![]() |
Razlika između 2.1 i 5.1 može samo biti gora odnosno 5.1 sistem moze biti gori. Za muziku je stereo nikakvi sraundi.
|
Sto u vezi zvučnika ili zvučne? :)
Cuj, svatko ima pravo na svoje misljenje(i ukus), ukoliko si mislio na zvučnu, vjerujem da je ta Creative bolja od moje Audiotrak, a mozda je to bilo dijelom do toga da je moja integrirana na proslom laptopu bila neka bijesna, uglavnom neka vrsta S/PDIF-a, jako dobra zvučna, tako da nisam primjetio veliku razliku. |
Potpuno se slažem, ali kazem opet ne možemo uspoređivat kruške i jabuke, 5.1. je za filmove i igrice namijenjen, 2.1. za glazbu(mp3-ce). Zato i uzimam 2.1 sustav, jer kao sto sam rekao prvenstveno mi treba za glazbu s laptopa.
Ja kazem svoje subjektivno mišljenje, jer sam jučer čuo Z4. |
evo da se ubacim
zna li tko kako se rastavlja daljinski od Z3e? |
Citiraj:
|
dali cu ih moc vratit ako ih skinem? nesto mi onaj kabal odiza zeza. cim nije u tocnoj poziciji ne ide zvuk kako treba pa bih htio pogledat unutra ako je sta labavo
|
Citiraj:
|
ok, hvala:chears:
|
evo odvidao sam sva 4 šarafa, ali kad hocu dignut poklopac nesto jos drzi kod zice koja vodi basu. ima li jos sta sto trebam odvidat? nezelim cupat pa da mi nes pukne unutra :D
|
Citiraj:
|
nisam nista htio na silu izvlacit, a na milu se nije nista micalo tako da nisam. uglavnom on se nekako sam popravio samo sto sam ga otvorio i vratio nazad LOL....
ali imam problema sa Z2300 desni channel mi ne radi. mijenjao sam jack i opet nista. oba satelita rade provjerio sam... ima li tko prijedlog? malo sam guglao i naletio na ovo i kaze jedan ovo iako glupo zvuci neki potrduju da djeluje, samo ne razumijem svaku rijec moze li prijevod :D Unplug the control pod from the subwoofer Turn off the main switch Turn the volume knob one full turn, tap the knob Repeat again (2 times) Replug the control pod Turn on the main switch and the control pod See what happens |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:59. |