![]() |
Ni u ludilu. Moraš naklokati svoj Q na nekih 4GHz da bi grafa radila kako treba i disala punim plućima. :fiju:
P.S. Odavno smo zaključili da je i E4500 dovoljan. |
Citiraj:
|
da, to znam i sam, ali zasto onda dobivam vise bodova na SM2,3 ? samo zbog tog sta je proc OC, ili?
|
ma i e21xx je dosta za tu grafu
baci nove wine |
Citiraj:
|
eto, sada sve stima, grafa je naklokana, ostalo je tako, vent na minimum i u IDLE je 37C...mogu pohvalit rijesenje od Zerotherma, prilicno je bucan na 40-50% ali na 25% (min) je ugodno radit...temp nisu prevelike ni na toj brzini pa sam zato i zadovoljan, probat cu danas nac max grafe, pa vidjet malo temp i performanse...(za sada na te frekve radi stabilno i hladno (cak i mozda za 24/7))
PS:i igre su se sredile nakon sto sam ju izvadio, normalno se vidi, nije vise onak kockasto... i evo jos pitanje: dali u ATI CCC da stavim ono AA i AF i jos one postavke na may quality ili ne? jel cu imat koji rezultat s tim u igrama i 3D aplikacijama, tj. jel ce usporit puno ili ne? |
a kada sam ja davno ovdje napisao da mi niti jedna ATI kartica nije radila kako treba iz prve i da sam svaku morao vaditi pa ponovno stavljati svi se sprdali :)
jebemu ti si dokaz da netko tko ima love ne mora imati i pameti - pa znas i sam kako na performanse djeluju AA i AF, ako ih sve oderes na maksimum normalno da mozes ocekivati pad performansi. s obzirom da ATI bas i ne voli AA (aniso ga nejebe ni 5% s druge strane) pametnije je zaboraviti na postavke u driverima i paliti od naslova do naslova po potrebi. ionako ne treba svaka igra istu razinu AA da bi izgledala bolje. |
ok, hocu tako napravit...e sada malo rezultata...grafa se odlicno OC...nisam ni toliko ocekivao...
GPU ide za sada do 900MHz a memorija do nevjerojatnih 2800MHz, i ima jos lufta, jer grafa je hladna (load 40C sa 100% vent) a za sada prelazid mark bez rusenja, tak da...samo se bojim da ako idem jos da se nebi nesto sjebalo...morat cu jos malo dignut proc pa da vidim... za sada je tako: 13273 sa grafom na 900/2800 i proc na 3,0GHz...sta kazete? meni se cini ok |
Citiraj:
|
a boo...neznam sta si ti imao...pa 8800GT ima inace bolje performanse..jelda?
|
Citiraj:
|
onda mene ne voli... :D probao sam bootat sa 3,3GHz ali neide, maticna je u kurcu, treba pod hitno zamjenu nac...a da pitam, skinuo sam ATI TrayTools, ali mi nema nigjde ono za podesit voltazu...imam 1.3.6.1042 verziju...jel mogu to radit na moju grafu?
|
Dosta je bilo izdrkavanja po quadu, 3DMarku, voltažama i temperaturama.
Postoji masa aktulanih tema za sve komponente, pa nastavite tamo ili na PM. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:44. |