PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hrvatska hvata korak sa svijetom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10623)

miato 07.06.2004. 19:46

Citiraj:

Originally posted by Bart
Jel ima ko na forumu da se bavi zakonima i pravnim forama da mi objasni jel mogu ja odustat plaćat pretplatu ako poskupi, jer meni ih je već pun kufer...fuming:
kolko se sjecam, pred par mjeseci je na hr.zastita-potrosaca bila diskusija o tome, i spika je otprilike da ti ne placas tu pretplatu HRTu nego da to placas drzavi zato jel posjedujes televizor (no novci ipak zavrse u HRTu)
uglavnom, iako ti gledas na tvu jedino satelitski program, duzan si placati TVpretplatu.
i to po broju televizora pretplata raste, za svaki TV posebno bi trebao placati.

jos malo pa cemo placat i pretplatu za posjedovanje monitora :D

vudu2 23.06.2004. 02:09

Citiraj:

Originally posted by miato

jos malo pa cemo placat i pretplatu za posjedovanje monitora :D

Pa onda porez na periferiju, pa na količinu utičnica u kući, pa na količinu prozora, ulaza u pojedinu sobu, eko porez na ispuh iz zadnjeg ventilatora, ma nema meni ništa više nekog smisla........

Raven_1 28.06.2004. 15:13

Ne znam kako je u kafićima, ali ako imaš doma 2 televizora plaćaš samo za jedan. Isto tako ako imaš u drugom stanu ili vikendici televizor ne plaćaš dvije pretplate. Pretplata za radio i tv je izjednačena tako da ako imaš radio i npr. 2 tv-a plaćaš isto kao da imaš samo jedan radio ili tv.

Za sada neće mijenjati ta pravila, a da li će pretplata poskupiti to ne znam. Znam samo da ne mogu naplatiti pretplatu na TV tuner u kompu.:p

dr.fiksi 15.07.2004. 09:10

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Pa onda porez na periferiju, pa na količinu utičnica u kući, pa na količinu prozora, ulaza u pojedinu sobu, eko porez na ispuh iz zadnjeg ventilatora, ma nema meni ništa više nekog smisla........
...i uskoro ćemo biti potpuni robovi u svojoj državi!
Doći će stranci, pokupiti ono što nije već pokupljeno, a radna(tj robovska) rulja s niskim standardom će imati još niži, jer će ju kojekakve fikcionalne pretplate za punjenje nekih džepova starih prdonja poptuno uništiti.Sve u svemu, mi idemo na gore, a nikako obratno!Budete vidjeli, HR bude na kraju bila izvor superjeftine snage.

LuXor 17.09.2004. 21:33

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
...i uskoro ćemo biti potpuni robovi u svojoj državi!
Doći će stranci, pokupiti ono što nije već pokupljeno, a radna(tj robovska) rulja s niskim standardom će imati još niži, jer će ju kojekakve fikcionalne pretplate za punjenje nekih džepova starih prdonja poptuno uništiti.Sve u svemu, mi idemo na gore, a nikako obratno!Budete vidjeli, HR bude na kraju bila izvor superjeftine snage.

... dolazi li to Daleki IstokTM k nama (pod tome mislim siromašne zemlje)????????????

dr.fiksi 29.09.2004. 16:11

Wouldn't know-ali znam samo da država polako uzima sve više i više...pa valjda ste vidjeli analize.Cijena svega narasla za desetke postotaka, a plaće par postotaka-i gdje nam je standard(mislim, prosječni)?U k***u:gringo:
Summa Sumarum-lošije i lošije.Imate li vi "blagi" osjećaj da mi u ovoj državi na ništa skoro ne možemo utjecati?Već nas JAKE struje samo vuku po svojim interesima...
Ajde, ima sportaša i komada, bar nešt.:rolleyes:

LuXor 11.10.2004. 19:19

STANDARD?!?!?!
On, hmmmmmmm, vidjeti ćemo kada uđemo u EU... Mislim da bi trebao (bar) nešto porasti.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06.