![]() |
tor što su ti u Linksu zamijenili proc samo zato jer nisi bio zadovoljan serijom?
|
Neznam jel vi iz Zg nemate sreće ili vas trgovci je*u iz nekog razloga, ja sam gotovo sve komponente koje imam u računalima naručio i dostavom dobio na kućni prag i dosad nisam imao nikakvih naročitih problema( daj bože da tako i ostane), memorija mi radi ko zmaj, proc isto , diskovi O.K. itd. Suosjećam sa svima koji su na rubu živaca, jer mogu misliti kako se čovjek osjeća kad napokon skupi lovu da nešto kupi a ono se pretvori u pizdarije da ti mozak iskoči zbilja bi nekom je*o majku!!:fuming:
|
Kad smo vec kod tih trgovina i slicnih stvari, imama jedno pitanje.Zapravo primjedbu.
Zasto trgovci u zadnje vrijeme traze osobne podatke pri kupnji kompa. Isao sam sa frendicom neki dan u hgspot i tamo su je pri izdavanju računa trazili osobne podatke. Citao sam jos prije da su nekog u ve-milu (mislim da je ve mil u pitanju, ili da bolje kazem Ve-mulj :) ) trazili drito sve,ono, ime, prezime, jmbg(???)... Dobro da nisu trazili broj amexa i PIN :D Unbeliveable. |
Citiraj:
Ma ja i dalje volim usporediti cijene al u VeCe-mil idem još samo ak mi u četvrtak ne sjednu pare. Ja sam imao dobra iskustva s RAJem, Kvarkom i Linksom, s HGshrotom sam se natzeao jako dugo, s VeCe-milom sad ovo s memorijom i fora da mi podvale rabljene neispravne pod nove mi je prelila čašu.:rambo: |
Citiraj:
|
Ja uglavnom kupujem u linksu i J.P.Atelier-u.
znam da je reklama ali J.P. je odličan po mojim iskustvima... kao prvo nije "pravi" pcshop već jedan mladić koji iz doma svoga ima legalni biznis...uzme robu preko veleprodaje i prodaje dalje. cijene su mu super i ima najveću ponudu...npr. 512MB PC433 SuperRAM Kingmax 752,84 u VE-Mulju i 730,78 u J.P.A. meni je uzeo natrag zalmana7000-CU i vratio mi novce kad sam shvatio da ne paše na nf7-s....od silne sreće sam dodao 100kn i uzeo sp97 od njega :D znači ako nekaj ne šljaka vratiš njemu i on obavlja sve svađe i živciranja umjesto tebe...dečko se fakat trudi zadovoljiti kupce jedini minus je kaj prvo treba naručiti robu,ali ona stiže odmah sljedeći dan |
Re: Hardware i firma koji su me raspizdili
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sva sreca da mi je blizu skole, pa mogu svaki dan do njega :D |
Da ne bi počeo nabrajati svoja "dobra" iskustva sa trgovinama u Rijeci.
Bio mi jednom pukao nosač coolera na Soltekici, sam od sebe, nosim ja to dolje, ali kako sam imao samo 12 godina, išla i stara sa mnom. Nije bilo naljepnica na kanti. i dobro, dođemo za sat vreemena i kaže tip 200kn, stara odma na zadnje isto i ja. kaže da je netko prčkao po kompu i da to ne ide u garanciju. onda smo se svađali nekih pola sata, najrađe bi mu bacio kantu u glavu. i ništa kako je ipak stara bila sa mnom a ne stari, dala mu je 200 kn i otišli smo. Da je bio stari, ode vrat. |
Citiraj:
blizu škole?? ideš u drugu najbolju gimaziju u gradu???(V. gimnazija) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I nakon Tesle. :D
|
Citiraj:
|
Pa jasno da je kategorija za sebe.:D :rolleyes:
|
Citiraj:
|
[QUOTE]Originally posted by miato
Ideš u X. ili u Teslu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol:D : lol2 :
|
Tesla rulz. :D : hello2 :
|
ou jea :beer:
|
Citiraj:
|
Aj, dječice smirite se. Sve su škole u qu.cu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Anyway, najbolja gimnazija je Gornjogradska, tamo se uči kako četiri godine izbjegavati obaveze, muljati, prodavati maglu, gubiti vrijeme i na kraju dobro proći. Naime, tamo se uči ŽIVOTU:D: lol2 : : goood : |
Citiraj:
prvi primjer gdje muljaze ne pale :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:25. |