![]() |
Citiraj:
@lipi014 - hvala na informaciji @tooleye - pa ček, kak mi neće prepoznat 4GB rama? To šema s 32bita ili? BTW: Radeoni su mi čisto solidni za 3 godine pošto ne patim na grafiku previše, bitno da se sve vrti. A uvijek u startu puknem da sve mogu na very high pa do kud dogura. Do nekog low/mediuma u mojoj rezi, onda mijenjam. A recimo da bi ta dva radeona trebala veliku većinu vrtit čisto solidno na high u 1600 (16:9) do kraja iduće godine. Sori što zagađujem topic. Edit: Pročito sam par reviewa na netu. Dakle dvostruko. Uglavnom 520 ću uzet. Hvala. |
Citiraj:
:care: Kaj ima za kupit bočni pleksi??? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@Mar-nije ti nesto ni kuciste ni review. Os se mijenjat :p:p |
Da znam, stranica je teška ko pas radi same izolacije. Radi svoj posao, al opet, ovo predobro zgleda :))))
|
Citiraj:
međutim meni je dvojba (ako budem to uzimao) soprano dx i ovo.. pa dodjem na isto,usio prozor sigurno jer mi je to preforasticno mislim si ako mi je 1 vent na hardu 1 na sonic toweru 1 ispuh 1 napajanje grafa pasivna to bi bilo dosta tiho... |
Citiraj:
ali ljudi jedno kuciste me odusevilo je istina bog skupo ko sam vrag ali coolmaster cosom je po meni kuciste No.1 trenutno.... super izgleda dizajn mi je strasan nacin rijesavanja problema prasine a i sama izolacija od buke je odlicna! ufff |
1 privitaka
Jedno pitanjce:
Jel itko probao stavit vent ispred donjeg kaveza za hardove (kako?) Čitao sam na forumu da je netko uspio na (p180) stavit vent, premda je bila u pitanju detaljna i sveobuhvatna prerada (čitaj: rezanje, brušenje i bušenje :D). Mjesto je tamo, ali ne shvaćam kako ga ugurat unutra pošto ima metalni prag :s |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo sam P182 kućište i Corsair 450VX,pošto je on 120mm jel pametnije da vent bude prema gore ili prema dolje?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52. |