![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Airsoft više taktike manje pucanja a paintball obrnuto. Ako sam dobro shvatio. Ovo me podsječa na dane provedene u HV-u. |
A ovisi kako si napraviš scenarij. Može se napraviti i deathmatch pa ti je i airsoft ko cod2 :)
|
Citiraj:
|
hehhe, lijepa igrackica.
imao sam ja zracnicu prije par godina, da me ubijes nemam pojma koja je, znam da je imala gamo optiku (moguce 4*28), tek toliko. i ako nesto ne volim na njima, to je da mi se cijev lomi. (da umecem dijabolu u cijev pa da natezem) na ovoj mojoj se stavljala dijabola na gornju stranu puske, onda se povuce opruga sa strane i pucaj buraz :D kad je vani bilo lijepo vrijeme (bez vjetra itd.) sam pucao sa tavana na okolnu zgradu (tocnije alu dimnjak tako da cujem kad pogodim), koja je udaljena jedno cca do 100 m zracne udaljenosti ! bila je ***ena, dok me susjedi nisu poceli gledat ispod oka pa sam je morao dati sestrinom muzu i sad od nje niti glasa... a sad si me dobro podsjetio da je zatrazim natrag... :D bas sam se zazelio napucavanja. i sad imam 18 pa je mogu i zakonski koristit :D :beer: |
Željac ima nešto i za tebe ako ne voliš natezati, a to će biti moja iduća igračka.
Isto zračnica, ali na principu komprimiranog zraka kao i podvodna puška. Jednom napumpaš i raspali. :) http://www.pyramydair.com/cgi-bin/zo...l?model_id=772 http://www.pyramydair.com/cgi-bin/sh...&category_id=2 Ima ovdje veliki izbor zračnica. |
ova moja je imala ovako nesto za natezanje, samo je ta rucka za natezanje bila duza i veca.
http://www.imagesforme.com/show.php/...ABzm7.jpg.html i na njoj si takoder poslije svakog umetanja dijabole trebao natezat. samo mi takav sistem izgleda puno bolji nego onaj gdje trebas cijev slomit, pa umetnut dijabolu, pa cijev skroz do kraja slomit da bi nategao... :P ako si me ista skuzio :D :beer: uzet cu fotic i otic je poslikat ovih dana :D , bas sam je se zazelio :D |
1 privitaka
|
Hehehe, kada sam vidio ono "Samo za starije od 18 godina"
|
Citiraj:
@Panorama Je. To mi je uzor kao i MadMax i onaj bedak iz Smrtonosnog oružja. :D |
Deči samo jedno imam za reć... :smoke:
http://www.jeremywise.net/blog/wp-co.../10/50cal2.png Ovo je pljuca... |
Citiraj:
Ako zanemarimo oblik, ovaj prvi cca 3,8 puta jači od drugog! :D |
Citiraj:
kuzim ! :D :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan zanimljiv Link Idalje mislite isto? :D:D:D:D |
da covjece zracna puska 700$ heheh pa mogu kuoit sanduk metaka za kalasnjikova prigusivac i po sanduka tronblona....lipo sist na balkon i puf puf inkognito heheheh
|
Citiraj:
Znaš kako mama kaže: "Djeco nemojte se igrati s tim, možete oko izbiti s tim jedno drugom. No no..." Citiraj:
|
Citiraj:
|
mah,
ja se igram ozbiljnijim stvarima, trenutno mi je samo ovo bilo pri ruci *slika maknuta* |
Ma kakav inkognito, on uzima prigušivać i sanduk tronblona. :lol2:
|
@AMD
Iskreno rečenio ja ne vidim svrhu u ovakvim zračnicama, posebno onim mosntrumima koji su na linkovima pokazani ali ono svakom svoje veselje... Ja sam pucao po natjecanjima sa zračnim oružjem i znam kakve puške i oprema ti za to trebaju a ništa od onoga nije za to baš dobro jer ti za turnire treba puška koja je pažljivo balansirana i ima što manju tromu masu da se ne umaraš pretjerano (jer treba stajati i pucati iz toga) a da ne pati preciznost i to nije baš lako napravit i košta u 3pm dobra puška za turnire... E da treba ti i posebna balansirana municija ako oćeš gađati kako treba (tipa 190+ krugova) i btw nema ti optike u sportskom gađanju (bar nije bilo kad sam ja pucao) dozvoljeni su bili samo oni diopteri koji izoliraju bljesak ali nesmije biti povećanja na nišanima tako da ono ako su ta prravila još na snazi i optika ti otpada... Ove puške od 12,7 i sl pizdarije za sport sigurno nisu, a neznam ko to "lovi" sa zračnom puškom i što, a posebno u gradu... :smoke: @ferrys E tooo to te ja pitam... Član lovačkog društva? Kojeg? |
lovac sam al ne i clan nekog drustva. Trenutno se nemam vremena bavit previse time, zasad idem samo kad me netko nekud pozove, natjecenja - glineni golubovi itd.......
|
Sa kalibrom 12,7 se love bizoni i druge velike životinje i zračnice kalibra 9mm, .45 i .50 služe isključivo za lov.
Kalibar 5,5 mm i 6,35 mm se koriste također za lov na pernatu divljač. Druga je stvar što to ljudi kupuju za gađanje meta vikendom, a naši vrsni lovci rađe kupe sačmaricu za lova na sitnu divljač. Kod nas bi te svi čudno gledali da ideš u lov sa zračnicom, lukom i strijelom ili samostrelom. Ako si se bavio sportskim streljaštvom onda znaš da nemožeš uspoređivati sportske puške i puške koje koštaju 3-4 tisuće kuna. To ti je ko da ideš uspoređivat server i desktop računalo. U gradu se sigurno ništa ne lovi, ali ja sam ionako sa sela. Prodao sam Maverickovu sačmaricu 12/70 da bih kupio zračnicu. Pištolj nisam prodavao. Mogu reći za sebe da sam ljubitelj oružja jer uvijek imam neku pušku ili pištolj doma, a pucao sam iz svega i svačega. Od kalibra 4,5 mm do 203 mm (pucao sam i iz haubice 203 mm). :p http://en.wikipedia.org/wiki/Image:M115_display.jpg Citiraj:
Vjerojatno ću i ove, ako će biti para. Malo skup sport, ako nema sponzora. |
Neznam ali meni je zračno oružje za lov jedino smisleno ako si krivolovac pa nećeš pravit buku... :D
Znam, znam da su i zračne puške teoretski jednako dobre kao i barutne ako su izlazne brzine dosta velike ali ono to je valjda takav mentalni sklop, ja bi za lov na sitnu divljač onda ipak radije uzeo malokalibarsku pušku iako je s njima sranje kaj se prljaju cjevi ko mutave, čak i ako umočiš zrna u vosak imaš kaj čistiti iza pucanja što kod zračnica nije slučaj... Što se tiče usporedbe pušaka od 3-4 soma i sportskih znam to sam i rekao ne? :) Ali rekoh za razonodu ok svakom svoje... :) |
dok sam vidio naslov sam mislio da si je covjek kupio lutku (iliti Sabahetu) :D
|
Citiraj:
|
A sad je to kao puška. Nebi ništa rekao da ste pucali iz toga, ali niste pucali niti iz karabina tak da neznam zakaj hvalite takvu pušku.
@Yedwy Ma koji mrtvi lov i krivolov. Pa za to treba pješačit, a doktor je rekao mirovanje. Gledam malo po netu i vidio sa da su se ljudi počeli za lov koristiti samostrele, luk i strijelu i zračno oružje. Zračno je dobra zanjena za kalibre .22 i .17 za uništavanje štetočina po gospodarskim imanjima. Mislim na štakore, voluharice i sl. Ja sam više za manje kalibre. Ako je netko pucao recimo iz HS2000 .45 i 9mm zna razliku. Isti pištolj ali 45ica trga ruku i tamo gdje pogodi dok je devetka već profinjeni kalibar. Meni se recimo sviđa Walther G22. Pucao sam iz njega i puška mi predobro leži, ali OK mi izgleda i GSG-5.. |
Da za štetočine je ovakva zračnica car to je ziher ja sam susjedima potukao gamadi iz svoje Diane da bi jednu manju sobu mogao napunit... :D
Inače gledao sam malo Cedar mogu ti reć da si dobar model ulovio, moglo bi se čak reći da je opako blizu best buy naslova s obzirom na cjenu/performanse, dobar izbor ako ti treba za gamad... |
Pa mogao si si napraviti šubaru, šal i bundu od glodavaca. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |