![]() |
THE igra :)
|
Imaju WEB site, odlično izgleda trailer i SSovi. Samo mi se nekako čini malo da će izgubit likovi osobnost koju su imali... Sve u svemu se čini kao odlična, ali budemo vidili!
|
Izgleda odlično,jedva čekam da izađe.
|
ima ko kakve informacije, saznanja kada bi igra trebala van?
|
Kažu u gameplayu, prva polovina '09.-e.
|
valjda budem do onda skupio za novu grafu... :(
predugo je to meni... |
http://www.mafia2game.com/fr/
Slušam ovu prerađenu glazbu iz prvog dijela i jedva čekam izlazak nastavka. Mafija je jedina igra zbog koje sam potpuno gubio kontrolu, psovao ko kočijaš i udarao šakom po tipkovnici iz sve snage :). :zdero: |
Citiraj:
http://www.mafia2game.com/home.html ovo je igra svih igara (meni barem). ne pamtim koja me igra toliko zaljepila uz ekran (osim devil may cry i tomb raider serijala, al svi su tu negdje podjednako:D ). jedva čekam. samo se nadam da neće bit ekskluziva za konzole. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A svi su zaboravili na free ride extreme?? pa misiju di pratis vanzemaljski brod, statijaznam, ubijas speedy gonzalesa i to? A za uzvrat dobijes fest en fjurius aute iz razdoblja ww2 :D |
[quote=Atrax;1170899]a brate mili, kud si baš na francuskom stavio link :lol2:
http://www.mafia2game.com/home.html quote] ne znam, meni glazba isto zvuči na bilo kojem od ponuđenih jezika :) |
Citiraj:
A na službenoj stranici se pojavio i novi trailer (bar ga ja do sada nisam vidio) pa ko nije neka baci oko;) |
haha, novi trejler je genijalan :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na traileru je bozicno vrijeme tak da, po mom bi trebalo negdje u to vrijeme ocekivati izlazak igre.... |
Citiraj:
|
jbt ko ce to docekati ja znam da sam bio opsjednut mafiom 1 bezbroj puta sam je prelazio. ali po ovom sto sad vidim Mafia 2 ce biti bolja od GTA IV
|
trailer izgleda predobro :) vjerujem da ce igra biti savršena kao i prvi nastavak
@dario_cile..nemoj uspoređivati GTA i MAFIU...to fakat nije za usporedbu.. |
Mafia je usporediva s Godfatherom i prvi nastavak Mafije ga je sašija 5x, a vjerovatno će se to dogodit i s drugim koji uskoro izlazi:D
Šteta samo šta vrhunska filmska trilogija nosi ime tamo bezlične igre... |
@dario_cile:a pazi kako je ovom liku,postano u 2004. godini :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Hebemu...prije kupis komp i miran si bar 2-3 god.....a danas, svaka nova igra doslovce trazi novi komad hardveraja. :hitthewal::hitthewal::hitthewal::fuming: |
Ako ti s tim u profilu ne budeš mogao igrat, onda u kurac i igra;)
Ja očekujem da ću je ja na svom stroju, slabijem od tvog bar 30% moć igrat bez problema i bez puno smanjivanaj kvalitete |
jedva cekam tu igru
|
Citiraj:
Stavim na "auto detect" za grafiku u opcijama i vrti mi oko 35 FPS-a. :hitthewal: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:care::care: sve sam ih bio prošo, totalni pejn in di es bio :lol2: |
Citiraj:
Inača po meni jedan od boljih naslova, jako dobra priča i igrivost. Ima li naznaka kada će 2 u prodaju!?!?! |
When it`s done haha.
BTW meni je najteža ona ala "Speed", s kamionom koji nije smio sporije od... nemam pojma koliko :D Il ona fora s trčanjem u krug s kutijom, tak nešto moraju stavit i u dvicu:care: |
nabavit cu jedinicu i igrat cu nju do dolaska dvojke jer vidim da ju svi hvale a skoro niko ne kritizira.znam da sam jedan od rijetkih koji nije igrao jedinicu.
|
ODMAH u nabavu igre.
Defnitivno jedna od najboljih igara za PC, koju nikako ne treba propustiti. Kad smo vec kod toga, mogao bih ju zaigrati po 30984 put :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |