![]() |
|
Da malo su ti halucinogene tapete :D
Nekako mi se tih 300cd\m2 cini premalo :-/ Imam osjecaj da soba uvijek mora biti polumracna za ugodan rad..... EDIT:jesi se probao u Nvidia propertisima igrati sa Vsync-om??? Nekako mi se cini da nije do monitora... |
***em ti tapete nisam ih ja ljepio, niti imam izbora. ili u ovoj sobi ili vani.
|
Citiraj:
šta je tO? kako da se igram? di je to uopće? |
Jel imas zadnje drivere instalirane??
Ako imas desni klik na desktop umjesto "propertisa" odaberi "Nvidia properties" nisam sad siguran za za tocan naziv... On bi trebo otvoriti nvidia control panel, u njemu se nalazi Manage 3D settings.... (od ponudenih opcija:anisotropic, antialiasing, image....... bi ti trebala i stajati negdje pri dnu Vsync pa ga stavis na force ON, samo ti je jedina kvakva sto ti onda i svaku igru tako pokrece pa da se neiznenadis kada ti drasticno padnu FPS-i) Bar koliko se sjecam sad sam na poslu pa.... :D |
Driveri su meni čini iz 10 ili 11 mjeseca 2007. Nemam te opcije.
sad ću skinut nove drivere i stavit i ako bude isto da mjenjam za onog lg-a. jel ću uopće moć zamjenit? |
Nema ni u novim driverima toga. Dajte recite šta sad mjenjam za lg-a?
prikopčao starog crta i on radi kao prije. nikakve crte. nemogu ni zamjenit za drugoga. |
Citiraj:
nek ga u dućanu spoje na neku drugu grafu i ak je ok onda znaš kaj je...ak nije uzmi nekog lg-a.... |
nemogu ga zamjenit. ili sam pogrešno skužio što si napisao.
sad spojio na vga i ista stvar. milsim da grafa sa tim nema nis. |
Ipak je monitor krepao, isporbali ga u ve-šrotu. Veli lik da će pokušat da se zamjeni i da dobijem novi ako ne ide u Zg na bog zna koliko. I jos vele da im je to prvi monitor koji su dobili na garanciju.
Kazu da nemam pravo na onih 8 dana, ja pitam zašto on neš zmumlja ja opet pitam zašto on opet neš zmumlja. edit: maloprije me zvali da dodem po novi. veli lik da je otvorio novu kutiju da ga isproba..... thx svima. |
da ne otvaram sad novu temu pitat ću u ovoj. zna mi se desit kad gledam film da mi se ekran zgasi tj samo se zacrni i pokaže poruku kako nemože prikazat video u toj rezi i pise da bi bilo najbolje da stavim na najveću rezu podržanu na ovom monitoru. ima tu kakve pomoći, sam trebao možda nekakve drajvere sa cd-a instalirat?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nativnu, sad si mi sve rekao?!:)
Boli ti ona stvar šta ja slušam, cajke su nešto drugo a ne ovo što ja slušam... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:21. |