![]() |
Sto se mene tice moze, ja sam za.
|
ja bih tek nešo kasnije došo... cca 4. oćete još bit ? ;)
|
joj ja ti neznam,:( nisam ti bas sa vremenom tak da cu vjerpojatno doci forme radi i popit koju , morti jos koji biljar i to je to.
|
Ja sam u desetki do dva ujutro. :D
|
Citiraj:
Znaci dogovor je da se nadjemo ispred velesajma u 2 pa onda malo obidjemo aute ( i tete naravno :)) i onda sjednemo na koje :beer: A ovi koji nemogu u 2 nek dodju kad mogu ili nek se jave na moj mob 098/630-151 pa cemo ih pokupit. |
samo malo. pa kaj nismo rekli da se na cugu ide u 2? ono do 14h imate i vise nego dosta da cijeli sal+jam obidjete.
|
@ srky: onda u 2 kod blagajne ili?
Treba se pogledat malo hostesica, a onda po :beer: |
Citiraj:
@vga killer moze onda kod juznog ulaza u 2 |
Meni je isto svejedno.
@srky onda se vidimo tam, imam tvoj broj za svaki slučaj |
Može onda...Doletim isto samo neznam kada. Javim se još, možda skupim Jelca on je nešto u gipsu:D pa da ne klapa okolo:beer:
|
Ajd se onda jevi Srkyu ili meni kad ćeš doć. Moj broj je 098/200-086.
EDIT 700-ti post. Svima :beer: |
Budem, imama ja brojeve ne brini...
|
Ja možda dođem, budem još javio:beer:
|
Tko onda dolazi na kraju?
|
Ja ipak nemrem doći:(
|
Costa i ja dolazimo, ali ne na velesajam, nego u desetku oko 15:30.
|
Jeste se nasli sa STRMX-om na kraju?
Nazalost nisam mogo prisustvovat, imo neku guzvu i obaveze tak da jebiga, moramo nadoknadit iduci put. :beer: |
Ma jebem vas slavonce, jedini sam ja na kraju branio našu čast:D Kakav strma, nije ni on došao koliko znam :confused: Barem je VGA tako rekao.
|
Citiraj:
A je pizda, iznevjerio me..... morat cu mu usi pocupat :D ja ga posaljem da mene zamjeni kad vec nisam mogo a on tako.....:rambo: |
Citiraj:
Kaje-obečal si nekakve žuje pa si se predomislio brže bolje:D :D :D |
Citiraj:
|
ja sam dosel tam u 13:45 a oni kao tek usli da ce biti gotovi za jedno sat mozda vise. pa sam otisel imal sam posla, moral sam slagati HDD jel se spalil pa sam imal pun kitac posla. a naravno nisam imal ni jedan backup:mad: :(
|
Citiraj:
Mi smo tu male bebe za vas:D Jebiga...već dvije godine planiram otići na onu vašu SF konvenciju pa nikak:( No dobro-za mjesec-dva moram u Brod pa možda navratim u povratku,još se dogovorim sa Torom da se uskladimo ak i on ide pa da vas vidim onda:D |
Upravo sam se probudio :D
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|