![]() |
I dalje nema logike. DX10 neće izaći za WinXP dok Microsoft tako ne odluči ako ikad odluči. Ideš skidati sa radidshare, instalirati pa ako radi onda kupiti grafičku?! Čak i da radi opet je to neslužbena verzija. Jednostavnije bi ti bilo instalirati Vistu ako baš toliko želiš taj DX10...
No dosta flame-a. |
Citiraj:
Iskreno, imam jednu virtualnu instalaciju XP-a, pa ću probati nakeljiti SP3 RC na nju. Mada znam "da to nije to", al opet ću vidjeti ponašanje :) |
Ak več ideš keljiti sp3 napravi slipstream...Inače žali bože truda.
i dobro zali uljem da nebi bilo da je kelj presuh :D |
Ma, to je virtualni OS. Ne dira me, dignem ga za 2min ponovno :D
|
Pa skužio sam ja šta je to al ipak ak se već za***avaš s takvim sranjima(ja se kao ne za***avam ja radim samo ozbiljne stvari :D) onda da napraviš kvalitetno a ne da staviš install i izgubiš više vremena za install sp3 nego kolko traje slipstream i friška inst..
Ubiti poanta je da izneseš mišljenje normalne clean instalacije a ne keljenog sp3 i onda da ispadne kako ništa ne valja etc. Ja sam inst ovaj sp3 rc v3264 i odličan je (koji profi testet "odličan je") |
Citiraj:
Sam d ajos ima ribe u njoj..lol Ak oces gledat vodu odes namore ili na plitvicka jezera :fiju::goood: |
:wtf2: Čekaj pa kolko ja znam niti nije izašao uopće direct x 10.1 to treba tek sa SP1 za Vistu izaći na koju onda foru možemo uopće raspravljati o tome da ga ima za XP kad niti specifikacije još nisu gotove do kraja... :kafa:
|
Citiraj:
crysis najocitiji primjer em igra izgleda isto u winxp i u visti em mozes igrati sa "dx10 grafikom" u xpu u par jednostavnih koraka + taj "screenshot" novog flight simulatora nije iz same igre vec obicni artist rendering ilitiga umjetno napravljena slija koja nema pretjerano veze sa samim engineom igre ista stvar bila i sa crysisom prije izlaska.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |