![]() |
Samo gdje? Ima netko adresu/web nekog shopa blizu granice sa normalnim cijenama, bogatom ponudom traženih artikala, dobrom lokacijom (čitaj: moguće pronaći bez "stani i pitaj za put") te uslužnim osobljem?:)
|
|
pošto mi se neda čekat corsair sad već ozbiljno razmišljam o A-DATA DDR500 u derbi informatici,jedan keks od 512mb je 1033kn,dakle 2x512=2066.:beer:
ili da pričekam corsair? |
a-data su najbolji rami za pentium4 ,al za amd su pušiona zbog latencija
|
thanx,a koji su onda preporuka a da rade na 450mhz za AMD i da ih ima kod nas.
ne bi uzo kingmax hc 500. a kingston:confused: |
mislim da si najsigurniji sa corsair-om...isus ih vozi 2-2-3-X na 225 (DDR450)
zvao sam telebit sada i čovjek reće da kingston hyperX memorije neće biti neodređeno vrijeme (iako su mi prošli tjedan rekli da stižu ovaj tjedan :fuming: ),a ovi drugi kingstoni (Value ram) su pušiona sa cl 2.5-3 !!!! ja mislim da ću ipak uzeti hc500...jer ak niš drugo rade 2-2-2-X na DDR400 a giga će me ispasti par kuna ispod 1900 krznatih (što je dobro za razliku od corsaira kojeg više nema ispod 2500KN giga) jedina nada mi je ostala u linksu ako mi njihova nabava može naručiti nekaj van cjenika :D |
koja je razlika između platinum i crnog heat spredera-kakvi su kod nas.
je ostalo ovih pro modela korseka il su i oni nestali?:( ma ja nebum kingmax,pošto su me totalno razočarali.izdaju 1 dobru seriju a onda sve loše:rambo: a za te pare neda mi se kockat s tim. ubost ću ja korseka:gringo: pa makar moro prodat bubreg:D |
razlika između crnog i platinastog je u boji :D
koliko znam u formelu,j.p.ateljeu i telebitu nema ni običnih ni pro modela,ali pro ti se ne isplati uzeti jer je jedina razlika što na pro modelu imaš led-ice |
Citiraj:
Nazvat ću ja sutra svog mešta da vidim dal on može šta iskopat od korsaka. btw koje Isus ima-platinum ili black? Raspitat ću se i za kingston samo mi reci koji model da tražim. |
kingston HyperX 3500 (DDR 433)
isus ima platinum |
Citiraj:
super site thanx na link-u:beer: kak to da u links-u nemaju geil kekse od 512 |
Citiraj:
|
A sad malo za Intelovce. :D
Najviše se isplati uzet A-Data memorija jer za 450 kuna dobiš memoriju koja ide u nebesa s FSB-om. |
Citiraj:
ajd još reci kolko dodu pro da nemoram ič gledat:D kingston i nije tak loš 2-3-3-7-1 at +2.6V,jed me živcira šta su sve mem skoro testirane na intelu |
400 pro u Nobilisu košta 3120, a 500 3240 kn.
|
SUPER!!! kupujem 3x512 i to odmah : goood :
sam da prodam bubreg u Rusiji za neki 10milja eura i uzimam odma:D osim ak mi tam ne iskompenziraju 5soma eura + mushkin:D |
Ma zašto odmah ne 2 gige?:D
|
ma ja uzimam 2x512 HardCore 500 po 881KN/pločica i bok
već mi je dosta je*anja s tim ramima... sam trebam naći nekog intelaša da ih testiram na 500MHz :rolleyes: |
Čuj, ako možeš i meni uzet po toj cijeni, naći će se za koju:beer: :)
|
ma nemoraš častiti mene,al češ morati mog frenda ;)
|
Diskont24, hmmm, Ma jel mogu ja njih pitati za probu,a?
Nego, Mental, imaš :beer: kad se vidimo. |
:beer:
|
pa to je jeftinije od A-date, al kaj nije kingmax kao loš za overclock
|
Citiraj:
|
HC 500 je Ozrenu išao do 511 MHz, a A-datu su držali do 596 MHz. 2x256MB A-Date dođe oko 900 kuna.
Samo A-Data nije za AMD jer su latencije malo visoke. Intelaši navalite. |
@sin
sve DDR 466,500,544 itd. memorije su loše za amd jer imaju visoke latencije,ali zato rulaju za intel...pogotovo a-data DDR500 (u jednom thredu sam postao oko 4-5 linkova s recenzijama) ja sam se odlučio za HC500 jer >> ide 2-2-2-x na DDR400 (za DDR 450 treba dići na 2.5-3-3-x) ispadne me 1200KN jeftinije od corsair 3200 (koja je ipak najbolja memorija za amd kod nas) |
ma gledam kako da dovučem OCZ doma, zna neko kolka je poštarina kad uzimaš prek Ebay-a. Treba mi nova memorija svaka čast Samsungu što pc(2700) 333Mhz ide no 430 al ipak mi treba malo više.
|
sva sreća da imam intela pa me latencije ne brinu:beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:01. |