![]() |
svoje maštarije zadrži za sebe :D
|
Ma vidi ih kako se odmah moze namirisat uzburkani testosteron! Sram vas bilo pokvarenjaci jedni perverzni :D
Marija dobrodosla! :) Btw, cudno mi je da joj pise "postovi 0", a trebala bi imat bar taj 1 post, ne? |
U Svaštari se postovi ne broje :D
|
Citiraj:
Citiraj:
pa da i takvi ljudi su moderatori...pih :) samo se sada prisjećam šoka kada sam vidio da je SU moderator :) htio sam toru poslati pm da je nastao neki zaheb i da to ispravi..a kad ono vidi vraga on zaista mod :lol2: |
pa jel ste morali?
ko copor na janje... osla je cini mi se!bravo:D anyway pozz!! :D |
ako si jos među nama dobrosošla :)
Joj decki, cura ima srece da ovo nije live forum jer tko zna sta bi onda bilo :D |
Evo me, nisam mogla prije.
|
Da ne odg svakome, drago mi je da ste mi zazeljeli dobrodoslicu.
Nisam se nadala da ce vas toliko biti, hvala. |
hijaaaaaaaao hamže... samo da se javim.
marija bog (i hrvati) :D |
pusa Mariji :frend:
dobrodošla |
Dobrodosla Marija! Nadam se da ces se moc obranit od ovih drogerasa. Dobijamo i osobe zenskog spola na forumu. Super! Jos cemo imat rat spolova npr. oko grafi. Zenske ce birat one koje su lijepse, a mi decki cemo im tupit o onima koje su jace! LOL
|
ajme...ovaj topic budi takvu nostalgiju...ah, kad se sjetim da ste i meni tako uletavali kad sam dosla :D
ali ne može vam se zamjeriti, eto...nekima se i posrećilo ;) Marija, dobrodosla :) |
Citiraj:
:dobar: :D |
ajde ajde buljo imaš u favoritima kada je bugica došla :D priznaj :lol2:
|
Citiraj:
A,ocito su previse za kompom u mskom drustvu pa im fali malo zenskog, pa kad se god pojavi neka zenska medu njima... :) |
Većina nas ima cure/žene tak da nije do toga, valjda neki nagon koji nas tjera, iskreno neam pojma :D
2 Hamm Ma lol, počeo si pokazivat znakove ljubomore :p |
pa dobro, ali lijevo od vas u svakom slucaju
|
Citiraj:
@flare... to ti kažeš da se posrećilo, šta kaže muž na to? ne viđam ga nešto u zadnje vrijeme na ovim prostorima... da mu se nije posrećilo ukidanjem prava na tipkovnicu? :D |
kak to mislis u zadnje vrijeme ga vidjas ovdje? kao da inace nije stalno ovdje, lol
:lol2: ovak se dobro nisam nasmijala ne sjecam se od kada:lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
tj. niti jedna od pripadnica foruma mene nije furala na kebab :( |
njub hamm V - teh ultimate :D
|
Pa kad ne kužiš da ti nju moraš odvest? :D
Još napomeneš da ćeš je iznenadit s nečim (što naravno ne mora biti točno) :lol2: |
evo,budem onda ja da se ne bi osjecao "ne voljenim"
|
wwwweeee kebab :D
@sisa...istuci cu te :D @buljo...nisam ja klavir :D |
Marija, Hamm ima curu, tako da ga se moraš pazit (baš ti njega, ne on tebe) :D:D
|
ma zezam se nejdem ja s nikim na kebab :D
ubila bi me moja..kupila mi je papuče za Božić...znači prije dva tjedan sam i službeno postao papučar :D @Marija...i kako ti se sviđa forum? Naravno ima pametnijih stvari osim ovog topica :) Ovo je bilo malo zahebancije :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: sada sam se sjetio one slike svojih leđa :D eee imam ih par novih s mora stari moj :D hahah izgleda preloše :D debeli, dlakavi lagano pogrbljeni lik sa pivom i pljugom u ruci :D san svake žene :) zato ja svoju svaki drug tjedan furam na papicu, time joj odajem priznanje što može biti samnom :lol2: |
Citiraj:
Mozda bi trebalo otvorit temu "Ko NEMA curu/zenu?":D:D |
:fiju: ...i bude kaj od slike??? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:56. |