PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Prijedlog u vezi tržnice =) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107796)

Arthas 25.11.2008. 23:36

Citiraj:

Autor Tomy no.1 (Post 1201792)
ja bi ukinuo prodaju mobitela a ne jos otvorio podforum.

slazem se i sa time, ali nisam htio biti neugodan hahaha
i naravno, ja kreten, postao ovo u ovaj threed a ne otvorio novi, dovraga :D

tor 26.11.2008. 08:04

Dobro da si postao ovdje, ne treba novi thread. Tržnica PCE dozvoljava prodaju mobitela samo i isključivo pojedinačnih modela koji su vlasništvo korisnika foruma. Znači, nema preprodaje većih količina, čestih oglasa istih korisnika itd.

Arthas 26.11.2008. 18:30

Citiraj:

Autor tor (Post 1201923)
Dobro da si postao ovdje, ne treba novi thread. Tržnica PCE dozvoljava prodaju mobitela samo i isključivo pojedinačnih modela koji su vlasništvo korisnika foruma. Znači, nema preprodaje većih količina, čestih oglasa istih korisnika itd.

ma sve je to ok, salio sam se malo sa zabranjivanjem, ko sam ja da ista takvoga govorim, ali mislim da ih stvarno ima malo previse i da se nekako zatrpava prodaja. ja osobno dolazim tamo vidjeti ako ima sta zanimljivo, naravno u vezi kompjutora, a ima nas i dosta takvih vjerujem.
mislim, ovako bi netko mogao prodavati i autoradio tehniku, audio komponente, i sve ostalo sto ima ikakve veze s time, a koliko vidim takvi se preusmjeravaju na druge forume....
neznam, mozda sam malo zabrijao, ali mislim da bi bilo puno lakse svima da se samo to odvoji, fizicki, sa one prodaje
zivili:chears:

tor 26.11.2008. 18:48

ma stoji, bez daljnjeg, ali smo mišljenja da nema smisla zabraniti u potpunosti prodaju mobitela i slične tehnike, samo ako se ne pretjeruje, naravno.

Arthas 26.11.2008. 20:19

Citiraj:

Autor tor (Post 1202320)
ma stoji, bez daljnjeg, ali smo mišljenja da nema smisla zabraniti u potpunosti prodaju mobitela i slične tehnike, samo ako se ne pretjeruje, naravno.

naravno, naravno, ja opcenito nisam za ikakve zabrane ili takve spike ali bilo bi lijepo nesto sredit/uredit, lakse bi se ljudi snalazili, iako ne kazem da i sada nije super, svaka cast vama sto odrzavate ovaj forum...
ali eto, posto postoji ovaj podforum, za prijedloge i komentare, reko ajde da dam neki barem polupametan prijedlog...
ipak :fala: na odgovoru tor :D

Baja 001 29.11.2008. 18:05

Evo neznam je li netko spominjao. Vidim da dosta trgovaca nakon prodaje, prodajnu cjenu zamjeni sa PRODANO, što je po meni glupo. Trebala bi se ostaviti cjena tako da se i drugi trgovci zanju ravnat, na kraju krajeva tako i smanjit broj procjena! ;)

KidBoy128 29.11.2008. 22:54

neka napišu PRODANO za xxxxxkn :fiju:

generic 30.11.2008. 16:48

Citiraj:

Autor KidBoy128 (Post 1205110)
neka napišu PRODANO za xxxxxkn :fiju:

Ali to onda neka editiraju prvi post, a ne da napišu novi pa bumpaju temu samo da bi obznanili da su prodali.

Router 30.11.2008. 18:00

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1204841)
Evo neznam je li netko spominjao. Vidim da dosta trgovaca nakon prodaje, prodajnu cjenu zamjeni sa PRODANO, što je po meni glupo. Trebala bi se ostaviti cjena tako da se i drugi trgovci zanju ravnat, na kraju krajeva tako i smanjit broj procjena! ;)

Sumnjam da bi to smanjilo broj procjena , koji je stvarno apsurdno velik ...

Melani 20.12.2008. 09:39

Imam prijedlog da se napravi sticky za tržnicu "kako prepoznati hardware" jer ima dosta onih koji to neznaju pa ne navedu koji je slot agp ili pci-e i sl.
Te bi isto predložio da se postovi koji nisu potpuni tj. ne sadrže sve kaj treba (garancija,slanje poštom,lokacija,točan model etc.) jednostavno brišu tak da korisnik onda bude prisiljen čitanju sticky-a o pravilima na tržnici.

tor 20.12.2008. 10:28

Takvi postovi se i brišu, ako to već nisi primijetio. Ovo s prepoznavanjem hardvera - nekako sumnjam da bi pomoglo. Ekipu ne možeš natjerati da pročita tri rečenice o postanju, a kamoli ovo. No, svakako ako netko napravi tako nešto - objesimo naravno.

Codiac 20.12.2008. 10:31

imho trebao bi se napraviti pod forum za procjene jer je broj istih onak velik.....

Melani 20.12.2008. 10:39

još jedna ali mislim da je preteško za izvesti.
ak se može neki template napraviti.
znači kad staviš novi post dobiš template koji ispuniš i gotovo.

rodney 20.12.2008. 10:41

ma trebalo bi ekspresno brisat one "samo procjenu molim", da vidim koliko sam cool u ovom trenutku, i ne, necu nista prodavat ( jer bi me tata istuko)....

Baja 001 20.12.2008. 11:20

Citiraj:

Autor tor (Post 1225342)
Takvi postovi se i brišu, ako to već nisi primijetio. Ovo s prepoznavanjem hardvera - nekako sumnjam da bi pomoglo. Ekipu ne možeš natjerati da pročita tri rečenice o postanju, a kamoli ovo. No, svakako ako netko napravi tako nešto - objesimo naravno.

Treba brisat bez lockova, i stavit template.

Po meni STICKY bi trebao imati i template, tipa proizvod/startost/garancija/oc.

Tko to neispuni, odmah se briše i gotovo.

Melani 20.12.2008. 11:26

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1225377)
Treba brisat bez lockova, i stavit template.

Po meni STICKY bi trebao imati i template, tipa proizvod/startost/garancija/oc.

Tko to neispuni, odmah se briše i gotovo.

ma ne da se briše nek se nemože ni postati.

zwo 26.01.2009. 20:21

Kao prvo ispricavam se ako je ovo pitanje vec bilo, al iskreno neda mi se sad trazit, nemam volje.

Iako protivno pravilima, opet se bumpa samo da bi se napisalo da je prodano/kupljeno/rjeseno.
Do kada ce se tako radit?
Vise mi ide na q kad od 10 tema, 5 njih je bumpano da je prodano.
A mislim ono.:wtf2:
Zar ljudi stvarno neznaju koristit Edit??

Edit: sad vidim da je gore isto pitanje...:hitthewal:
Odmah sam naletio na ovaj thread pa nisam ni citao.
Sry.

mirtek10 26.01.2009. 21:42

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=135148

Trebalo bi se nekak napravit da prodavat mogu korisnici samo sa određenim "stažom" na forumu, ili da svi korisnici moraju imate neke osobne podatke radi boljeg i pouzdanijeg trženja... Jer na temelju kao što je na gore navedenom linku, narušava se pouzdanost ovog foruma. 1500 kn nije baš mala svota, a da je i 100 kn opet isto. Jest da se može otkrit ko je taj "lik" koji te zahebo ali opet, tu ima i zajebancije.

Vuco 26.01.2009. 22:07

mirtek, prošli smo to već desetak puta. Neće biti nikakvih restrikcija za tržnicu. Jedino može biti za sve, a to je da se tržnica ukine. Kako kupujete preko oglasnika ? Ajd, na forumu barem možeš upozoriti na nekog lošeg trgovca, ali to je to. Osobni podaci ne dolaze isto u obzir.

Ne kužim, događala su se sranja i vi i dalje idete vjerovati nekome korisniku koji nema nit 5 postova i šaljete novce unaprijed ? Kad tad ćete naletit na nekoga tko će vas zeznut. A useru iz tog threada sam već preko PM-a preporučio da stvar riješi na policiji ako će biti problema.

@ zwo
Nažalost, to je stara navika. Ne shvaćaju da na isto dođe ako ti u jedno vrijeme editiraš prvi i/ili zadnji post ili lupiš bump, osim što sa bumpom radiš veće "sranje".
Već smo molili za takve stvar.

windfucker 26.01.2009. 23:40

Citiraj:

Autor rodney (Post 1225352)
ma trebalo bi ekspresno brisat one "samo procjenu molim", da vidim koliko sam cool u ovom trenutku, i ne, necu nista prodavat ( jer bi me tata istuko)....

Ma, ništa od toga... uvijek može "izvući" procjenu pod lažnim PiP, i onda napisati "prodano" ili "prodano van Foruma", itd... ništa se tu ne može.

Btw, Tržnica je već dovoljno dugo među nama da bi bilo jasno da se tu ništa radikalno ne može (i nema za) popraviti...
Sve promjene su manje-više "kozmetičke naravi"...
@"svi novaci":Slušajte Vucu, staroga cara-kod kupovine,oprez prije svega...jer opekli su se i iskusniji (uključujući i moju malenkost), tako da...
;)

tor 27.01.2009. 08:48

Neće se uvoditi ništa, a ponajmanje broj postova za ostavljanje oglasa. Kako Plavi oglasnik i slična mjesta oglasa ne odgovora za istinitost istih, kao ni za poštenje oglašivača - tako ni PCE ne može to činiti, a neće niti uvoditi ograničenja gore spomenutog tipa. Zna se kako se trguje preko interneta, tako da tu ne vidim problema. Ako želite nekome vjerovati na riječ, a nikada ga niste vidjeli, nego tek preko neta stupili s njim u kontakt - e onda nažalost internet nije mijesto za vas. Tužno ali realnost je takva.
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1052

micek_kc 27.01.2009. 15:24

na www.avforums.com forumu ima rijeseno tako da se vidi broj uspjesnih trgovina ispod avatara(trades:13)i tako da mozete odmah znati kakav je prodavac

Vuco 27.01.2009. 16:52

Vi ne shvaćate da bi tržnica trebala biti manji dio ovog foruma, da ne velim potpuno sporedna. Umjesto da se bunite oko kvalitete i spama na drugim podforumima, Vas najviše tangira baš tržnica ?

Bubba 27.01.2009. 17:07

Citiraj:

Autor Vuco (Post 1261754)
Vi ne shvaćate da bi tržnica trebala biti manji dio ovog foruma, da ne velim potpuno sporedna. Umjesto da se bunite oko kvalitete i spama na drugim podforumima, Vas najviše tangira baš tržnica ?

Osjecam se strahovito lamentatorski te se nadam da je tor psihofizicki sprijecen intervenirati bar dok se stvar malo ne zahuska ali... kvaliteta i odgovarajuci S/N ratio na ovakvom tipu foruma?

PcE je generalni hardver/softver discuss forum. Manji i sporedni djelovi foruma? Pa "Svastara" i Trznica su dva najfrekventnije grupe, gdje ih jedva prati konurbacija foruma Softver (gdje polovica postova otpada na Igre(!)).

Ostatak price svodi se na nekoliko manje ili vise korisnih threadova (mada thread na forumu nakon sto predje trecu stranicu postaje totalno beskoristan bez obzira na sadrzaj, cisto zbog oblika foruma i weba kao takvog) te beskonacnih postova koji se mogu odgovoriti sa 10 sekundi truda u omiljenom pretrazivacu ili su vec sedamstosest puta spomenuti.

Naravno, posve je jasno da je ovo pamflet - drakonizirajuci forum odbio bi 80% korisnika i pretvorio ga u elitisticko ognjiste. Elitisticko ognjiste ne privlaci mase, to implicira manjak posjeta, manjak love i manjak kredibiliteta u maloj sredini kao sto je Hrvatska.

Poanta citave price jest da se *veci* dio foruma (koji predstavlja "manji" dio foruma) vrti oko Svastare i Trznice - izbaci ta dva pa ce dobar dio "eminentnih" clanova ovog foruma izgubiti igraliste. Drugim rjecima, mozda je konkretno profiliranje trznice zaista jedan od nacina nastavka uspjesnog poslovanja i zadrzavanja renomea? Bolje ce se cuti da je "PcE trznica uredna, bogata, ustrojena i obilna" (na stranu sto to nije "core business" e-zinea) nego da se po avliji prica da je na "PcE hrpa makinatora i dzambasa koja dozvoljava muljaze i prevare na trznici".

tor 27.01.2009. 19:36

Je bolje je, no u ovom trenutku definitivno nismo u poziciji da tako nešto i napravimo, stoga nam ne ostaje ništa drugo nego se ograditi i postaviti na cijelu stvar kao "Plavi oglasnik". U krajnjem slučaju, ako dođe do biranja - mislim da bi prije išli na odbacivanje tržnice i svaštare te se u potpunosti prebaciti na usko specijalizirani forum s postojećom tematikom. Postavljanje tržnice je vrlo zanimljiv i obećavajući projekt, koji ima puno potencijala pogotovo s ovolikim brojem korisnika, no jednostavno je neizvediv. U ovom trenutku činimo što možemo s onim što imamo - a to su pravila sankcije, brisanje postova itd. Kao što sam gore i napsiao - ako netko želi nekome koga je prvi put "vidio" i čuo na webu poslati pare na neviđeno - za njega nije ni internet, kamoli internet trgovina. Takvima nažalost neće pomoći niti vrhunski organizirana i postavljena tržnica, oni će jednostavno uvijek uletjeti u takve i slične situaicje....

Boopsy 31.01.2009. 18:37

Malo sam bas prelistavao Prljave pokvarene trgovce i jedino sto bi dodao je mozda neki sticky gdje bi bili opisani nacini trgovina gdje je puno manja mogucnost da vas neko zajebe. Gledam te trgovine gdje neki clanovi uplacuju novce ljudima koje ne poznaju ili posalju neki komad hardwera postom bez otkupnine i onda kad ih neko zajebe, mi im kazemo trebao si tako i tako napraviti...

Router 31.01.2009. 18:46

Pao i meni jedan prijedlog na pamet . Kako je poplava mobitela na trznici , i oglasi su cesto vrlo manjkavi sa opisom stanja i opreme te kodiranosti , predlazem da uz cijenu i garanciju , kao obavezno za mobitele stavi i da li je kodiran na neku od nasih mreza te da OBAVEZNE budu i slike na kojima se moze vidjeti stanje samog aparata , i naravno da se svi oglasi bez slika odmah brisu bez upozorenja .

zippo 31.01.2009. 22:35

Citiraj:

Autor Router (Post 1265827)
slike na kojima se moze vidjeti stanje samog aparata , i naravno da se svi oglasi bez slika odmah brisu bez upozorenja .

Niti to nije neko rjesenje, slike se lako postave bilo koje sa neta
Ovo sto je neko napisao da se stave broj uspjesnih trgovina nije losa ideja ali vjerojatno tesko izvodljiva - tko ce obaviti prebrojavane svega toga :D i voditi evidenciju plus ponovno prekrajanje foruma sa rizikom da izbiju problemi
Znam samo da mi ova poplava prodaje mobitela u zadnje vrijeme ide na k˝˝˝˝˝
i da joj treba stati na kraj. A u klinac, svaki treci post mob, dosta vise :banned:

NJUNJO_HR 01.02.2009. 01:41

Možda su svaštara i tržnica prvotno bili zamišljeni kao dodatak forumu, ali sad su postali nešto veće :D.

U vezi tržnice PCE bi mogao otvoriti i neki biznis. neki primjeri.
Plaćanje članarine na tržnicu,mjesečna ili godišnja.
Uzimanje postotka od vrijednosti dogovorene prodaje.
Plaćanje 5kn po obavljenoj trampi.
itd..... mogućnosti je mnogo.

Zauzvrat PCE bi imao sve podatke o prodavaču i kupcu.
Ime, prezime, adresa, broj fiksnog telefon, broj mobilnog, sken ili slika osobne...

Ne trebaju to biti neki veliki iznosi, ali dovoljni da onaj koji vodi računa o svemu
tome i PCE ima neke koristi od toga. E sad... ako nema volje onda se najbolje jako
paziti prilikom trgovine. To je najbolji lijek.

Imamo zadnji primjer domine. Prijatelj mi je i nažalost sam si je kriv jer ponesen
novim procesorom nije opće pazil kak kupuje.

stuc 01.02.2009. 02:27

Bogami, tržnica na PCE je toliko postala popularna da bi se mirne duše mogla komercijalizirati sa nekom vrst članarine. Mjesečna, šestomjesečna i godišnja. Sumnjam da bi se tko bunio ako cifra nebi bila preko 50kn godišnje. Mislim na aktivne forumaše a ne postaše sa nula postova ali 100 postova na tržnici.

To za sebom vuče obaveznu registraciju, podatke dostupne glavešinama foruma i što je najvažnije, mutljaroši bi sami pobjegli na newse ili negdje drugdje.
Vidiš, triba problem prebacit drugima :D

Oglasi NIKAD neće izumrt, to je ziher a PCE bi nešto sitno i zaradio.
Ovu bi ideju trebalo dobro razradit i koliko kod se činila nepopularna ne treba ju odbaciti tek tako jer ima smisla. Besplatni oglasi ali upad ( članarina ) se plaća....

Bubba 01.02.2009. 02:53

Citiraj:

Autor stuc (Post 1266158)
Bogami, tržnica na PCE je toliko postala popularna da bi se mirne duše mogla komercijalizirati sa nekom vrst članarine.
/rez
Besplatni oglasi ali upad ( članarina ) se plaća....

Ne budali... :)

stuc 01.02.2009. 03:25

A zašto ne ? Pravo na budaliranje držiš isključivo za sebe ? :)

LUXX 01.02.2009. 09:43

Fini prijedlozi.
Samo zašto ne jednostavnije?

Svi potrebni podatci(Ime, prezime, OIB :D, Adresa,telefon,mob, broj gaća:D)
se daju nekom od redakcije koji te podatke provjeri.
Nakon provjere napravi se neka vrst liste "Provjerenih trgovaca"
Dakle kao što ima lista crnih i dobrih tako i listu provjerenih.
Dakle ljudi kojima se apsolutno može vjerovat.
Gdje bi tu bio problem?
Ili eventualno ugradit u forum kad takav "provjereni" nešto prodaje da automatski stoji da je provjereni trgovac.
I s time bi problem bio riješen.
Dakle nebi ni trebalo placat (smeta možda nekom :fiju:) Šala mala
Uglavnom nekako bi trebalo razvrstat ljude od povjerenja i muljatore i lopove te dati neku vrstu sigurnosti kupcima i prodavacima.
Ak ništa drugo bio bi to dobar glas za PCE koji bi svi clanovi pozdravili

Eto toliko od mene

žile 01.02.2009. 10:20

Svi su nešto puni nekih ideja u vezi tržnice u zadnje vrijeme.A da sami to sve napravite? :)
Baš me zanima jel gubite vrijeme na prijedloge iz dosade ili ne znajući zbilja kakvu će tor recimo imat reakciju na ovo?Evo mali hint ;)

Pošteni, dobri i odgovorni trgovci
Tržnica

Kao što je Dizel jednom rekao
Citiraj:

Uvijek u vreći punoj pica možeš izvuć jedan debeli
tako i ovdje.Ako uz sve ovo što imamo,prljave i poštene trgovce i onaj Hammov blog,koji je pod upitnikom održava li ga čovjek uopće zbog očitog interesa korisnika kojima je jako stalo da ne budu zajebani,ti uspiješ izvuć taj jedan debeli,onda neka ti ga.Ne mogu reći da mi je žao konkretno domina primjera,jer za njega internet trgovina očito niti nije.Može ti biti prijatelj 1000 puta,ali to je činjenica.
Evo jedan savjet u vezi tržnice-okanite se kindergarten ideja i pamet u glavu.Tako ćemo najbolje smanjit broj ovakih i onakih trgovaca ;)

Router 01.02.2009. 11:07

Citiraj:

Autor zippo (Post 1265998)
Niti to nije neko rjesenje, slike se lako postave bilo koje sa neta

Bas i ne ako se mora dokazati da je to taj mobitel koji se prodaje , mislim slike sa neta iz recenzija se lagano skuze , a moze se uvesti i da mora uz sliku biti ubacen neki dokaz poput datuma oglasa ili nicka na slici .

Booger 01.02.2009. 11:54

Ja uvijek kad kupujem nešto skuplje tražim da mi se pošalje hp expressom! Platim 45 kn dostavu, al sam siguran da se neće izgubit, strgat itd. Platim pouzećem tek kad mi paket dođe, a hp uvjetuje povratnu adresu na paketu! Nije nešto, al bar znam tko me zaje... ak se slučajno šta dogodi.

NJUNJO_HR 01.02.2009. 13:14

Moglo bi se svakaj napraviti. Pitanje je da li se netko želi time baviti, da li nam to
stvarno treba..

Današnja tržnica mi se jako sviđa. Ja sam pola svojeg kompjtera kupil prek tržnice i
svakodnevno škicnem kaj ima "novo" makar mi ništ više netreba :D.

Pravila su jasno navedena i jedino bi ja nepridržavanje pravila sankcionirao
ekspresnim brisanjem teme/oglasa.

Ništ pametno nisam napisal i zato si idem malo leći.... hrk hrk

greg SE 01.02.2009. 23:02

ma trznica je cisto ok kakva je. To sto se ljudi zajebabu tu i tamo dio je odrastanja :D
Osobno trazim lovu unaprijed. Vecinom uopce ne cekam da legne (ili ne provjerim tjednima u slucajevima kad neke druge love ni nemam pa ne idem do banke/bankomata) vec robu posaljem. No kada su kupci novi na forumu sa svega par postova koji su vecinom kukanje ovdje kako su im obrisani threadovi na trznici ili tako nesto...sry decki, morat cete se strpiti da lovu zaista i vidim.
Desava se da netko zeli nesto kupiti ali ne da lovu na nevidjeno i ne impresionira ga ni moj broj postova ni datum registracije. Recimo jedan lega neki dan. Pametan covjek. Ne vjerujes - ne daj lovu.
A ne ovi telci (je, gadno za reci ali moram) koji vide da netko ima tri posta, ne da im nikakve podatke osim broja racuna, ne zeli dati sliku hardvera niti bilo koji dokaz da isti uopce postoji, ime, adresu....nist.....i oni mu uplate lovu samo zato sto hardver prodaje za 30% manje nego ostatak clanova (lako mu davati rabat kad prodaje maglu :D) pa im zao propustiti priliku. I onda placu nama ostalima sto nisu slusali vlastiti glas razuma koji im je zasigurno cijelo vrijeme govorio da to ne rade i izmisljaju neka nova pravila trznice koja bi ih trebala spasiti ubuduce.....

tech 02.02.2009. 01:10

Jedan mali prijedlog, možda je bio vec ali ajde...
Dakle da svatko može zatvoriti svoju temu na tržnici, jer ono ljudi napišu prodano,lock, i automatski kada vidim da je lockano ne obazirem se na oglas.A sada koliko vidim ima pun k tema koje modovi nisu stigli po lockat a i nebi imali toliko posla...
Taman pocnes sliniti po komponenti koja je u nazivu topica, otvoris, kad ono prodano...totalni turn off:D

zippo 02.02.2009. 10:16

1. Placanje clanarine za trznicu ?
Kao ideja nije lose, realizacija skoro pa nemoguca a i upitna je legitimnost tako neceg (ne znam smije li se tako nesto, prosvjetlite me :D)
2. Davanje potpunih podataka adminu za registraciju na trznici ?
Ne lose, ali sta sa podacima ? Objavljivati se ne smiju, davati ih admin ne bi smio nikome i sta ce onda sa njima ? Ja sam u principu za to i da se mene pita ja bi objavio na forumu ime svakog lopova. Ali me se ne pita :D a i gledajuci pravno to bi bilo krsenje zakona.

Citiraj:

Desava se da netko zeli nesto kupiti ali ne da lovu na nevidjeno i ne impresionira ga ni moj broj postova ni datum registracije. Recimo jedan lega neki dan. Pametan covjek. Ne vjerujes - ne daj lovu.
A ne ovi telci (je, gadno za reci ali moram) koji vide da netko ima tri posta, ne da im nikakve podatke osim broja racuna, ne zeli dati sliku hardvera niti bilo koji dokaz da isti uopce postoji, ime, adresu....nist.....i oni mu uplate lovu samo zato sto hardver prodaje za 30% manje nego ostatak clanova (lako mu davati rabat kad prodaje maglu :D) pa im zao propustiti priliku. I onda placu nama ostalima sto nisu slusali vlastiti glas razuma koji im je zasigurno cijelo vrijeme govorio da to ne rade i izmisljaju neka nova pravila trznice koja bi ih trebala spasiti ubuduce.....
:D ali to je tako, nazalost

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:04.