![]() |
Meni je bio najbolji onaj prvi Hard truck iz 2002. godine. Tada je to bilo pravo osvježenje jer sličnih igara praktički nije bilo. A sve nakon toga je obično recikliranje postojećih stvari uz minimalno dodavanje novih. Iliti pretakanje iz šupljeg u prazno, kako bi narod rekao. Iliti isto sranje & drugo pakovanje, prema uličnom rječniku...:D
|
Ma, unatoč svim nedostatcima ja je odigram neko vrime, šta ja znan, gušt mi je:D
Pa kao što vidite: Vozim duple terete...sve je dobro dok ne treba parkirat:D http://www.postimage.org/Pq3tbtsi.jpg Obaram rekorde po pravcu: http://www.postimage.org/Pq3tbqY9.jpg ...a i po snijegu:D:D http://www.postimage.org/aV4aIzoi.jpg Još sad kad uzmen onog pacifica sa 610 kW:zdero: |
Je li full veličina igre 200 MB?
Ako je kako da novi nastavak ima manje MB od starijih? |
Citiraj:
|
Igra ima 178 MB.
|
Citiraj:
trosis si gorivo bezveze kad ga tjeras u okretaje :fiju: vozi ih maksimalno u zutom... i ovako nema benzinskih puno... i ovo sto si kamion ostetio je bilo sigurno uoci semafora, kad se ekipa ukopa a ti samo nastavis... koristi kocenje motorom ilit slovo "B" po defoltu... onda se ukopa... a fora mi je vozit te duple prikolice, kamion slab, jedva u 4 moze vuci ali ide 90 :D samo ih probaj parkirat u rikverc kad ih dovezes... jedno 5-10 min za***ancije sigurno, nakon toga je onu jednu prelagano na rikverc parkirat.... :goood: :chears::chears: |
Citiraj:
Doduše sad san uzea motor od 600 kW pa vozim 120 na 1500 RPM:D Citiraj:
Citiraj:
Al šteta radi svih nedostataka, jer igra ima potencijala.... Ovako ili dopizdi ili ti se zgadi |
Tako sam ogorcen...
Morao sam ovo stavit sad. I tako, vozim se ja mirno po autocesti, bez panike. http://shrani.si/t/2F/ZW/oDLAvzF/alh00014.jpg Kad odjednom tip prođe kraj mene ko luđak! http://shrani.si/t/1h/i8/21tic62B/alh00011.jpg I ošteti mi jaja. I sad kveščn... Kak parkirat to??? |
Citiraj:
Ne može se to objasnit, triba prakse. Uglavnom kad kamionom kreneš lijevo recimo, prva prikolica ode desno, a ona druga se počne krivit lijevo:D Uglavnon, dosta je komplicirano pa san i odusta od duplih tereta, jer igram za opustit živce, a ponekad se samo još više iživciran:D Kroz pojedine ceste, ulice i sl. je teško proć i s običnim kamionom, a kamoli s kamionom i 2 prikolice:D |
Uskoro mi stiže haulin i zanima me jel karta povećana od 18 WoS Across America?koje su stvari poboljšane i jesu li gradovi veći?Jel i dalje mogu doć iz San Francisca do Los Angelesa za 1-2 min?
:respekt: |
Fantasticna igra :D
Jedina uz koju mozes doslovno u miru popusiti cigaretu... :D Jedino sto mi je nastavak Convoy bio u banani ali ovo izgleda puno bolje bar sa slikica :) |
Ovu igru treba zabraniti zakonom:zdero2:
|
Imam kveščn :D odmaranje samo radi ako odem u hotel, parkiranje bilo gdje ne pali right?
|
Citiraj:
:chears::chears: corki on na parkingu ali se ne odmara :lol2: |
Bwah, mogli su barem više hotela postaviti...:(
|
Citiraj:
i stoka ih stavi jos sa strane da moras skretat sa ceste, vozit se po gradu da dodes do benge... :chears::chears: |
imam problem vozio sam jaja :D i jedna prikolica mi se otkvacila kako da je vratim nazad?
|
Citiraj:
nikako :D :beer: |
onda moram po drugu prikolicu a ovu sam vozio za 59,763$ :kafa::lol2:
|
Evo mojih jada...
20 min sam parkirao onu prikolicu jer sam mjesta za manevriranje imao valjda 3-4 metra... Uspio sam pogodit najmanje parkiraliste za dostavu. Ušo sam u kredit i nadogradio si kamion. Ne znam čemu onaj "wing" gore na kamionu, al imam ga... I ne mogu se obranit onih letećih kamiona. Svako malo me jedan bubne. (pogledajte sliku gore) |
imam jos jedan problem dakle neznam kako namjestiti da mogu skretati na volanu sve drugo namjestim ali skretanje ne sta trebam napraviti??
|
Citiraj:
Tako šta prije skupi nekih 20000-30000 $, prodaj taj početni kamion i uzmi neki sa S oznakom (Sleeper). Tada ćeš moć odmarat bilo gdje i bilo kad. Bez toga je skoro pa nemoguće igrat,... Nego meni dopizdilo... Brzo san vratija onaj dug banci, nakon toga prominija 3 kamiona s tim da sad iman najjači od svih ponuđenih, zvijer sa 600+ konja. Iman 2 zaposlena vozača i 600 000+ $. Uglavnon preprelagano, a hard san igra:D |
di se kupuju kamioni?
|
ljudi, jel znate jel se može igrat haulin sa onim logitechovim gamepadom onaj plavi bez gljiva mislim da se zove precision
|
Citiraj:
to je uglavnom tako ja sam presao do convoya sve nastavke ali ovaj cu odmah nabavit T2T i krenut u akciju sa 600konja btw jedva cekam da naprave sa europom mozda bude i hrv osim sto ce biti iveco mecke man i ostali kamioni..... plus sto ce nasi gastrabajteri imat svoju obecanu zemlju svabiju :) jedno pitanje sa kupovinom prikolice sto se dobiva?! i cemu ona sama po sebi sluzi?! nek mi netko objasni tako da znam.... ako u opce netko zna... |
Citiraj:
Nove kupuješ preko notebooka - N na tipkovnici Citiraj:
Kupovinom prikolice se dobiva to da ako imaš svoga zaposlenika da mu možeš dodjelit kamion, prikolicu, a potom ga i zaposlit da vozi za neku firmu. (prvi izvbornik u notebooku) |
ovo je sam nadodani kamioni i ovo je samo mod Haulina
|
Citiraj:
evo ja sam dosta zagrizen za takve igre pa kao svaki takav odhebao Valusoft i njihova sranja i cekam ovo dole www.rignroll.com |
Rig n roll će bit meni bezveze sudeći po toj stranici.
Kaj sam to vidio na slici?Utrkivanje? :lol2:. @Mr.Ex.President kolko otprilike treba od L.A do Miamija |
igra je pre lagana preso je jako brzo. zaposlim 2 vozaca i dobivam pare samo tako :D:D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |