![]() |
A zakej ne piknes tog mobilca u epoxicu pa vidis kak radi?
Mislim da bu radil cist pristojno. |
Pa proc bi mu solidno radio na Epoxici..al izgleda da on ipak želi malo više.
|
pa čuj , ta ploča je isla na 230 fsb, a memorija i proc defacto mogu više. eto zato.
|
i još jedno pitanje : da li se na toj ploči mogu pojedinačno namještati latencije za svaki modul ????
|
Dečki-mjenjajte ploču samo ako se mislite baviti ozbiljnije overclockom, inače nema smisla.
Bolje je uložiti u mobilac ili grafu. rev B ide dosta visoko ali joj morate hladiti mosfete, imati kvalitetno napajanje, hlađenje, superdobru memoriju... Overclock je skup sport:) |
vex, ce bit onda rda3+ na prodaju :) ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj bu ti ploča ako nije dobro napajanje ili nemaš memoriju koja može podnjeti rad na visokom FSB-u i na velikoj voltaži??? Za šminku? A o dobroj grafi da ne pričamo:) Hlađenju... A to košta... |
Hoćeš reći da moja konfa ne valja ???
jebate pa šta da kupim onda :) :) :) :) slažem sada opet nešto sa 3 napajanja i mislim da je to dosta za OC prvo pogledaj u sig pa onda u post |
Citiraj:
NOva matična, dobro do sad uzimaš. 3 napajanja NEPOTREBNO pljuneš 800kn za Enera i miran si. Ovaj Corsair jel to BH-5 čip ili??? |
sad dolazi mobilac, taj je bio obični.
3 napajanja već imam, 1x550 , 2 x 300 , tako da mi ne pada na pamet da kupujem novo. ovo od 550 ide na matičnu 1 od 300 na hardove i dvd-rw 1 od 300 na ventilatore što se tiče memorije - nemam pojma. |
Ako imaš kvalitetno 550W može ti i samo sve gurat. Ali ako želiš ga malo od teretit, onda stavi samo JEDNO dodatno. Za sve ostalo. Tri napajanja su potpuno nepotrebna u tvom slučaju...(ne vjerujem da niko na svijetu ima dovoljno velku konfu(desktop) da joj treba 1.15kW ilitiga 1150W struje...)
|
gle Vex ti očito imaš para(9800xt,3napajanja,19LCD,...)onda ne kužim zašto se zajebavaš sa mobilcem i tu nekakvim overclokom kad moš si lijepo kupit A64(fx) i to je to....završit,isto malo overklokaš A64 i imaš mašinu i po:beer:
|
monitor nije lcd, neg obični
neću još mjenjati dok ne izadju prave OC ploče i saftver za athlona 64. jednostavno nema potrebe. ova izmjena komponenti me ništa ne košta, pa zato i mjenjam, a vjerovatno krajem godine ću prijeći na athlona 64 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30. |