![]() |
ja sam novi u svemu ovome i ne kuzim se bas previse pa imam jedno pitanje. frend ide sad na par tjedana u ameriku i narucio sam mu iphone. neki su me upozorili da bi mogao ne radit zbog - razlicite frekvencije na kojoj radi, zakljucanosti... zanima te zna li netko na sta tocno treba pazit i da li je izvedivo kupit ga u americi i koristit sa svim mogucnostima u hrvatskoj sa vip karticom??? unaprijed hvala
pa sta bas nitko ne zna odgovor na moje pitanje??? |
Pozeljno je da ti kupi nezakljucani uredjaj jer takav ces moci koristiti sa nasim mrezama , ako ti uzme zakljucani 3g model - e onda bi mogao imati problema .
|
Kupio sam iPhone prije 2 tjedna u T-comu i zanima me postupak jailbreakanja, procitao sam razne clanke o tome na netu i vidio par filmica na youtubeu o tome i mislim da bi to trebao znat napravit ali zanima me jedna stvar, a to je da sam procitao negdje da je nemoguce napraviti jailbreak na t-comovoj kartici. Zanima me dali je to istina i ako je kako to rijesiti.
|
Moj se bome vec smrznuo na razne nacine. Nema toga iz cega ga nisam uspio vratit. Otporan je! :D Bez problema se jailbreaka na t-comu.
|
Iphone
Ovako imam problem tražio sam po forumu i nigdje nisam našao pa da pitam ako netko zna. Kupio sam iphone i sve normalno radi i danas sam napravio par fotki s fotićem i sad bi želio te fotke prebacit na komp. Kad ga spojim preko usb-a počinje mi instalirati kameru i padne sistem i tako svaki put. Šta da radim ????
|
Instaliraj iTunes, to ti je prog za iPhone i prek njega sve radi! A kak ti počne inst kameru, pa ako ga spojiš preko USB-a PC ti prepozna iPhone kao flash drive...
|
Probaj na drugom kompu. Meni radi dobro.
|
probao sam i imam instaliran itunes.i sve je normalno radilo, i danas sam napravio par fotki i kad ga spojim na komp piše dolje kao da je prepoznao kameru i padne sisetem i tak sam probao na tri kompa i na svakom kompu pada sisetem.
|
Citiraj:
|
to su mi rekli isto u t-mobile i to sam napravio i niti to ne pomaže
|
Citiraj:
|
skroz sve sam obrisao trajao je proces i dva sata, Evo sad idem opet probat da vidim možda se kaj promjeni
|
probaj napraviti restore preko itunesa ako nisi vec
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |