![]() |
Citiraj:
al eto imao sam i ja genius zvucnike i to je onak smece, a ja nevolim da mi hardware pije zivce... :suicide: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pročitao onaj mali review, očakivane reakcije. Ergonosmki je ostao kao 525 odnosno Logitech MX1000 (što je dobro, pošto mi je Ergo525 bolje pasao u ruci nego bilo koji drugi Logitech, osim MX1000)
komentar na farbanje iša, pa jednako je ofarban i mx518... koji iskreno i nije baš oličenje kvaliete.. (miš star godinu i pol a lijeva tipka klapa, kotačić ima veliki luft, scroll kotačić struže)... |
Haha! Miš sa oled-om :)
Zakon. |
Ma jok, mogu oni bit neznam kako dobri i jeftini ali to je jedna obična kopija. Nek se jave kad sami slože dizajn, a ne da kopiraju tuđe :)
|
Ne izgleda loše ali kao što je več netko rekao za te novce bolje logitech ili razer.....i rekli ste da je očekivana cijena 50€, akoliko če onda bit kod nas :D
inače imam gneiusa za 30 kn i služi me :D |
|
Čim krepa 525 ( kad će više.... ) ovaj dolazi na stol
|
Ma logitech je lagano u banani, stari i feel mouseman je 10 puta kvalitetniji nego mx 518, mx je sav nekak šuplji krhko djeluje, boja sa loga otpala u roku mjesec dana, nije neznam kaj :P
|
jel tko zna kad ce doci u nase ducane ergo 555, po nabava net ih ima u 2 ducana ali ih nema na skladistu? i jel tko imao doticnog misonju pa da kaze nesto iz prve ruke? :pirate:
|
Citiraj:
Za genius proizvode mogu rec da su uvik napravljeni od losih materjala (posebno misevi), software je poprilicno bugovit i nemaju svoj design nego kopiraju tuđe stvari... Nemoj mislit da sam na strani logitecha samo zato sta ga koristim, jer san inace veoma kritican i neka njihova rjesenja me poprilicno zivciraju, ali između geniusa i logitecha definitivno logi jer je kvaliteta izrade i inovacija definitivno na njihovoj strani. (To se dakako i placa) |
Citiraj:
Bez brige nece se zgulit boja sa MX518, ja ga imam vec vise od godinu dana, a i stari MX310 je izgledao skoro kao nov nakon 2.5 godina uporabe, frend mi htio dati 200kn za njega koliko je novo izgledao upakiran u original kutiju.:goood: |
Citiraj:
|
Nisan prova 525, ali ima san 2-3 jeftina misa od geniusa i sluse, prijatelj mi ima neke zvucnike od njih - uglavnom kvaliteta izrade je losa. Da se razumimo, ni logitech nije sad nesto ultra, ali je poprilicno bolji od geniusa. Posebno me u logija razocarala izrada satelita i daljinskoga na Z-2300.
|
Koristim 525 kao travel mouse (sa lapom, na kompu za rad koristim Wacom tablet ili mouse koji sa njim dolazi ) već skoro godinu dana i bez obzira na svo potucavanje, svaijanje žice i ostale torture kojima ga svakodnevno izlažem nije se pojavilo ni š od škripanja. Miš je odličan za koliko košta i može bez problema konkurirati višestruko skupljim brand miševima. Da ne kažem da neke koje neću imenovati da ne pokrećem raspravu tuče do koljena. Tako da ću i o novom razmisliti kad izađe ako bude potrebe za tim. Inače, mišljenja sam da ljudi radije biraju Logija i Razera bez obzira na cjenu jer se tako više osjećaju power userom, obzirom da se pogotovo na ovom forumu, Logitech spominje u kontekstu vrhunskog branda a Genius kao sramota svakog geeka. Ja sam osobno vrlo rado z5500 zamijenio 5.1 HT Woodom od Geniusa jer mi puno više paše prirodno topli zvuk Geniusova sistema, direktan bas i čisti, kolorirani visoki naspram Logijeve neartikulirane buke velikog zvučnika koji glumi sub i sterilnih satelita. Nije da mislim da je z5500 loš proizvod, dapače, no mislim da je više statusni simbol nego što je zvučno kvalitetan sistem i mišljenja sam da nikako ne vrijedi 2600kn obzirom da također kvalitetno sklopljen Genius koji kvalitetom zvuka i više nego uspješno parira (po meni čak i tuče) navedenom Logiju koji odnos bodove na veličini, snazi (buci) i izgledu. Tako da Genius u tom segmentu (kvazi srednjem) ima što za pokazati. Uspoređivanje njihove ostale potrošačke elektronike tipa misha od 20kn ili zvučnika cijene prosječnog privjeska za ključeve sa ozbiljnim i skupim proizvodima renomiranog proizvođača pc periferije je apsolutno glupo i bespredmetno.
|
Za taj 5.1 sustav se slazem da je dobar - bia je moj prvi izbor u kupnji zvucnika, ali kako san pri selidbi dobia sobu u koju ih je nezgodno smjestit mora san uzet 2.1 sustav. Cak su se i na njih ljudi tuzili da im zuje i bilo je mnogo losih primjeraka kao i sa ergom 525.
Ali da ne radimo OT, napominjem da se odi prica o ergu 555. Ja sam samo reagira na dio u kojem se spominje da logi ima nekvaliteto izrađene stvari, sta je u topicu u kojem se prica o geniusu malo smijesno. :chears: |
Citiraj:
Za Logi nemam riječi pokude, korektno i ozbiljno odrađuju posao, uz sasvim normalne oscilacije. Naravno da je moguće naći zamjerke svakom proizvodu, iz svakog cjenovnog ranga i iz svake "klase". Bitno je samo skalirati očekivanja prema uloženom, i to je poanta cijele priče. Nije stvar samo u Geniusu, posoji još x brandova koji rade u cjenovno nižem razredu, pa im se desi proizvod koji može ozbiljno konkurirati i višestruko skupljima. Problem koji vidim na ovom forumu jest da se stvara fama oko određenih brandova, dok se ostali brandovi u najmanju ruku rečeno omalovažavaju što na forumu ovakve tematike nikako nije korektno. Nebi bilo prvi put da se pod tihim napajanjima preporučuju cvrčava, i to od strane ljudi koja ih nikad nisu ni čula. Isto tako, u ovom threadu o Ergu 525 možda pričaju i ljudi koji ga vrlo vjerovatno nikada nisu imali u ruci te kroz hvaljenje svog Logi pulena i pljuvanje po Geniusu odbijaju korisnike koji si istog Logija ne mogu priuštiti a Ergo bi im pružio djelić užitka korištenja "naprednijeg" miša. Moj Ergo ne škripi i ne raspada se, izuzetno me dobro služi, a ni oba seta 5.1 HT Wood- a koja zajedno već broje skoro 4 godine ne zuje i ne pokazuju tragove ikakvog umora ili isluženosti. Ili imam vraške sreće ili se u gami Genius proizvoda stvarno može naći vraški dobar proizvod koji zaslužuje, ovaj puta moju, iskrenu i bezrezervnu preporuku. :chears: Isprika na podužem postu i blagom OT-u. |
Citiraj:
Citiraj:
svaka čast na napisanom :respekt: , u potpunosti se slažem, imao sam i ja zvučnike geniusove i miš-a, i nemam im prigovora. :care: idem ovo copy pasteat i poslat Fleksu i svima koji misle da je Logitech jedini i nezamjenjivi.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |