je zaključan |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:43. |