![]() |
Meni u Rijeci. :stoopid:
|
IP u Zg-u a ja u Cepinu, ono precizan je jako.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
amis ftw :D |
Citiraj:
Valjda se boji tužbe jer bih ja uz ban dijelio i po leđima. :D |
Citiraj:
Tunis:roller: |
Mene je promašio za 25 kilometara.
Pokazao mi je točno centar grada Zagreba. Istina da sam ja od trga bana Jelačića udaljen 5 ulica, ali tih 5 ulica je 25 km. :D |
Meni je gadno fulao :) stavio mi Krk, a živim u Čabru u Gorskom kotaru :)
|
Meni fulao dio grada. Ja u zapadu, a on mi istok prikazuje. Isto tako i varira iz kojeg browsera ga pokrenem.
|
nemate pojma , morate skroz mirno kliknut kisem na ovaj natpis "click for big IP image" , osjetljiva je stranica na tresnju ruke zato vam nekima fula za grad ili par ulica
|
Citiraj:
|
Mene je locirao nasred nekog nogometnog igrališta u Zadru .
|
OMG
meni i dalje tunis.... LOL ja ne znam kakvu to vezu ima moj susjed sa nezasticenim wifijem... |
I jel ste rješili tog malog provokatora?
Kako mrzim takve ljude... |
Koji god da sam IP ukucao s kojim sam bio spojen bacio me na Sigečicu (Korčulanska ulica ako se ne varam) a ja bome nisam blizu...
|
inače ja sam u Pevecu u Osijeku...:roller:
možda se konektam s jednog od onih njihovih prodajnih računala, samo pitanje s kojeg... :D |
Meni izbaci u rovinju... Aj malo je pogriješio... :)
|
:D
Dooobbaaaaaaaaarrrrr ! Nisam ni znao da zivim na sred Rijecke zaobilaznice http://www.imagesforme.com/out.php/i65495_IP.JPG nesto slabo spavam u zadnje vrijeme, valjda zbog automobila koji zuje oko mene :roller: |
Location of my IP address
1x1.xxxx.xxxx.xxxx: Zagreb in Croatia. |
Aj sad na temu nazad. :)
|
Hehe mene u trogir, a samo 220 km otprilike dalje :D
|
okeej... kejs klozd... mislim da su vec svi dali svoje prijedloge kako se rjesiti problematicnog clana.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |