![]() |
|
ffdshow + ac3filter + bsplayer pro ---> ne znam za niš bolje!
|
znam ja bolje. stavis taj KMplayer i ne trebaju ti nikakavi dodatni codeci. kad izadje novija verzija, on te obavjesti i samo napravis update i sve radi bez problema..
|
ma ne znam, navikao sam na funkcionalnost bsplayera, savršeno mi je pojačavanje zvuka skrolom i smanjivanje (povećavanje) ekrana istim kad nije u cijeloj širini... Probao sam druge playere (nisam taj KM) i to mi uvijek fali...
|
BS-Pro2.1 + Satsuki codec pack => GG
GOM mi na 64bit XPu radi sranje, tocnije desnim klikom iznad videa CPU ode na 80% i zve troka gadno, KMPlayer izgleda kod je iz 19og stoljeca, a kolko "spama" stane u quick player znaju samo oni koji su ga napravili. Jednostavno lakoca sucelja i stabilnost u radu su ono sto ja trazim a BS je tu bez konkurencije IMHO ofc. |
Citiraj:
inače premda sam nedavno krenuo intenzivnije koristiti kmplayer i gom ali kad oni posustanu dobar stari mpc se iskaze :) |
Ja bi imao jednu molbu
evo imam ATI 3850 i ostatak konfiguracije iz opisa ( valjda negdje pise ) I tako se ja zadnja dva dana zafrkavam skako gledati HD filmove al me bas i neide, pa bi molio pomoc. Zadnje sto sam instalirao je ovaj CCCP i on je pomogao da napokon mogu pokrenuti 1080P .mkv fajl ali mi procesor radi na 100% tako da prepostavljam da mi ipak nesto nije kako treba Dali ima nekakav program koji podrzava ATIjevu akceleraciju ? kako to iskoristiti ? imam instaliran i PowerDVD8 ultra...ali ne podrzava .mkv fajlove...pšlus sto i nije bas najsretnije rjesenje jer cak i kad sam omogucio akceleraciju prilikom reprodukcije 1080i sadrzaja slika steka... dali netko zna kakav turtorial kako napokon dovesti PC u red da moze normalno vrtiti te HD sadrzaje ? ili bar savjet sta uciniti ? hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Classic skin, library, jump to file, drag 'n drop. To je ono sto najcesce koristim i za to meni nema do winampa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |