![]() |
Ok,malo sam prosurfao,i jos nisam nigdje nasao moze li se kartica iz ATI Radeon X1350 modati?
|
dali se može modati to neznam, ali se da overclockirati i to zadovoljavajuče..
|
Citiraj:
|
pa po cemu je onda taj HP bolja kupnja od IBM-a s quadro karticom??
btw,sta fali toshibi iz pocetnog posta,vidim da ima ***enu karticu,koja se moze i modati na firegl |
Citiraj:
Grafika u toshibi je isto integrirana i ne moze u fireGL. Kao student ionako neces raditi sa modelima koji trebaju kartice tipa Quadro ili FireGL. Kad zavrsis faks onda ce ionako biti vrijeme za novi laptop. Zato laksi i manji HP. |
Da ne otvaram novu temu....
dakle, student koji pocinje raditi na gradilistu :goood: trebao bi mi laptop na kojem je "ugodno" raditi u autocadu po cijeli dan, ali opet da nije preskup, jer cu morat s njim ulazit u tunele i sl (prasina, vlaga...) sto ce mu skratiti vijek trajanja... Kako je raditi u autocad-u na 1.280x800 rezoluciji? Naviknuo sam na 1280x1024 pa me zanima koliko je razlika.... |
Citiraj:
Za Acad ti treba lap s rezom 1650*1050 ili eventualno još većom. Na 1280*800 ćeš stalno morati zumirati i pomicati crtež, pogotovo po visini jer je 800 točaka jednostavno premalo. Zatim, ako će ti biti na gradilištu, za to ti treba robusnost a u tim stvarima je IBM neprikosnoven. Predlažem Thinkpad R61i NF5B9CD. Ima odličnu tipkovnicu, kučište, ekran tj. sve što ti treba. Frend ga uzeo i nosi ga stalno po gradilištu i nema nikakvih problema, jedina mana je probijanje svjetla ali to je obzirom da se radi o TN matrici očekivano ! Naravno, ako imaš više love onda uzmi nekog T61 i miran si ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:47. |