PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Koje codece koristite? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102763)

A.J. 14.04.2008. 04:57

Citiraj:

Autor McG (Post 1001006)
Hoće reći da je Winamp sranje, baš kao što je AMD sranje u usporedbi s Intelom.:kafa:

Da.

Može: 1, 2, 3

ok thx McG, sutra cu ga skinut i malo pozabavit s njim, jako mi drag winamp ali je spor, bit ce mi zao napustiti ga:(

rak21 14.04.2008. 20:32

ffdshow + ac3filter + bsplayer pro ---> ne znam za niš bolje!

srale7 14.04.2008. 20:44

znam ja bolje. stavis taj KMplayer i ne trebaju ti nikakavi dodatni codeci. kad izadje novija verzija, on te obavjesti i samo napravis update i sve radi bez problema..

rak21 15.04.2008. 14:06

ma ne znam, navikao sam na funkcionalnost bsplayera, savršeno mi je pojačavanje zvuka skrolom i smanjivanje (povećavanje) ekrana istim kad nije u cijeloj širini... Probao sam druge playere (nisam taj KM) i to mi uvijek fali...

Uber Gosu 15.04.2008. 16:34

BS-Pro2.1 + Satsuki codec pack => GG
GOM mi na 64bit XPu radi sranje, tocnije desnim klikom iznad videa CPU ode na 80% i zve troka gadno, KMPlayer izgleda kod je iz 19og stoljeca, a kolko "spama" stane u quick player znaju samo oni koji su ga napravili.
Jednostavno lakoca sucelja i stabilnost u radu su ono sto ja trazim a BS je tu bez konkurencije IMHO ofc.

Munjara 15.04.2008. 16:52

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 1002300)
Jednostavno lakoca sucelja i stabilnost u radu su ono sto ja trazim a BS je tu bez konkurencije IMHO ofc.

po pitanju jednostavnosti sucelja i stabilnosti nekako bih stavio mpc ispred bsa

inače premda sam nedavno krenuo intenzivnije koristiti kmplayer i gom ali kad oni posustanu dobar stari mpc se iskaze :)

yoke 15.04.2008. 21:27

Ja bi imao jednu molbu
evo imam ATI 3850 i ostatak konfiguracije iz opisa ( valjda negdje pise )

I tako se ja zadnja dva dana zafrkavam skako gledati HD filmove al me bas i neide, pa bi molio pomoc.

Zadnje sto sam instalirao je ovaj CCCP i on je pomogao da napokon mogu pokrenuti 1080P .mkv fajl ali mi procesor radi na 100%

tako da prepostavljam da mi ipak nesto nije kako treba

Dali ima nekakav program koji podrzava ATIjevu akceleraciju ? kako to iskoristiti ?
imam instaliran i PowerDVD8 ultra...ali ne podrzava .mkv fajlove...pšlus sto i nije bas najsretnije rjesenje jer cak i kad sam omogucio akceleraciju prilikom reprodukcije 1080i sadrzaja slika steka...

dali netko zna kakav turtorial kako napokon dovesti PC u red da moze normalno vrtiti te HD sadrzaje ?

ili bar savjet sta uciniti ?

hvala

Baja 001 15.04.2008. 21:39

Citiraj:

Autor McG (Post 1001006)
Hoće reći da je Winamp sranje, baš kao što je AMD sranje u usporedbi s Intelom.:kafa:

Hmmm, što se tiče AMDa slažem se. Winamp je vrlo dobar, ali se nekima sporo pokreće.... Nego pitam ja vas korisnike Foobara, ko ga od vas instalira i više ne prčka po njemu (setupovi...)???:fiju:

McG 15.04.2008. 23:30

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1002565)
Winamp je vrlo dobar...

Winamp je bil vrlo dobar kad su u igri bile verzija 2 i 3, sa svakom novom verzijom Winamp je nakrcan nepotrebnim smećem i od nekad običnog audio playera postaje sve veći i veći šrot - baš kao AMD.;):kafa:
Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1002565)
Nego pitam ja vas korisnike Foobara, ko ga od vas instalira i više ne prčka po njemu (setupovi...)???:fiju:

Svi oni (uključujući i mene) koji su zadovoljni s onim kaj su složili. Niko te ne tjera da sprobavaš setupe do mile volje. Nemaš potrebe prčkati, ako si složil ono kaj trebaš i kaj ti najbolje odgovara. Osim toga kad jemput složiš Foobar kak spada, treba ti (doslovno) par minut da (ako se odlučiš ili ako baš hoćeš nekaj novo) složiš novi setup.

Munjara 15.04.2008. 23:37

Citiraj:

Autor McG (Post 1002714)
Svi oni (uključujući i mene) koji su zadovoljni s onim kaj su složili. Niko te ne tjera da sprobavaš setupe do mile volje. Nemaš potrebe prčkati, ako si složil ono kaj trebaš i kaj ti najbolje odgovara. Osim toga kad jemput složiš Foobar kak spada, treba ti (doslovno) par minut da (ako se odlučiš ili ako baš hoćeš nekaj novo) složiš novi setup.

Ja sam dao foobaru priliku ali jednostavno sam se brzo vratio winampu.
Classic skin, library, jump to file, drag 'n drop.
To je ono sto najcesce koristim i za to meni nema do winampa.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21.