![]() |
sretna nova godina!!!!
|
Sretna i blagoslovljena Nova 2008. godina svim PCE članovima.
Svima želim puno zdravlja,mira i ormara (kao u nina)! BTW i večeras :beer: :chears: :frend::no2drug::zdero: |
Ja ću čestitati tek u ponoć, tj kasnije. :D, pošto sam doma s starim se već urokavam pomalo :D, i još neka ekipa treba stići kasnije, budem online. :D
P.S. :D, baš me zanima tko će na forumu dočekati novu 2008.u :) :chears: |
Citiraj:
Atmosfera nam je još uvijek koma iako u na trgu Riblja Čorba ima koncert, a predgrupa im je Negativ.... |
Svima sretna nova godina. sve najbolje vama i i vasim obiteljima. puno zdravlja, sreće, ljubavi, novaca...želi bego.
|
Sretna Nova godina. Puno hardveraja i ostalih stvari u novoj!
|
Svima najbolje želje i Sretna Nova 2008. :chears:
|
Sve najbolje u Novoj i puno dobrog hardvera ! :chears:
|
Sretna nova 2000008. svim forumašima i želim vam puno zdravlja i uspjeha.
E, a sad se rastajem od kompa :chears: |
Ovo je moja kucaaaaaaaaaa živeo sam tuuuuuuuuu
ovo je moja draaaaaaaaaaaaga voleo sam njuuuuuuuu ............. |
Sretna Nova godina svima.
|
Sretna Nova! =) . NHF, idem se dalje ubijat u pifi, i igrat CoD2 ( :P ) :chears::chears:
|
Sretna nova svima ma gdje bili.
Nek si neko spije gemist za mene, ja moram s tim cekati do 7. :chears: |
sretna nova svim forumasima :)
|
Sretnaaaaaa Nooooovvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
Sretna NOvVVVVVVVVVVVVVVvvVVVVA !!!!! :)
|
1 privitaka
Sretna nova.....svima, a pogotovo dolje navedenoj ekipi koja je imala docek na forumu :goood::goood::goood:
|
Sretna vam Nova 2008.
|
sretna svima 2008. :)
|
Sritno i berićetno. :chears:
|
:beer:
|
puno srece i lijepih trenutaka u 2008.
|
Ljudovi sretna vaam 2008. goidina:chears:
Išao uu graad sa 40 kuna ui napio se ko svinja , još suna trgu djelili kuhano vino zabadaf :beer: |
Yoooooooy
Evo upravo se vratio sa koncerta Riblje Čorbe (svirali na trgu). Bilo predobrio, smorlzi smo se ko ****e, ali je provod bio nezaboravan. Bacili kopji dinamit, evo sad dernečimo kod mene u stanu...stock, pivo, vino, loza to je naša dijagnozaaaaaaaaaa Nek' vam je srećno i berićetno nek' vam rodi 'šen'ca i ku'ruz nek vam prasići napreduju fino u novoj 2008. godiniiiiiiiiiiiiiiiii!!!! |
Sretna nova godina svima userima i njihovim obiteljima i neka vam ova godina donese sve što ste očekivali i ono što niste u dobrom smislu :)
i neka vam niti jedna igra nešteka :D |
Sretna nova 2008. godina :beer:
|
Svima sve najbolje!:chears:
|
Malo sam zavidan, bilo je ludo, ali imam jos mrvicu trezvenosti da svim forumasima i ljudima dobre volje pozelim sretnu i bericetnu 2008. godinu...Puno zdravlja, srece, sexa i jos boljih proca i grafulja...Zivili mi sto godina !
|
:chears:
|
Sve najbolje u novoj godini :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |