![]() |
"WARNING (foo_input_std) : mpeg stream error at 3527820 bytes, attempting resync
INFO (foo_input_std) : mpeg stream resync successful WARNING (foo_input_std) : mpeg stream error at 3548144 bytes, attempting resync INFO (foo_input_std) : mpeg stream resync successful WARNING (foo_input_std) : mpeg stream error at 3918966 bytes, attempting resync INFO (foo_input_std) : mpeg stream resync successful" da svida mi se program... :rolleyes: -sori costa ali ovaj ti je skroz bezveze jedina fora mi je transparency -osim toga nemam jedan dobar razlog da predem na foobar zato potrudite se osim da ima "dobre" dsp koje ima i winamp moras znat cije pluginove da koristis ima ih masu i da moze przit cd... ali uz pomoc nera samo... |
To su upozorenja da ti je file ostecen i da ga je uspjesno "prilagodio" playanju. Nije njegov problem vec tvoj :p
To upozorenje, naravno, mozes iskljuciti a da on svejedno "prilagodi" file i uspjesno ga playa. Ovo "prilagodi" znaci da ga prilagodi za svoj playback. Nista mu fizicki ne radi. Ti si mislio prziti sa foobarom :D Za*ebavas me, jel tak? Prednosti: * Brzi * Ucinkovitiji * Odlicna podrska hotkeya * Mizerno mala zauzetost memorije * Fantastican rad s playlistama ... Mane: * Nije za curice |
Citiraj:
nisam ja mislio, niti cu kad tako nesto ic radit... to je evilstoy rekao kao + za foobar *Brzi - razlika izmedu otvaranja foobara i winampa mi je ista *Ucinkovitiji? - u cemu? *hotkey...? :) -imam media keyboard radi savrseno sa winampom uglavnom koliko ljudi uopce koristi hotkey? *zauzece memorije provjeri trosi isto koliko i winamp *sto znaci fantastican rad? imas listu na koju mozes dodat ili maknit pjesme... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
on bi stao dok je to radio....
ja cu koristit winamp , ti uzivaj u regresiji. ;) :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dakle Foobar dolazi u 3 verzije: lite, normal i special. Ova zadnja ima sve najvaznije-najcesce koristene komponente. Jedna od njih je i Audio CD writer koji se koristi Nero enginom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali cemu toliko velika lista? ako hoces pravit edit i razvrstavanje imas mp3 catalog ja rijetko pravim playliste, po albumu najcesce , a kad hocu nesto specificno cut sve mi je lipo organizirano i znam di je sta ja sam mislio na to kad sam kupovao tipkovnicu da se ne gnjavim sa hotkey-evima - imam i daljinski ;) pa je nebitno raspravljat o tome meni nije vazno puno koliko trosi - ali cisto me zanima koliko MB? nije za svakog... samo vi uzivajte :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa odma imena, a vrijeme onima koji su vidljivi u playlisti,
kad bi pomakao opet bi se sljedecima ucitalo.... znas na sta mislim - ali to mi je ok , ne ocekujem da 5000+ mp3 instantno ucita... kao sto sam rekao imam mp3 catalog di je sve lijepo razvrstano i sve info iz id3-tag su odmah vidljive... i to mi je super za organizaciju winamp . svira :D ali poslusaj me, ima dosta tastatura koje imaju media keys - to ti je fenomenalno dok igras samo pritisnes play,pause, next... itd... umisto da moras koje slovo koristit ,a kad je igra puna komandi to se zna krivo protumacit pa te neprijatelj vidi -znas na sta mislim?:beer: |
Citiraj:
BTW Horzina tipkovnica ima pun k*rac tih media keyeva, neki scroll i jos joj samo fali utor za kriglu :D |
Citiraj:
Citiraj:
ps. imam ja za limenku utor u kompicu... bio je malo skup al se isplati... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |