![]() |
Hm. Čisto teoretsko pitanje oko pivota. Da li kad se pivota win automatski namjesti poredak subpixela za cleartype?
|
Citiraj:
uglavno neprakticno sporo i to niko normalan tako ne radi... |
ali pivot na 24'' itekako je koristan :) na Dellu je to lijepo i lagano izvedeno tako da nema zafrkancije - i kak velim - jako korisno kad se čita e-book i sl. - jest da tupasto zgleda al navikneš se :) sad na 20'' mislim da je preuzak, na 22'' je već kolko-tolko OK ali na 20'' mislim da bi bilo preusko...
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...lipboard01.jpg ..(text od 10pt je savršeno čitljiv, oko 3mm visine) Ako se word ne rastegne preko cijelog monitora, stane još i film sastrane :D |
ja imam samsunga 205BW 20" WS cisto sam zadovoljan s njime ne treba mi vise posto ne igram bas puno (sim cod2 i cod4 :D) najcesce internet i tu i tamo malo offica i PS-a drugo nista....samo sam napravio za*** kad sam ga kupovao ...da sam jos barem jedan mjesec pricekao imao bi 22" wide za tu cijenu koju sam platio 20" tj. ne za tu cijenu nego mnogo manje...ali hebi ga sta je tu je ... uglavnom vrlo sam zadovoljan s njime
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:36. |