![]() |
Nebeski purger je napola "iza brda" porijeklom, pa pazi što pričaš:D:beer:
|
Ma nije mi ni na kraj pameti nekoga naljutit. Al' ako jesam, sori. Svi smo mi u biti "mirnice", al' neki to ne pokazuju dobro. :D
|
Ma zezam se, kužim što pričaš:) :beer:
|
Ma sori, nisan mislija na tebe. Samo san se tija osvrnit još malo na ono poviše. Mi stari se ovdje jako dobro razumimo, tako da se ne sijećam kad je bilo problema između bilo koga od nas.
Nego, ove novije moramo malo naučit "na sebe", a i mi se malo prilagodit njima, da ne dolazi do misandrstendinga tipa :argue: ili :fuming: , nego da sve bude :clap: i :beer: . |
Kao što sam već napisao, svi koji žele na dinamove utakmice a, nemaju lovu za kartu neka mi se jave da ga ufuram besplatno :D To vrjedi i za ekipu iz SPLITA ;) Pa se možemo poslje ubit od :beer:
|
Stalker, javim ti se za zadnju tekmu na Maksimiru, pa kasnije na par :beer:
|
vrijeme da se zatvori ova tema:D :D :D :D
|
I TO DEBELO PRAVO VRIJEME
|
Zašto? Evo, Dinamo nije prvak. Nema veze. ;) Al' moran priznat, onaj gol Kranjčara je zakon. Strašna varka. Onaj nije ni znao gdje je balun, a gdje igrač. A i udarac za 5.
|
Citiraj:
|
freek zajeban si ti čovik;) :beer:
|
Citiraj:
ma nije loš Kranjčarov gol al prodor Deranje u Maradona stilu prekrasno!!!!!!!! |
vidi stvarno onaj prodor je bija fenomenalan ....kako se samo toga nisan sitija
|
Osobno prodorom Deranje i nisam pretjerano fasciniran. Je, drago mi je da je dao gol, ali onaj Vejićev je kudikamo ljepši.
|
neznan baš šta je bolje , ali jako mi je drago šta se deranja vratija
|
Ma jebeš i Deranju i Kranjčara i Hajduka i Dinama. Jesi vidija kako je 15 buldoga navalilo na 4 tovara? Ubili Boga u njima.
Tako im i triba. Šta oni po Zagrebu imaju slavit? Neka idu doma u Dalmaciju u neki tor ili di već žive. Svaka čast. Ma šta ih nisu ubili?! Frajeri. Nego, jel' bilo dovoljno 15 buldoga? I letve. Jesu li letve bar bile od nekog plemenitog drva, obrađene u bejzbolske palice? Ma kakvi, našli ih negdje, pa udri njima po tovarima. Bravo. Svaka čast. A Hajduk i Dinamo, koliko se ja sijećam, uopće nisu igrali ovo kolo. Razmišljaju buldozi unaprijed. :clap: |
buldozi=pičke....vjeruj mi kad su sami su kao bubice a tek kad ih je više al ne 3:3 ili 5:2 nego to mora bit omjer kad je njih 5-6 puta više a šta ćeš ja sam slavio lijepo i ovi dinamovci su me mrko gledali kad sam išao u dučan s hajdukovim dresom al nisu smjeli ni pisnut...
|
Citiraj:
|
Ja san tek sad pročita temu,i molin te Rivi ne seri o nekome "iza brda".Ja san baš iza toga brda(pogledaj lokaciju).Zna se dobro da to nisu Dugopoljci napravili,jel da jesu nebi ih zapalili,nego izvadili iz auta i pribili.:grrr:
|
To vam tak ide dečki.
Država ne dela ništa po tom pitanju, grad još manje, o murji da ne pričam. I tu i dole. Sve dok tako bude i dalje takve stvari će se događati... |
pa naravno:rambo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije nego ta dubrava je ka najpoznatija po zločinu:rambo:
|
Citiraj:
|