![]() |
Citiraj:
tor, svaka čast :beer: Znaju se pravila foruma |
Citiraj:
Budući da sam cijeli dan visio u traumi i baš nisam pri volji a i moram slušat vas mulce kak se kurčite kak je FC onooooo ludilo od igre a ja ga nemam:fuming: Ovo za 2004 budem potražio, čak sam igrao i u GL-u i išlo je fino. Za D3D budem potražio... Ako ništa drugo-do ponedjeljka ziher:D |
|
Skinuo i instalirao patch.
Mogu konstatirat da su vidljiva poboljšanja u brzini izvođenja. Sad mi je Water Quality (sad izgleda bolje od prave) napokon na Ultra High u Environment Quality na najvieše. Probao sam sa AA na najviše i AF na najviše i ne može se baš igrat. Fali još 512 RAMa da ga jebeš |
imam far cry kao i ti na dvd-u....
|
Koristi PM;)
|
jawohl tor :D
|
I bolje ti je:D
|
...jucer instalirao patch 1.1 od nekih 30-ak megabajta i mogu reci veliko razocarenje,sad mi trza na postavkama kojim mi je prije radilo ok,tako da vlasnicima ati-jevih kartica nikako ne preporucam instaliranje ovog patcha,a dan nakon objavili da se preporuca samo za n-vidija kartice...pamet u glavu i ne letiti kao i ja...:burn:
|
Ja imam Ati i patch mi je malo ubrzao igru :confused:
|
....hm cudno,ali neka bolje i to nego unistall igrice:)
|
Citiraj:
Nebumo više. :rolleyes: |
hebate imaš na 9800pro 35 fps-a...pa kolko bi ja na 4Ti4200 imal??20???
čekam ja doom3...:D |
Bilo bi i više FPSa da nije sve na najvećim postavkama osim par opcija
|
Lord, kaj misliš, jel bi meni s 256 MB rama tu uopće ikako radilo?
|
Citiraj:
Smanji detalje pa će letit :D |
Stavim na rezu 320*240 i sve detalje na low pa će letit. :D
Moram kupit još memorije, pod hitno. |
Evo mojih 2*256MB rama Zamzung DDR400 za 420kn:beer:
|
evo da se pohvalim. u mreži je igra zaaaakoooon! mape su tako veeeelike, a ja inače volim radim mape za multiplayer... i moram reći: OVA IGRA IMA NAJBOLJI EDITOR DO SADA. nevjerovatno. kako je samo jednostavno zaigrati u mapi koju ste napravili. u pitanju su sekunde. totalno sandbox. ZAAAAKOOON.
inače, sviđa mi se onak flashpointovsko voženje humwee-a i zodiaca.. a tek oni patrolni čamci... zaaakoon. e, da... jesam li rekao da igram s 512MB i GF2 MX400 ? e, pa upravo s time igram na minimalnim postavkama. i igrivo je. |
Da ne otvaram novi topic-ako netko želi igrati u OpenGL-u tu su mu upute kako to napraviti:)
http://www.driverheaven.net/showthre...threadid=41953 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra traži jako puno RAMa. Meni neigrivo trza na mojoj konfi u 800*600 sa low-mid detaljima. Sljedeći tjedan ubadam još 256 rama (napokon, imam dual channle ploču sa jednim stickom ;)), ali će zato WLAN kartica pričekat... :( To bi mi trebalo osjetno ubrzati gejm... |
Molio bih sve koji imaju Far Cry i stavili su patch da mi napišu NA PM jeli im se igra usporila ili ubrzala.
|
Deca .... opako mi mutite : Drone :
Shvatite ovo kao žuti karton, da ne bi bilo : quake : FYI - FC me nije oduševio. Igram na 1024*768 - all mid. Nije baš neki borj FPS-a. Ja sam naime naviknut na ultra glatko. Nisam probal MP, ali bit će noći .... prilika : CoolRamb |
Stavio sam još jedan keks od 256 MB i bogme se kuži razlika u igri:)
A i sve ostalo ide malo glađe i brže. |
Citiraj:
Da, ovom gejmu kao da je memorija sve... |
MP u FarCry je bolest, samo to mogu reć!!!
Sve držim nafrljeno do kraja i voda na ultra High, zna se tu i tamo dogodit da mi padne broj fpsa na 25 ali inače je 40 i igrivo je !!! Ne zelim igrat na manjim detaljima jer patim za grafikom!!! |
Citiraj:
A bilo bi još bolje kad bi se u tvom sigu dalo vidjeti koliko rama imaš :D |
Stvarno Kelle piše ti u sigu 2*kingmax433, daj ispravi to.
Inače ima 2*256 |
Citiraj:
A igram na 1024*768, dovoljno za 17" monitor (i važno da radi u 100Hz :) ) Istina bog primjetio sam da mi tu i tamo pofali rama pa čujem kako zaronda HDD I pogasim (porušim) sve nepotrebne taskove da mi bude više slobodne radne memorije!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |