![]() |
Ma intel rooles. Sorry na n00bizmu, ali moze li mi itko objasnit kaj je npr 65nm kod procesora jer to nikad nisam mogao shvatiti. :D hvala
|
Citiraj:
|
Bome ovaj 8200 fino izgleda... malo trosi malo se grije....
Ali multy 8?? opet bu trebalo maticnu sopati.... :zdero2: @Yelix vide u tebe maticne i procesora a stoji na 2.13, ja to nebi mogao :D |
Za većinu današnjih ploča 500MHz za FSB i ne predstavlja neki problem, prije bi bio (malo veći) problem da je multi 7...
|
Slazem se, stvarno minimalne temperature. To bude odgovaralo Razeru sad bus mogel stavit vcore na 1,8v bez beda i nek se proc rostilja. To jest kad si kupi E8400 :D.
@ Razer: Ubiti ja mislim da ti nisi nikad ni gledal temp proca, sam si gledal u case da vidis jel se bude zdimilo s njega ili ne :D:D:D:D |
Izgleda da sam ja onda malo usraniji primjerak dobio..... cim 470mhz FSB stavim ne boot-a se..... sve kombe izvrtio ma kakvi...
Al neka ionako neku razliku nebi vidio sa 3200 na 3400 ili 3500mhz... |
Citiraj:
Nije da su me temperature često brinule, kad se testira sa otvorenim prozorom :p Sad kad je došao i Thermalright, to pogotovo neće biti problem :goood: A sad, za ovih 1.8v, hm, možda jednog dana, kad se sredi neki POT :) |
Citiraj:
znam da je američko tržište najglupje i najplašivije na cijelom svijetu ali daljnu budučnost ne može nitko prognozirat |
Citiraj:
65 milijarditi dio jednog metra |
Evo, danas sam prešao na Tamnu stranu . Pao jedan E8400 u moje ruke :D 1300 kn u HG-spotu.
Nisam ga još upogonio jer sam umoran ko pas. Radovi počinju sutra poslijepodne, ako Svevišnji dozvoli :D Ostatak konfe će biti: MBO: Gigabyte P31-DS3L RAM: 2 GRAMa (kako se među mladima ovih dana kaže :D ) Kingmaxa 800 PSU: Corsair 450VX VGA: Saphire HD3870 HDD: Sami 320/16 Monitor: Famozni Asus PW201 (vidjeti ćemo je li čemu) Da nastavim spamati ovdje sa utiscima i pitanjima ili da otvorim novi thread? Ne znam do duše pod kojom rubrikom... Stay tuned for more adventures from the Dark side! |
Joj.
http://shrani.si/f/1F/ja/20DxbIsV/1/e8200-1.png Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! http://shrani.si/f/1k/HS/2CkpEN83/e8400-1.jpg |
Zna li tko gdje u Rijeci ima za kupit E8200 ili E8400 a da se ne treba cekat,da ga imaju odmah u ducanu?
Ipak nasao.Sry |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |