![]() |
Citiraj:
|
Ako ga uzmes, bilo bi fino da napises dojmove, pozdrav!
|
Citiraj:
|
pa da, taj premaz ili staklo po meni puno utječe da je slika kontrastnija i boje bogagtije, izgleda mi slika jednostavno bolje.
nećeš pogriješiti s kupnjom. nego pitanje, što čekaš, zašto ne kupuješ? :) |
Citiraj:
2) još gruntam između asusa i lenova :D |
M-san presušio sa ovim asus-om. Izgleda da ce to brzo nestati.
Onda ce mi jedino ostati hp 1965 (i ja moram neko vrijeme cekat sa kupnjom, a ne daje mi se puno para). Kakvo je ovo cudo: http://www.laptopsdirect.co.uk/Samsu...FV/version.asp |
Citiraj:
|
ja cu kupiti pw201 najvjerojatnije pocetkom veljace pa napisem neki review, ako me nitko ne pretekne ... :chears:
|
Citiraj:
|
Ja ga iman vec odavno i dobar je. Bia san napisa review - potrazite na forumu. Za tu lovu boljega nisan moga nac. Odsjaj mi nije problem, slican je premaz kao i na novijim laptopima. Najvise me zivciraju ove splendid postavke jer poniste moje. Ostalo je sve odlicno, kao sto su kolege forumasi vec istaknuli.
|
Evo i mojeg mišljenja o Asus PW201 nakon par dana korištenja.
Kutevi gledanja su loši. Možda ne kao kod TN-a, ali za svakoga tko je prešao sa CRT-a ovo će biti veliko, ako ne i najveće razočaranje kod ovoga monitora. Crna boja je siva, no možda bi se stvar malo popravila kada bi se brightnest dao smanjiti. No do sada to nisam uspio. Čini se da predefinirane postavke sprječavaju bilo kakvo mijenjanje brightnest, kontrasta i ostaloga... Ako je netko skužio kako se ovo može promjeniti, neka slobodno kaže :D U očajno lošem priručniku nema ni spomena o tome. Imho, rezolucija 1680x1050 je prevelika za 20". A to podosta komplicira surfanje i bilo kakvo čitanje teksta(font 10). Moj primjerak nema krepanih ili bright pixela (kucam o drvo :D). Probijanje backlighta je zamjetno u kutevima. Toliko spominjani glossy premaz mi u praksi zapravo uopće ne predstavlja problem. Unatoč svemu, preporučio bih ovaj monitor nezahtjevnim ljudima kojima treba solidan monitor za "po doma"(igranje, filmovi). Ima ugodne, tople boje i gejmanje na njemu je užitak. Dok nema tamnih scena :D Ali ne očekujte čuda. Smatram da se za ~2000 kn ne može kupiti bolji LCD, što je u biti jako žalosno. Cijelo ovo iskustvo sa suvremenim monitorima tjera me na jednu misao: "Kad će taj OLED?!" :D |
Nedavno sam nabavio ovaj monitor i zbilja sam zadovoljan. Ne bih se složio da su kutevi gledanja loši.
|
nisu mi jasni ljudi koji kukaju kako nijedan LCD nije kao CRT, ovo ono.. pa ostani onda na CRT-u.
pa normalno da nije, niti će ijedan LCD ikad dostići kuteve gledanja kao CRT monitori.. a isto tako i kontrast.. vidio sam sve i jednu matricu danas na tržištu i nijedna nije ko CRT, jedina prednost je oštriji prikaz i to je to. ali popljuvati jedan ASUS PW201 koji predstavlja trenutno najbolji 20" wide monitor (BEST BUY) je isto glupo. |
pa gdje ste nabavili taj pw201 ? ja sam prosli tjedan zvao vise od 30 ducana, cak i u zg, kod svakog je odgovor bio da ga nemaju, niti neznaju kad ce doci ili da ga vise nebude ...
|
Citiraj:
pa nabavili su ga dok ga je bilo |
monitor je nestao, i vjerojatno ga više neće ni bit... kad dođe novi model, sigurno više neće toliko koštati (2000kn)...
|
Najavio je Asus i 24" LCD, 1900x1200, opet sa brdo điđa, web camera, zvučnici, mikrofon, PiP, HDMI....neke fensi nove tehnologije za kvalitetu slike...nekaj slično ovom samo veća dijagonala
|
Vidim da je Links dobio monitor, samo cijena je 2700kn :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:03. |