![]() |
17.12.2007 sam poslao i jos ih nisam dobio ^^ bas sam sretnik.
|
Citiraj:
|
meni je ljepse bez ugovora i kad se pojavi 2. ili 3. opcija na vidiku(i jeftinija), bar necu muku mucit sa jos 18 mjeseci ugovora s t-scumom :)
|
Vin@
tako i ja:D nego kak provjerit te bodove na tcomu? |
Logiraš se na user.t-com.hr sa svojim podacima i na lijevoj strani ti je "menu". Zadnja opcija su ti znaci pažnje. Ja recimo imam 1700 bodova od početka akcije ( 6 mjesec ) do danas i to mi je dovoljno za rozu Gay-Com majicu. Da ih ne bi još i reklamirao okolo, svašta. Za nešto malo korisnije kao tipkovnica+miš ili web kamera moraš skupiti 9000-11000 bodova, tj potrošiti taj iznos kuna.
|
Iako je bilo da je akcija prestala 31.12.2007. zbog isteka zaliha, oni čiji su zahtjevi zaprimljeni do 15.1.2008. će također dobiti ono što su iz akcije naručili jer je t-com naručio još opreme.
|
nadam se :D hehe
danas bum ponovo poslo mejl da ih podsjetim da jos cekam |
Hehe, znam, dobio sam dopis o tome na mail ;)
|
Kakve naivcine, pa nije ni cudno sto je ovakva situacija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisu ni meni drugi dostupni, ali su vrlo blizu dosli. I ne, necu vise ugovore s T-Scumom, pa ni za zvucnike od zlata i safira. Dosta mi je samo pogled na mjesecnu potrosnju na njihovoj stranici i usporedbu s mojim internim NetLimiterom... |
Citiraj:
|
Evo danas ih zvao kaj je s zvucnicima i ofkors kakve sa ja srece da nije niti doslo do njih taj zahtjev a ta akcija vise netraje pa nista od toga, tako da 90% prekidam ugovor s njima i uzimam drugoga operatora.
|
Izgleda da netko iz T-coma ovo čak i čita. Dobio sam danas poruku s brojem nekakvog zahtjeva i brojem mobitela i da se javim za dogovor oko dostave. Sutra su moji :D
|
Citiraj:
Pa tebi je konkurencija blizu, ali, recimo meni, nije niti blizu. I neće sigurno biti bar godinu i pol dana, a i još sam uzeo MaxTV (starom se jako sviđa), tako da ovime ama baš ništa ne gubim. Citiraj:
|
Meni danas stigli zvučnici.
|
Citiraj:
|
docekal i ja :D
dosli prije 5 minuta |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:kafa:takve spike sam mislim pročitao več prošle godine samo ne znam da li ovdje ili na jednom drugom forumu. otkud' ti ta informacija...? brijem da t-com namjerno pušta takve deziformacije samo da što duže zadrži sadašnje korisnike ....ali opet to sam ja i moje teorije zavjere. |
Citiraj:
|
Sjecam se da je jos pretprosle godine oko Bozica[2006.] netko prosrao na newsgrupi da se od prvog mjeseca 2007. mijenjaju paketi i da mi koji imamo 5GB dobijamo flat....naravno da smo dobili, ROFL. Tanjur supe i ***** u dupe :)
|
Citiraj:
Ja znam da će biti uskoro, a sad, vi vjerovali ili ne, vaš problem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ljudi koji rade u t-comu... |
Još da ga uvedu kod mene, gdje bi im bio kraj :D. Ah, nisam ja kriv šta živim u tunguziji.
|
Mislim da se jedino more vjerovati 100% kada Atha napise neku informaciju.
|
eh decki, postoji nesto sto se zove HAT. a to je pain in the ass t-comu zato jer su oni monopolisti(bili). kaj mislis da nije njima u interesu zadrzat musteriju pa makar manje zaradili nego da musterija ode drugom provideru? stvar je u tome sto HAT(hrv. agencija za telekomunikacije) odobrava tj. ne odobrava promjene usluge ili cijene jer se mora konkurenciji dati lufta da pridobiju korisnike da se razbije monopol na tržištu. a to sve ide podosta polako. pogotovo jer konkurencija stvarno sporo širi svoje mreže. ali bit će flat jeftiniji za kojih 60-70kn sigurno. a kada ce to bit, odlucit ce HAT.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |