![]() |
Citiraj:
I zašto si uopće nadograđivao vent? možda je temp ok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma ne vjerujem da je sve OK...jerbo mi se ovaj ventilator stvarno presporo vrti i strah me ista pokrenuti gdje treba malo vise da se graficka uposli :) A zasto mislis da bi bilo problema sa zicom :| |
Citiraj:
Pa kako mi se čini na slici, ta žica ti vrlo lako može napraviti kakav spoj na grafi, ili čak, čini mi se s donje strane i na matičnoj. Zato ti predlažem da ga skineš, upališ neakvu igru, te svako malo diraj prstom hladnjak na vga, ako bude vruć onda nešto ne funkcionira, a ako je topal (mlak) na dodir onda je sve u redu. Ovako samo nagađamo svi. |
E zbog toga sam i stavio taj ventilator tamo...jer kada igram cod 2 MP...graficka nakon pola sata je toliko vruca da mogu jaja ispeci na njoj...samo da mi mast ne klizi :)
Budem onda vidio nesto drugo.. I da..ta zica nikako ne dira maticnu. |
Bolje da si busilicom izbusio PCB nego ovako brljao paljenom zicom po kompu. Svasta cu jos dozivit. Mogao si u kranjem slucaju ogulit komad PGP-a i izvuc jedna vodic u plastici i njime omotati kuler, ako nemas sta drugo...ali ne, on uzeo paljenu zicu iz obliznjeg kontejnera, OMFG.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:18. |