![]() |
Citiraj:
|
Nisam zapisao serijski broj proca... uglavnom, isti stepping kao i rendulin (nadam se da ga je on zapisao)
@DrTom: Ok, nema problema. PS. Ovaj mobilac je LOOD procesor... radi na 1.45V na 10x200 na manje od 30 stupnjeva, a mogu ga nafrljit na 12x200 na 1.65 (nisam s još igrao sa tim, ovaj vikend će biti zabavno). Nešto FENOMENALNO : goood : |
Citiraj:
Budem danas ak će mi se dati probao staviti plavca na NB pa vam javim :beer: |
Ljudi stavio sam i plavog zalmana na NB:D
Bilo je manje savijanja nego što sam mislio, treba mu saviti jedan niži i 3-4 viša kraka i onda stane ko saliven. Slobodno stavite Zalmane skupa. Sky proc mi (za sada:D ) radi stabilno na 11x216 1.625V, s time je napon zapravo 1.575-1.6V:D |
Kad prodam ovog SK7+Papst, Zalman ide gore!:D Pod uvjetom da će mi se dati rasklapat cijeli komp ponovo:)
Dobro ti ide proc, i meni isto ploča undervolta. Jućer sam ga isprobao na 12x200 i radi bez problema na 1.65 (zapravo 1.61). ZAAAkon proc...:beer: |
Ma ići će proc i više kad sredim propuh u kućištu. Sada je razlika otvoreno-zatvoreno kućište 5C u sys temperaturi i 5C u temperaturi proca:eek:
|
Ma ludilo brale:D
|
Citiraj:
|
ko je ono rekao da ima naljepnice? :D :D :D
meni treba...:p |
Čuj, možemo se naći, a možeš otići u Links da ti ih daju dvadesetak komada...:)
|
Citiraj:
I da, poslao sam mail Zalmanu i pitao zašto za NF7 i AN7 kažu da je nekompatibilna. Rekli su da na v2.0 definitivno stane, a da još nisu to ispravili od v1.2 koja valjda nije imala rupe oko socketa. Uglavnom kažu da će javiti Korejcima nek to napokon isprave. |
Ma moj 1700+ je bolji od vasih mobilaca... samo zato jer je duplo jeftiniji :D.
Jel 7000acu stane bez modanja na 8rda+? |
Ne stane bez modanja, ali Daj.Hard je lijepo opisao postupak stavljanja i imaš tonu slikica... Evo članak tu
|
Citiraj:
dovedem ih funkcionalno i vizualno do savršenstva, tako da onda mogu inima solit pamet da kako ja imam najnaj... : hello2 : : CoolRamb Izgleda da će ipak Zalman zaživjeti i kod mene, i to u kombinaciji sa plavim NB pasivcem. |
Citiraj:
|
muh .. ne stane na moju plocu bez motorke :fuming:
Usput jedno pitanje oko coolera, dali je ovo dostojna kopija Zalmana? |
Ne znam, al Zalman je ipak Zalman.
|
Pa nije problem prepiliti držač budući da sam ja uspio:D
|
zalman 7000 alcu na abit
stane na abit ic7-max3
meni je uso ko nogom u portun :) (portun = haustor) stane stane |
Ta tvoja abitica ima okrenut držač za kuler za 90 stupnjeva inače bi smetao OTES.
Al skidanje onog debilnog BOX coolera na IC7-MAX3 je tak šugavo. Rezultat strgan socket od proca. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidio sam ga u zivo nesto je manji od Zalmana, i laksi jedno 250-300grama. Kak ti nece Zalman na Epox 8RDA+???:confused: s |
Citiraj:
stock coolera.cak sam povlacio sa kombinirkama i tom prilikom puko komadic plastike sa onog kurchevog nosaca. Tek sad vidim kolko sam srece imao da nisam sjebo socket. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |