![]() |
cod4 ima tri generacije napredniju grafiku od crysisa,ja znam,ja igral na graficki sa 256 megahrca.
kaj je vama? |
jos jedan glas za bolju grafiku crysisa nego cod4.
Inace ne svidja mi se sto su ovi SS toliko zuti da sve to lici na 'sucmurasto' zutu DIRT kopiju...,( citaj nepravilno koristenje HDR a ). Ali svejedno bice to jos jedan u nizu shootera koju cu mozda zaigrati a mozda ne. |
Bože mili, pa kako možete uspoređivati cod4 s crysis-om:care:
Crysis ima bolju grafiku a pogotovo fiziku od cod4. Nekužim zašto je nekima cod4 toliko dobra igra. Je za multiplayer, ali single player odigraš 2 puta i to je to, možda još jednom nakon godinu dana, dok crysis ima neki veči repeat value, neznam za vas ali to je moje mišljenje. Na topic: Nevjerujem da bu FC2 izašao prije 11 mjeseca, ali isto nevjerujem da bu bio toliko zahtjevan kako se priča. Več jako dugo rade na njemu, te sce do sada je rađeno u dx9, dok je crytek radio prvo engine pa tek onda crysis. Ispalo bu to dobro, samo da im sva obečanja se ostvare. |
Citiraj:
phnx sta ti trosis da i ja uzmem malo jer ti je ocito jako zabavno.... |
Gledajte, surova realnost je da programeri igara NE iskorištavaju sve mogučnosti igara, jer ako naprave nešto jako neće bit hardwera za to, Far cry 2 će bit zahtjevan, vjerujem da će radit na nekoj x1550-x1650 ali ne vjerujem baš da će te grafe dogurat do 1280x1024 na medium.
|
Evo mali update...
Citiraj:
http://www.gamespot.com/pc/action/fa...opslot;title;1 |
Update
|
e ovo je jebeno!!
jedva čekam...:care: |
a trebat ću quad x18 grafičku za zaigrat.
kupujem konzolu. |
Citiraj:
Nego malo mi je glupo bez mutanta, možda se varam ali nekako mi se čini da će priča biti očajna. Nadam se da se grdno varam! |
Igra ko stvorena za nadolazeće nvidia kartuše:D
Sve u svemu odlična grafika A ko zna možda je to novi benchmark bok uz bok crysis-u |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono malo vježbaš gađanje iz snipera na hijenama :lol2: Samo me sada zanima koji će biti povod komplikacija, nema mutanata nema sumnjivih radnji! |
Obavezno pogledat Tech demo trailer isto pušten u vrijeme Ubidaysa.
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=1999&select=27 U početku možda i ne izgleda previše impresivno, al od sredine prema kraju ima stvarno lijepih stvari za pogledat... |
E ovo izgleda impresivno imam osjecaj da ce ovo premasiti Crysisa. Bio sam skeptican kada je bila najavljena igra, ali sada, uf jedva cekam, neka samo nastave u tom smjeru!:care:
|
Citiraj:
valjda ce to bit prva igra u kojoj cete moc vidjet kako je to kad zgazite zebru usred divljine :S |
Hebena grafika ali mi cod4 ipak ima ljepsu, ovo mi sve skoro pa jednobojno, možda je samo ova misija takva. :)
|
Pa izgleda ti sve prejednobojno kad tak i izgleda Afrika. Izgleda realno. Daleko ispred COD4. Miljama.
|
Ovo sa požarom je prejebeno...
|
MRAAAAKKKKKK, od igre...jedva čekam...valjda bude to mogla gurat 3870?
|
I Crysis je izgledao jako lijepo na trailerima... A gadi mi se.
|
Citiraj:
Isto tako moras imat proc iz najmanje e8xxx serije... Tak da nista za tebe... |
ja sam opet optimist i cini mi se da ce biti fajn bolje optimiziranija igra od crysisa i da ce puno bolje ici na svim masinama
|
bome lijepo igra izgleda
btw. jeste primjetili da i njima igra lagano šteka... |
Citiraj:
Citiraj:
|
yebeš igru ako je dobra samo zbog eye candy grafike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
crysis je predobar, ali ovo... :care: |
Ljudi jedno pitanje - pošto nisam igrao ni prvi Far Cry ni Crysis da li te igre imaju multiplayer?
Fala. |
Za Crysis ne znam, ali Far Cry je imao prejeben MP. Napucavali smo se danima i nocim, jako fino odrađeno i jako zabavno...
BTW DObro si me napomenuo sta bi mogli igrati na idućem LAN-u. TY ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:37. |