![]() |
Citiraj:
primite moje najdublje isprike g'đice :D |
Citiraj:
|
memorija je poskupila oko 20% ili 30% ..
|
Monitor cu vjerojatno uzet samsung 765mb...
A ram...hm.... -256mb, pc2700, 333MHz, g.e.i.l. value -371,41kn -256mb, pc2700, 333MHz, A-Data, V-Data -350,40 -256mb, pc2700, 333MHz, Infineon, Samsung -375,82 -256mb, pc2700, 333MHz, Apacer CL2.5 AM1 -350,72 -256mb, pc2700, 333MHz, Apacer CL2.0 MOS -377,17 -256mb, pc3200, Apacer-Infineon chipovi -357,49 -256mb, pc3200, Hynix -364,66 valjda sam dobro sve napisala...sto bi vi izabrali od toga? Djizus kak sam krepana, nemrem vise gledat... |
A-DATA , V-DATA. Imao i radi stvarno izvrsno.
Neznam kakv je Aapcer. Citiraj:
|
A kaj je s G.E.I.L.-om?...kaj nije to dobra memorija?...ima ko iskustva s njom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako mislite na Value, imao sam je i mogu reći da je preskupa za ono što nudi. Kingmax, Samsung, TwinMOS su bolji i daju su bolje OC-at.
|
Onda cu najvjerojatnije uzet a-data...a i najjeftinija je :D
-------------------------------------------------------------- NEEEEEEEEEEEEEEE! POSKUPILA JE!!! U m-computers...i u jp atelieru :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: Sad preostaju links i adm... :( jedino ak uspijem negdje sa strane nabavit... :confused: |
Jel ima tko kakav prijedlog za stakora i tipkovnicu??? :D
Mislila sam prvo nesto od logitecha, ali to bi malo preskupo ispalo...ja bi da bude do 300kn oboje :D Sto kazete na genius-a...opticki, bezicni, 5 tipki+scroll, 800dpi? (arhiteh)? A tipkovnica isto genius kb-16e ili 21-e... Makar se meni naaajvise svidja logitech internet navigator SE :D :D |
Moj miš i tipkovnica dojdu ukupno ni 60 kuna. :D
BTC-ov miš u VeCe-Mulju za 22 kn i prepolovljena BTC-ova tipkovnica za 35 kn. :p |
Hocu opticki mis i multimed. tipkovnicu (with palmrest :D )
Ovo sto sam napisala mi izgleda ok... Zanima me sto kazete na mis? Bi bilo dobro to? :confused: |
Citiraj:
|
Na tiškovnici, mišu,monitoru i napajanju se NE ŠTEDI. Barem je to moje pravilo.:)
|
Ak ne želiš dat puno love za štakora (kao npr. ja) uzmi Logitecha B58 (kao što sam napravio ja:D ), miš je za svoju cijenu jako precizan, košta stotinjak kuna.
|
ja iman neko sranje od miša
|
Citiraj:
|
Imam i ja G83 već skoro 6 godina... što je ta sve izdržala... radi bez greške.
|
Evo mene na novom kompu :D
Sto kazete: procesor: barton 2500+ matična: epox 8rda+ grafička: ati radeon 9500pro hdd: maxtor 80gb dvd: lg 16/48 cd-rw: lg 52/32/52 cooler: spire whisperrock 3 memorija: 2x256 mb pc2700, corsair xms modem: 56k conexant v92 pci napajanje: chieftec 360W monitor: samsung 765mb tipkovnica: genius kb-21e miš: logitech mx310 KONAČNO!!!!!!!!! :) :beer: |
ma konfa koje se nitko nebi posramio :clap:
posebne pohvale za corsair xms : goood : |
Stvarno OK konfa, pogotovo Corsair. :clap:
Najviše mi se sviđa Radeon 9500 PRO. |
Eh...corsair...jedva ga se dočepala :)
A grafička za dlaku izmakla (9700)-prodavao u ogl. neki tip...zakasnila ja :( al nema veze, i ova mi je full ok... Osjećam se preporođeno :D :D :D :D :D bye bye stara kanto :rambo: A treba sad prebacit stvari sa starog na novi komp :rolleyes: :rolleyes: |
E sad...još kad bi mi netko objasnio kako napraviti particije...sa partition magic... :confused:
|
Citiraj:
1. Odabereš disk koji želiš rascjepkati ( klikni na njega) 2. U lijevom gornjem izborniku izaberi "create new partition" 3. na prozoru koji ti se otvori klikneš next 4. Sad te PM pita gdje želiš locirati particiju odaberi iza C: i stavi ju kao Logical. 5. U slijedećm prozoru s kvačicom odbaerš koje particije mogu dati prostor za novu particiju. 6. Sad odaberš veličinu particije 7. potvrdiš odabrano i klikneš na finish. 8. pri dnu lijevog menija iznad gumbiju undo i apply ti piše 1. operation pending ak si zihe rklineš na Apply i sve ostalo će PM sam napraviti. Možda ti to ovak izgleda komplicirano al stvarno nije jer te sve pita i lijepo ti nacrta. |
To sam i mislila.. Al zbunilo me što u onom tutorialu kaže da kliknem na split partition..a ta opcija mi nije dostupna..
Jel trebam za novu particiju slovo f odabrat? Pošto mi je d pržilica, a e dvd? Jel se može nekak to sredit da mi bude druga particija d, a da se ovi optički ur. pomaknu za slovo naprijed??? :confused: |
jasno da može čak i nije teško.
1. desni klik na My Computer 2. odaberi manage 3. U lijevom meniju odaberi storage 4. klikni na disk management. 5. desni klik na drive kojem želiš promijenit slovo 6. klikni na change drive letter and paths 7. klikni na change i odaber slovo koje želiš za drive Napraviš isto za drugi drive i to je to. |
Hvala Jesus..zaslužio si jednu veliku :beer: : cheers2
:D :D |
*hiks* fala*hiks*hiks*
*buuurp*:D |
kako se ekipa gura da pomogne kad jedna cura dode... :rolleyes:
-inace koliko ih imamo na forumu do sad , 2 ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:47. |