Prekjucer sam si kupio onaj Coolermaster LED 120mm koji su preporucili Eurodizelaš i yedwy, i stvarno me Coolermaster jos jednom odusevio. Stvarno jos nisma imao negativnih iskustava s njima - gotovo pa je necujan, a cak mu nisma ni smanjivao voltazu ili ikako regulirao okretaje - sve je po defaultu, dakle 1200 (deklarirano, zapravo se vrti na 1100), no kako god, kupnja je bila super jerbo osim sto ga jedva cujem, smanjio mi je temp za: matična-4°, CPU-4, GPU-5, i ono najvaznije (meni barem), HDD-ove - 9°C!!!!!! (meni je to nevjerojatan pad samo ugradnjom jednog 120mm venta na ispuh, ne znam kakva su druga iskustva). A i bonus je ona prekrasna plava boja koja svijetli iz kucista, iako nisma uopce ciljao na to, sada nema sanse da ju maknem(ugasim):D. E a sada pitanje novo. Dakle, ugradio bih jos vent(ove) na "upuh" pa da si jos poboljsam protok, ali tu je nastao problem - na manualu kucista mi pise kako prima 1 vent od 120, i 4 od 90(2 bocno, 2 na "upuh", odn naprijed). A ja gledao svugdje po netu, na svim sajtovima domacih trgovina koje znam, i nigdje nisam nasao 90, nego samo 92, odn prvi veci i manji 98 i 80. Osim na jednom mjestu, jedan jedini - na HG spotovom sajtu sam vidio jedan za koji pise da je 90mm. Pa me sad zanima, jel tu negdje neka greska ili sta? Ni beštija na hardveraju nema 90, nego "samo" 92, a on fakat svega ima kolko sam vidio. Moze savjet(pomoc)? (kuciste je Chieftec, ako treba detaljnije, stavit cu, neda mi se sad trazit tocna oznaka)
|