![]() |
Citiraj:
|
A ono, karta piše da je mio moov 2008...ja se sad ne razumijem toliko u to da ti neznam točnije reć...imam i SD karticu, na kojoj isto piše mio moov 2008, ubacim ju ali ništa se događa:)
I da, osim brojeva kuca izvan većih gradova, također na karti nema nijednog grada izvan Ex-yu da je detaljno napravljen. A to ce mi trebat jer bi trebao putovat do italije, malo mjesto Gaiarine |
Citiraj:
Imam ja mio 2008 sa najnovjom kartom italije ,bas cu provjerit da li nalazi gaiarinu. P.S. Jesi li uzeo moov300 sa full kartom EU ili samo glavne ceste? Inace dolazi sa full eu kartom , model moov 300u. P.S.2 SD karticu pusti unutra,mozda je full eu na njoj. |
Evo ovako, pod opcije > karta piše da se u uređaju nalaze dvije karte
Europe EEU 2008.04 Europe WEU 2007.10(ova je očito na SD kartici jer ako izvadim karticu ove karte nema) E sad, ako izaberem ovu 2008 kartu onda imam cijeli Ex-yu detaljan(osim nekih mjesta izvan vecih gradova, ustvari i to je detaljno samo nema brojeva kuca) A za ostatak europe imam samo glavne pravce. Ako pak izaberem ovu kartu 2007 šta je na SD kartici, onda se samo okrene situacija, detaljna europa, a ex-yu samo glavni pravci... Malo mi je to nezgodno, se može kako sve to spojit u jednu kartu pa sam na miru, i dali je to uopce najnovija karta? |
Citiraj:
Prvo: Kad kupis mio moov 300 inace dobijes FEU (full europe) ako je tako naznaceno u prodajnom katalogu ili stranici firme. Drugo: dobio si kartu zapadne europe iz 2007 ,trebao bi upgrade-ati sa miove stranice na 200804. Malo cu pitati jos neke ljude koji su kupili moov 300 da li su dobili istu stvar,znam da je frend dobio FEU od 1.6 gb na kartici. Ako ne dobijes ono sto si zelio upgrade-om,probat cemo drukcije rijesiti. I da,karta hrvatske koje se nalazi o mio uredjajima je ista kao viagps,tj cardinale (mireo),znaci najbolja karta za hrvatsku, bolja od adriaroute koja se radi za garmina. P.S. Mozda je bolje da ima pola pola,samo upgrade-aj kartu WEU ,jer ces onda morat kupit drugu karticu (jer FEU ima 1.6 gb) i izbrisat EEU iz memorije uredjaja. Ovako kad ides vani izaberes WEU a kad si tu EEU i rijesen problem. |
Ima kakav tut kako se to upgrade-a:o
Prvi put mi je pa ono |
Citiraj:
http://www.freemapupdate.com/ imat ces besplatni update mapa 2009 godine. Regaj se i cekaj. A sto se tice update-a za moov 300,samo mi reci jel imas moov 300,300e ili 300u Ovdje se moras regat pa malo procackaj u vezi update-a na 200804. Dobro procitaj sta pise http://club.mio.com/mioclub/Member_S...hangeto=MIO_EE Ako ne razumijes nista i ne budes mogao nista napraviti (nemoj bas svasta klikat da ga ne umrtvis :D) ,posalji mi uredjaj i za 2 dana ti napravim sve sta zelis,upgrade,full mapu itd itd. |
ova prva stranica piše ovo:
Promotion Registration » For USA & Canada ONLY Moj uređaj je Mio Moov 300u Šta se tiče ove stranice za update, regao sam se i to kao VIP user, ali pod Downloads > maps nema nijednu mapu za skinut odnosno update-at. Ma dobro nebi te htjeo toliko opteretit da ti šaljem uređaj, ukratko mi ubjasni snaći ću se ja |
Citiraj:
|
Dobio sam PM.
Ma ja sam super zadovoljan sa mio softwareom, nego jedino te karte da malo posložim ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:48. |