PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Prijedlog za promjenu izbornika "moj komp" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=96408)

Vragoder 21.03.2008. 22:23

Citiraj:

Autor tor (Post 981281)
Ma već sam probao no mora se u bazi nešto dodati, ovo čudo po defaultu podržava samo ovoliko polja koliko sad imamo. To je u planu, samo je pitanje vremena.

Onda ovakav prijedlog: maknuti "ostalo". Uglavnom nebitno za pomoć pri rješavanju problema. Umjesto toga staviti npr. "monitor". Samo, upisati solo monitor opet povlači za sobom par klikova (i gubljenje vremena) s kojima tražiš njegovu rezu (ukoliko se radi o nekom egzotičnom modelu). Upisati monitor, dijagonalu i omjer ili monitor i rezu - e to je već biznis - odmah se zna s čim se ima posla.

Dalje: je li rubrika "OS" toliko potrebna? Pa svi smo više/manje na XPu i Visti..., da li bi umjesto toga bila korisnija rubrika "napajanje"? Ocijenite molim.

Fleks s Vama:D

greg SE 21.03.2008. 22:57

Naravno da je rubrika OS potrebna. Ja recimo kad vidim da netko koristi vistu odmah odustanem od zelje da pomognem i produzim dalje na neki thread koji je otvorila razumna osoba. Kako bi to mogao kad ne bi bilo te rubrike? Prekasno mi je da postanem vidovit jebemu.....

Vragoder 21.03.2008. 23:12

Citiraj:

Autor greg SE (Post 981402)
Naravno da je rubrika OS potrebna.

U biti, da. To je točno. Bez OSa opet banana. Može doći do nepotrebnih nesporazuma.

Baja 001 22.03.2008. 01:49

Citiraj:

Naravno da je rubrika OS potrebna. Ja recimo kad vidim da netko koristi vistu odmah odustanem od zelje da pomognem i produzim dalje na neki thread koji je otvorila razumna osoba. Kako bi to mogao kad ne bi bilo te rubrike? Prekasno mi je da postanem vidovit jebemu.....

Vista :lol2:, kao da nema pametnih ljudi sa Vistom (npr Hamm)....:Machineg: :fuming:

tech 22.03.2008. 02:05

@tor
Vjerovatno je stvar do baze...tj treba se poigrati sa varijablama i vjerovatno u dio koda dodati tu varijablu da zapisuje u taj table i u mysql-u dodati koju liniju u taj table od te skripte da zapisuje informacije :D....

Fleks 22.03.2008. 02:08

Citiraj:

Definitvno rubrika mora OS mora ostati bas zbog toga. Nikakvo mjenjanje OSa i slicnog nije rijesenje, trebalo bi sloziti jos tih par rubrika koje sam naveo i gotova stvar.

Inace usput budi receno iskoristit cu ovu priliku da malo pohvalim jednu prednost viste. Naime, misljenja sam da bi se IQ testiranje kao zastarjela metoda trebala ukinuti. Naime, ljude bi elegantno mogli podjeliti na skupinu koja koristi Vistu i onu skupino koja doticnu ne koristi. :)

Citiraj:

Autor Vragoder (Post 981383)
Fleks s Vama:D

I sa Duhom Tvojim.

FKT !

Baja 001 22.03.2008. 02:18

Citiraj:

Autor Fleks (Post 981518)
Definitvno rubrika mora OS mora ostati bas zbog toga. Nikakvo mjenjanje OSa i slicnog nije rijesenje, trebalo bi sloziti jos tih par rubrika koje sam naveo i gotova stvar.

Inace usput budi receno iskoristit cu ovu priliku da malo pohvalim jednu prednost viste. Naime, misljenja sam da bi se IQ testiranje kao zastarjela metoda trebala ukinuti. Naime, ljude bi elegantno mogli podjeliti na skupinu koja koristi Vistu i onu skupino koja doticnu ne koristi. :)

I Fleksa je puknila ova BUDA/Fleksa i sl. kult. Sada je počeo stvarno pričat stvari od kojih se um nemože prosvjetlit.
Molimo svi za Fleksa i za njegov duboki oporavak uz meditaciju, nirvanu, one MCGove cure... i sl gluposti.
Fleks :goood: malo si u :banana:

BladeRunner 22.03.2008. 02:38

Type R se ograđuje od bilo kakvih Fleksova i fleksoidnih učenja koje u najmanju ruku smatramo ****** piiiiiiiiiiiiiiiiip. Daljnje spominjanje ''Type R'' organizacije od strane Fleksa i inih bit će višestruko kažnjeno. Kažnjavanje uključuje prikazivanje nedavno pokazane Miline slike u Full HD-u na 103'' plazmi.

De5tr0yer 22.03.2008. 14:13

okeee... fleks molim te na pm koju supstancu koristis...:D

a meni ljudi govore...

treba dodati u moj komp, da se prikazuje sto smo uzimali zadnjih 12h... onak ulogiramo se nakon 12h na forum i doleti poruka: unesi supstancu da znamo dal si uracunljiv ili ne...:D:D

Hamm 24.03.2008. 12:22

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 981507)
kao da nema pametnih ljudi sa Vistom (npr Hamm)....:Machineg: :fuming:

kaj?

sutra stavljam vistu.. :D kaj oces :D
edit: imao sam je doma par puta..a i na poslu je imam ;)

Baja 001 24.03.2008. 21:19

Citiraj:

Autor Hamm (Post 983141)
kaj?

sutra stavljam vistu.. :D kaj oces :D
edit: imao sam je doma par puta..a i na poslu je imam ;)

Pa mislim da nisi shvatio moj post. Tebe respektiram kao jednog starijeg člana sa velikim iskustvom, te kao takvog pametna. Moja je poruka bila da i pmateniji ljudi koriste Vistu, a ne samo "n00bovi" ili kako već su prozvani!

tutix 24.03.2008. 23:47

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 983567)
Pa mislim da nisi shvatio moj post. Tebe respektiram kao jednog starijeg člana sa velikim iskustvom, te kao takvog pametna. Moja je poruka bila da i pmateniji ljudi koriste Vistu, a ne samo "n00bovi" ili kako već su prozvani!

Al Hamm mora samo zbog posla :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42.