![]() |
Pa necemo sad pretjerivati...mislio sam staviti tamno plavu podlogu i svijetlo plave plamenove! :beer:
|
Citiraj:
kaj te pere Eiffel 65 .. i ona pjesma Blue ;) |
Citiraj:
samo ti napravi sto goru kombinaciju boja, hladnim pastelnim neces postici nista i u pocetku obecavajuc rad ce postati samo prosijecan |
Kuciste ti je super
:beer: |
ne, ne pere me Eiffel 65, nego ne zelim da mi kuciste bude kič!
|
ma bez brige nece bit,sam ti nabaci crvene :)
|
Citiraj:
|
Plava i crvena ce se tuc...
Ja bi iso s plavom + sivom (odnosno kombinacijom da bude nekakav mishung izmedju toga)...neznam jel ces korisiti airbrush ili kaj, ali definitivno svijetlo plava + siva :) |
E pa vidis, ovo je vec pametniji prijedlog, ali kad su sve sive sugave. Ko ce naci sivi sprej koji izgleda dobro? Budem probao pa cemo vidjeti. :smoke:
|
Citiraj:
projekt na mojoj stranici, ta kombinacija boja mi je bas dobro sjela :) |
Ma ne srebrnu i sivu, nego tamno plavu i sivu, svijetlo plavu i sivu, ili tamno plavu i svijetlo plavu. To je moj izbor :D
|
Citiraj:
|
Ahh...nemojmo o tome :burn:
|
Citiraj:
|
aha....sorry, krivo shvaceno. pa ne znam, vec sam farbao u srebrno stari komp i ne svidja mi se odsjaj, previse svjetli! bumo vidli...
|
Jesi l' ofrabo???
Ja sam za vikend doso na pomisao da ti slozim srebrne plamenove na plavoj podlozi u PS-u ko prijedlog da vis kak bi to zgledalo, ali ... (Moro prat frizider, jopet, moro cistit kucu, ic okolo s autom nekaj gledat, mislim, vikend ko vikend...) |
Citiraj:
|
Ma mozes i sad, bio bih ti jako zahvalan :cool:
|
Citiraj:
|
Da, jos me i Ozren izhebo, tak da nis od svega toga..
To kaj sam gore napiso je samo pohvala za to kaj si radio (Ja se inace tesko zainteresiram za takve stvari) |
aha, onda hvala.
|
Citiraj:
|
Ja ti savjetujem da ga kompletno obojaš airbrushem u bež boju. Rezultati su savršeni! :D
|
Je*ote Aeron ti ko' da si pao sa kruske! :p
|
Citiraj:
|
ozrene, pa sta das da se tak sprdaju s tobom? :D
|
Ma ah, duga prica... :rolleyes:
|
ma mora da su ga uhvatili u nekom kompromitirajucem polozaju pa im sad u zamjenu za sutnju mora tolerirati sve :D
|
Citiraj:
|
Tak i izgledas :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |