![]() |
Skoro da sam napisao esej, ali onda mi se nije više dalo filozofirati o trenutačnom stanju po ovom pitanju pa ću reći samo: jebeš sve! Buljo, nanesi neke droge, uživaj i piši pjesme.
|
sto se tiče dosade, evo možeš čitat ove bajke što TB piše!!!!
|
Citiraj:
Ja sam si bas razmisljao kako tamo i nije tak lose, al evo neznam scenu, pa mogu ispast samo bedast. A i brijem da je najgore ekipi koja radi za drzavu, a drzava ih se oce rijesit... :smoke: |
najbolje bi bilo otvorit bordel nekakav kad se legalizira :D
|
Kad mi je dosadno, potkopavam neoliberalni kapitalizam na koji god način mogu.
Sve to uz zvuke Internacionale i Bandiere rosse. :D http://www.slobodnajugoslavija.com/k...ckePjesme.html BTW: Da, meni je 3000 kn na mjesec malo, ako su osnovni životni troškovi preko 4500 kn(da se zna, ne dobijem ni 2500 kn). |
Citiraj:
nešto "pitat" i kak će on sad s menom na kraj kad je još zelen :D Prioritet je "zbrinuti" staru tj. svakog vojnika koji je sudjelovao u ratu tako da bi se u NATO ušlo sa mladom discipliniranom vojskom. Ma već bi oni nas potjerali da mogu međutim za razliku od mlade vojske koja potpisuje ugovor na 3 + 5 godina mi svi imamo trajne ugovore tj. zaposleni smo za stalno pa sad rade svašta nešta kako bi mi pobjegli no nedamo se :D U suštini dobro je, bar znaš da ćeš plaću uvjek dobit za razliku od rada u nekim firmama. Općenito za mladog čovjeka koji nezna šta bi radio a ide mu škola i nije loša stvar upisati ovo što se reklamira " ajd u Hv" , plate ti školovanje, dobiješ mjesečni đeparac i kad završiš fax dobiješ časnički čin a tu je plaća 6k pa nadalje. Sad neznam koliko moraš ostat u sustavu, mislim da je 3 godine i slobodan ko ptica. |
Citiraj:
ček znaci to zavrsis i imas ZAGARANTIRANIH 6k kn? :stoopid: |
Citiraj:
|
Da,ides na faks i onda moras tamo odraditi duplo od vremena provedenog na faksu.
Uglavnom,evo pa prouci http://www.morh.hr/kadet/index.asp |
I uz to školuju te do statusa prvostupnika ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Moja Gola plaja je 4,5 a sa još sitnim dodacima natučem 5,9k redovito, ako opalim koju stražu bude 6,5k :smoke: Mislim, nisu plaće toliko ni loše ali recimo pričali smo sa turcima kad je bila ona velika vojna vježba u Slunju i plaja im je 1000€, talijani, njemci, francuzi itd... 3,500€ .... No fićkaš i novce, vjerujte mi. Ponekad ti doslovce prisjedne i radio bih i za 3k ako treba ali da ne poželim svako malo nekog :Machineg: No dobro, vama mladima će biti dobro, mladi, poletni, friški živci - ajd ekipa u vojsku ?? :fiju: |
Citiraj:
šteta... |
Citiraj:
|
ljudi moji svi ste pomalo u pravu ali evo vako, radiš u kazahstanu kao elektroničar (pomoćni) na pogonu koji je u izgradnji, znači sve čisto (2000 USD) radiš mjesec mjesec tj 6mj si gore 6mj doma, put i smještaj plaćeni, lagano učiš ruski.... imam trogodišnju elektro školu :D
tako odradiš 5 godina onda otvoriš obrt (neki nešto) i u svom gradu si, svoj si gazda :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |