![]() |
Citiraj:
|
A dotle će imat roštiljadu na svakoj utrci. :p
|
A neko i to mora imat...hehe...:D
|
Nekako mi se čini da radi neki bosanac u Mclaren-Mercedesu, kad se svako malo roštilja :D
P.S. @Chozen ko je ta tipica na avataru? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
On vozi bez greške. Uostalom BMW ima jako izvrstan bolid ali Ferrari je još uvijek za koplje jači. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali naravno da bi me zanimao okršaj Schumi i Juan Pablo u identičnim bolidima. |
Citiraj:
|
Nema ferrari toliko bolji bolid po perfomansama koliko je to sve detaljno složeno i testirano.Svi prave neke radikalne promjene Mclaren smanjio nos,Williams da ne pričam,renault prošle godine sa onim sranjem od motora , svi drugi su napredovali.
Ferrari ne pravi radikalne promjene već poduže vrijeme zato sve funckionira kako treba i izdržljiv je. |
Koji god bolid vozio, od boljih naravno, shumi bi bio prvak, jer sjetimo se shumi je bio prvak i u benetonu 94/95.
|
da.... shumi vozi ka da nema sutra.... :D
|
Sad ovdje raspravljajte. :).
|
thanx : cheers2
|
a Shumi je jednostavno nepobjediv kako li je samo izgurao Montoyu ma prekrasno!!!!!
|
nevolim tog bradatog kretena i njegovog debilnog buraza, al moram priznat da mu trenutno nitko nije ravan ako ce starti iz prvog reda.
|
nema do njega.... covice pa da starta zadnji mislim da bi pobjedio
ka bilo bi mozda najbolje da se Shumija proglasti pobjednikom uvik a da ostale gledamo u borbi za 2,3,4... mjesto |
Iako navijam za njega, tj. za Ferrari najdraži vozač ikada mi je bio i ostao je Senna.
|
Citiraj:
ma ni da starta sa 1 krugon zaostatka bio bi prvi, iraikkonen bio opet zaostajao 1krug ,he,he |
shumi mi nije nešto drag
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Niakd mu neću oprostitišto se slavio pobjedu kad je Senna poginuo.
1.5. dan za pamćenje. |
Citiraj:
|
meni shumi baš zato šta pobjeđuje svaku nije drag:p
|
mislim da nije fer koliko puno ljudi zamjera shumi sta je slavio kad je senna pogunio...
covik je najbolji vozac sada - i na putu je da obori sve rekorde ikada - mislim nemos rec da je los onda... on pobjeduje zato sto svaki krug prode sa istom milimetarskom preciznoscu.... koliko ljudi to moze? svaki krug? |
ma Scumacher je najbojli svih vremena, svaka čast Senni al Shumi ga je dobio te godine prve dvije utrke i vjerojatno da Senna nije izletio mogao bih samo gledat Shumijju u rep ništa više....
|
i ja tako mislim... senna je bio super vozac - ali malo tradicionalan
shumi igra malo grublje ali opet u redu - dok imamo montoyu koji bi sve na silu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:03. |