![]() |
Je, Ozren i Krešo su gore. Ide cijeli izvještaj, ne brinite.
|
ajde nadam se sa nekim finim curama :) heheheh salu na stranu asus je ponovo izbacio bolestine od ploca koliko sam primjetio makar mislim da ove dvije najzanimljivije pintor i maximus II extreme nece tako skoro doc u hrv :(
|
Ako i jesu nekim žemskama ne smijemo javno, mogu im još i njihove žene svratiti na forumu pa bi bilo svega :D
OT; ja i nisam sad nešto posebno oduševljen pločama, sve mi to više liči na šminkicu koja će doči punoooooo para. Ne kažem da ne valjaju, daleko od toga, no s obzirom na to po kolikim cijenama su se do sada prodavale slične ploče - to će biti sve samo ne "dostupno širokim narodnim masama". Uglavnom tatekinim sinovima koji će se kurčit okolo po forumima kak mu ploča ide ko gluha svinja... |
Citiraj:
Moze li se od ove ploce ocekivat manje? Tesko, kakve su im inace cijene... Slijedeca ploca od Asus-a bude - super_ultra_gtx_dfp_slinslin_drp_potegni_me_za_cunu i opet bu se netko nasao i kupio je :D |
Citiraj:
cijena od 4 kile nemoze bit opravdana nikako. ima 4 ugradena bloka pa? da daju neko super blabla fazno uz to i da ploca poteze preko 650 FSB-a onda je opravdano :D |
Ne mora značiti da će koštati kao eVGA-ina Black Pearl...daleko od toga...
Primjer - Blitz Formula... |
Citiraj:
|
|
Zanimljiva mi je ova Albatronova 8600GT za PCI sučelje :)
|
Mislio sam da bi ovo moglo zanimat forumase :)
Freezer Extreme http://www.imagesforme.com/out.php/i...iew.php116.jpg |
Citiraj:
Testovi i cijena je ono sto mene zanima trenutno :p |
Citiraj:
|
Kako Odojak kaze...
evo CeBIT 2008 - The Booth Babes ps. dajem 100kn da ce McG znati barem 15 cura sa show-a. Sav novac ide na njegov racun u zahvalu za silnim obavjestavanjem iz svijeta *manje_poznatih* modela. McG hvala ti :D cujem li ja jos ponuda....? :D |
:nono:
ocekivo sam ih u boljem izdanju... nista prsato ove godine :stoopid: |
Nvidija je imala "Da Best Grob Of D Jir"...
|
1. Nav N Go
2. PMS Clan 3. I sad ce me ubit, OCZ :D |
fugly:hitthewal:
ocekivo sam boljeee |
|
Sad ce McG moc skupljat nove slikice modela :p heheh bar imaju veze sa informatikom MSI mi se bas svida ne znam zasto :p
|
Asti majke kolko gabora tamo :fiju:
|
|
Ma bezveze imo, slikali su sve što hoda na dvije noge i nosi grudnjak.
|
strasno :nono:
opet kazem, nista ove godine od prsatih,zgodnih,lijepih i slatkih hostesa... ipak najbolje medu ovih 231 su bile.... KLIKNI ME HOT* |
Citiraj:
|
od 230 cura, našal niti 5 kako treba... ni dobro :)
|
No, vaša gola tela molim prikazivati na nekom drugom forumu :D Bez spama...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |