![]() |
Joj ljudi blago vama. Ja se svoje jedva i sječam...
|
Citiraj:
|
@Ice Fišerman
Ja idem na eskurziju 19.06 pa ćemo svratit do krapine,možda te nađem u kojoj birtiji sa glavom u akvariju i kriglom u ruci:beer: |
Citiraj:
|
Kod nas u Rijeci nema ništa organizirano, prošle godine je bilo nešto, ali ove godine ništa.
Ali i onako svi na kraju završe na Žurkovu, pa je onda sve jedno dali su organizirali ili nisu. |
Hehe, Žurkovo, uvijek posjećeno mjesto. :D
Nama se frend prošle godine skoro utopio :rolleyes: , kao ide se malo osvježit, dobro da smo brzi skužili da je pod vodom (pitam se samo kako smo skužili:confused:) Donesli tri gajbe tuborga(drpili iz nekog kafića :D) i deri do sutra :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa kao sto vidis u sigu, drzim ga (proc) :) na 2530Mhz jel neide dalje stabilno zbog napajanja koje je šrot :rambo: tak da mi je i ovo sasvim dovoljno. Najbitnije ti je da ti proc radi na sto vecoj freqvi skupa (sinhrono) sa sabirnocom a da su ti latencije rama sto manje i naravno sve to sa podnosljivom voltazom da nema puno zagrijavanja. Ako imas dobar propuh u kucistu, to ti je jos jedan plus sto se tice clockanja. Pitas cemu tolika brzina, pa vjerojatno kao i vecini za neke osobne potrebe prvenstveno kao npr. kodiranje DivX-a, i slicnih pizdarija. Zagrijavanje se rijesava s puno dodatnih ventova i preglasnim Volcanom koji se brine za proc, ali nece jos dugo dok ne rijesim neko vodeno i opustim usi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |