![]() |
Citiraj:
|
Meni recimo promet nije problem, ali kad se natrpa puno slika odjednom, onda je problem, jer forum postaje totalno nepregledan.
Ajde ipak glasam za thumbove, ali da ih imamo i u svaštari :D btw. Imageshack:banned: Masu starih threadova usere ovaj servis :banned: |
Thumbovi i izbjegavati neke image-hosting stranice... Mislim da svi dobivate pristup FTPu od vašeg ISPa, pa gore stavljati te slike (najbrže i najsigurnije)...
|
za thumbove.....
vec sam mislil da je Jeltz ponorel:D |
Thumbvi mila majka.
Ja npr imam 1GB limita i nema sile da bi ja otvaro neki SS od 2-3MB samo da bi vidio kako je neko sa svojom 8800đitiiks izdrko 20k spermića u 3Dčmarak. |
samo da napomenem da mi se prisere kada vidim ista hostano na imageshacku... a ima masu kvalitetnih i dobrih alternativa..
|
Ja sam za JPEG 800x600 ili bar 640x480. Do 50kb, 10 slika po postu. Mislim da to nebu nikog ubilo. Stavit 56k warning i zdravo. Mislim da je vrijeme da prestanemo mislit na modemaše pošto mislim da su fakat postali teška manjina. Bar na PCE forumu. Trebalo bi poll stavit.
|
Sad smo mi sa limitom od 1GB postali "modemaši".
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
@greg SE: kakva mrtva optima, pogle mu lokaciju. |
Citiraj:
Ontopic: Nemam nista protiv velicine do recimo 640*480, ali ni protiv thumbova |
Citiraj:
Ja samo kažem da se naježim kad vidim neki SS u bmp formatu koji mi otvara do jutra. Nije mi bitno koliko ce slikica biti u postu i koja će njihova rezolucija biti, samo mi je bitno da se vidi kakva je slika u malom, pa ako mi se svidi ja na nju kliknem i otvori mi sliku punoj veličini. A, ove SSove u bmpu od po par megi možeš naći i sada među rezultatima SPija, 3DMarka i sličnm stvarima. |
Citiraj:
Ja sam za to da na modding podforumu dozvolimo npr.640x480. Pa da vidimo kak bu to hodalo. Treba naravno i porazgovarati i sa modom na tom podforumu da se ipak slože nekakva pravila... |
500kb mi nikako nije normalna veličina. A likovima koji postaju ss u bmp ili png formatu bi odmah brisao postove.
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Thumb kao sta bude na imageshack i to je to..
|
Citiraj:
|
Ja sam za velike slike, kao na xtreme systems forumu.
A thumbovi su mi presitni i sto godina se otvaraju. http://www.xtremesystems.org/forums/index.php |
Ako ti se thumb neće otvoriti brzo, teško da će ti se i slika sa istoga servera brzo otvoriti.
|
Ja bi da se bana imageshack :D . Spor je i pun reklama.
Recimo da bi 640x480 do 200kb bilo okej. 800x600 je vec dosta veliko i tesko da ce nekome trebati toliko velika reza da nesto pokaze. |
Citiraj:
Kak da ne. Ti bi stavljao dvije razlicite slicice razlicitih velicina pa ih spajao kao thumb? Glasam za thumbove i ban IMAGESHACKa. |
|
Citiraj:
|
thumbovi su ok
ali i pravilno optimiziran jpeg od kakvih 640x480 je što se mene tiće tskođer prihvatljiv |
Citiraj:
|
Vidiš kako je to divno kada se ovak nešto može iskopati :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:44. |