![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra je rate: M. Znaći za 18+ ljude, isto taj rating ima i njava :beer: |
Citiraj:
|
Jao jao, nevjerujem da niko nije stavio link ovdje, postoji hrvatski Age of Conan centar i guild, link je:
http://aochr.com :chears: |
Citiraj:
|
Ja sam naručio s frendom 2 komada,ako bude ok igra uzet ce ih jos par ljudi.nadam se da ce igra bit bar upola dobra kao sto je opisana na netu.
|
Plaća se kažete?:hitthewal::D..ne,hvala..dosta je štete i WoW napravio budžetu..
|
Evo, završio je PVP vikend, čak su i digli NDA pa ljudi mogu slobodno raspravljat o plusevima i minusevima.
Moji dojmovi su vrlo dobri, iako PVP nisam volio niti u jednoj igrici. Novi combat system je stvarno drugačiji i definitivno će imat puno obožavatelja i mrzitelja. Najbitnije stvari: 1. Collision detection: kad nanišanite nekog i zamahnete sjekirom razvalite i njega i svakog tko se nađe na putu, za razliku od dosadašnjih MMOA gdje su oružja i spellovi prolazili kroz "ne-mete" iako su bili na putu. 2. Combo sustav: pomalo zbunjujuć, ali kad se čovjek ufura, moćna stvar iako treba još poliranja. Zahtijeva razmišljanje, pozicioniranje i dobar timing a ne brainless-button-mashing kao dosada. Stvarno se čovjek mora potrudit u borbi. Nagrada su prilično zgodni fatality-i. 3. Healing: Ovaj puta healeri ako žele liječiti nekoga moraju mu se približiti jer su heal spellovi uglavnom radijusni od 5 ili 10 metara, ili pak djeluju u konusu ispred castera tako da se morate isto pozicionirati ako želite healati ljude. Drugim riječima, healeri moraju blisko pratiti događanja na bojišnici i nerijetko ulijetati u samu borbu, a ne kao dosada držati se daleko iza i samo pratiti player-listu i klikati na imena da bi heal-ali. -ovo su najbitnije stvari koje sam zamijetio, ima toga još ali dosta za sad. Gore navedene stvari će definitivno odbiti velik broj "lezi-lebe-da-te-jedem" igrača, jer svarno zahtijeva razmišljanje, strategiju i malo muke. E, da, što se tiče PVE dijela (bio je mali tutorial, do lvl 5) ima potencijala i čini se da će biti odličan. Igra svakako zahtijeva još poliranja, vjerojatno i patchiranja nakon release-a ali definitivno je drugačija od svih dosad i bit će veliki hit. Definitivno nabavljam. Toliko o mom blitz-reviewu, za detaljnije informacije posjetite sužbene forume (na prvoj strani) ili Gamespotov PVP-beta-vikend forum site: http://www.gamespot.com/pages/forums...d_id=909185323 |
Koljega je sve rekao :D
Čini se kao hit igra ! |
meni se recimo nije ni najmanje svidjela,dobio key s gs-a, skidao do subote navečer, instalirao, pokrenuo, spasio onu trebicu, dosao do grupice bandita i ugasio. jednostavno mi nije legao način borbe.
|
Pa da, kao što sam i rekao ranije, nije za svakoga...u pravilu ili ti se sviđa ili ne. Meni se sviđa.:D
|
I kak igra izlazi drito pred rokove? :(
|
ljudi stiže sutra ak ste u pre-orderu (ja jesam), uglavnom skinete sve to i igrate (moraš platiti 5 eurića) dok ne izađe igra (za točno 10 dana) i onda sa ključem od igre produžite ovo kaj skinete, igra će koštati točno 13 eura mjesečno
e da dobio sam war mammotha :) :) :) |
Citiraj:
btw ja sam dobio Killer Rhino :) |
Jel bolje igrati na Euro serverima za 13€ (95kn) mjesečno ili na USA serverima za 15$ (71kn) mjesečno?
|
Kako kome.
Nevirujem da ce bas biti previse nase ekipe po US serverima, i oni su u drugoj time zoni pa su online kad ti nisi i tako slicna sranja. Nas 40ak domacih vec starta od pocetka na EU PvP serveru (jos nisu objavljeni serveri) i jos ce ih masu se prikljucit naknadno, guild forum http://www.aochr.com/forum/index.php |
Faca na bug forumu kaže da neki od njih plaćaju 15$ iz hr, jel netko ima ideju kako?
Ipak je to 300kn razlike na godišnjoj razini, po trenutnom tečaju |
Kako placaju 15$ kad igra jos nije ni izasla ni nista, jos se ni serveri neznaju :rolleyes:
|
Citiraj:
Ali tip se ispravio, radi se o Lotro, a on uletio na AoC post :Machineg: Evo kopipejst sa stranice za prijavu: 1 Month Recurring EUR € 12.99 EUR € 14.94 Incl. VAT ‡ GBP £ 8.99 GBP £ 10.34 Incl. VAT ‡ USD $ 14.99 3 Month Recurring EUR € 35.97 EUR € 41.37 Incl. VAT ‡ GBP £ 25.17 GBP £ 28.95 Incl. VAT ‡ USD $ 41.97 6 Month Recurring EUR € 65.94 EUR € 75.83 Incl. VAT ‡ GBP £ 46.14 GBP £ 53.06 Incl. VAT ‡ USD $ 77.94 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izvadi VISA Electron sa Deviznim racunom kod Erste banke, leekovi potvrdjuju da se s njom moze placat. (ima cvc)
|
kvragu tek sam kasnije skužio da se od danas tek može početi skidati, a piše tamo da je igra velika od 8 do 15 gb to će potrajatai (btw di se to može skinuti uopće???)
kvragu i ja bi killer rhino, nekak mi je bolji od "sloneka" :) jel itko malo više čitao o klasama, koje su najbolje za igru i to, ja razmišljam o Dark Templaru!? |
Citiraj:
|
možeš, ja plaćam sa go card
|
ajde kad netko nade link za DL neka ga stavi ovdje da to sto prije skinemo, ipak nemamo neku prebrzu vezu
BTW kako se mozemo zamjenit za te bestije , ja bih rade imao mamuta? |
Kad upises kod onda ti pise sta dobivas, i onda ne nastavis kreirat acc nego cancelas i zaminis se s nekim za kod od mamuta.
|
ma valjda cemo se moc zamjenit ingame :)
|
Citiraj:
|
Evo meni upravo proslo onih 5€ za early accesss i sada se skida client,velik je cca 14000MB, skida mi ful brzinom tj 200kb/s znaci do sutra navece je skinuta :)
|
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Tijo sam rinoja aaaaaaaaaa!!! Dobijo mamuta mamuim! Ah, nema veze, idem skidat early access, odobrili mi.... Igrao sam open betu ovaj vikend, igra je stvarno prehebena, po mom mnijenju vrijedi tih para... |
Citiraj:
|
Meni sam nije jasno kak ste vec dobili mountove? :)))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[quote=J....ja sam htio rhinoa i dobio rhinoa :)[/quote]
odi vrit, ja imam sporog i nezgrapnog mamuta, mamu mu :) :) :) |
Citiraj:
|
Evo dobio sam i ja mail od algoritma i key:
This key unlocks the Killer Rhino in the European version of the game :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |