![]() |
Greg faco
Vidin da prodaješ pamet na sve strane
|
Re: Greg faco
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Kakva reklama
Citiraj:
ima jos...nek se drugi slobodno ukljuce.naime cijeli dan sam bio na poslu pa sam u jedan ujutro malo umoran za razmisljanje o gregu... |
Re: Re: Re: Re: Re: Kakva reklama
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kakva reklama
Citiraj:
|
NE DIRAJTE GREGA LEGENDU!
|
Citiraj:
|
kad ste svi vec tako pametni...ajd mi preporucite
VISE JEDNOM TE ZVUCNIKE I KARTICU !!!! :fuming: odvajam za oboje zajedno izmedu 1000 i 1500 kn.... ...upotreba...gledanje DVD-a, muzika, igre... ajde pliz!!! |
Re: Re: Re: Re: Kakva reklama
Citiraj:
...jako dobro... :D |
Citiraj:
Daj se ne pjeni... Ovako, uzmi si "neku" 5.1 zvucnu i Cambridge DTT2200 zvuxcnike, ili 5300 ako ne najdes te. |
Citiraj:
...thnx na savjetu ;) |
pa uzmi onu zvucnu sto su sad na testu imali jebemu.....
|
...odustal sam od kupnje...cekam bolja vremena... :smoke:
|
wow, sad odustajes a prije osam-devet sati si onako burno reagirao sto ti nitko nista nepreporucuje :confused:
|
Citiraj:
:gringo: |
Citiraj:
...sam da znate...doslo do nepredvidenih izdataka...tako je to u stvarnom zivotu...ali uz besplatnu zvucnu i da prodam onaj stari kompac iz posta "stara kanta" evo i zvucnika..toliko |
Citiraj:
i sta bi onda?kupovao novu, kvalitetniju zvucnu da ti opravda kupovinu zvucnika?????? ma moraju je dati meni, znaju da je ja nikad nebi prodao :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
pricao si o zvucnicima do 1000 kn....za onu kantu mozes dobiti 50€ ako se potrudis......sad ti malo racunaj i izvuci logicni zakljucak sta bi jso morao prodati da si kupis zvucnike :) |
Citiraj:
...a karticu bum naravno dobil na nagradnoj igri...znaci fali mi jos 200 kn sto i nije neka lova za nabaviti.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|