![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
u ruteru su zakljucane samo neke administrativne stvari jer im se dogadalo da su ljudi prckali po tome a neznaju i onda im nis vise nije radilo i optuzili su ih da su oni krivi pa eto...ali na zahtjev sve se moze promjeniti i otkljucati... |
ajde samo lijepo nazovite 0800 82 28, kako rekoh nemora biti da ste sigurno dostupni
|
|
????:stoopid:
|
Citiraj:
nisam uocio to uopce, posalji im mail :D |
Nisam uopće primjetia... :goood:
|
idem odma slozit server neki i naplacivat web hostanje :lol2:
|
Jel treba potpisat ugovor o obavezno trajanju?
|
treba sa Metronetom kad ces uzimat od njih, ovisno koji uređaj hoćeš... wlan 24 mjeseca, obični 12 mjeseci
sto se tiće Carneta, nema ugovora |
pa jel ima tko ovu uslugu?
|
Ja iduci tjedan idem na fax sredit si Carnet acc, pa se nadam da cu odma moc se spojit na Metronet preko tog acc-a.
|
Citiraj:
|
i mene zanimaju utisci novih, sretnih korisnika metrocarneta...imali tko?
|
Za sad necu prelaziti na MetroCarnet. Posto sam vec korisnik prelazak bi me kostao 300kn. Iduce godine cu preci na to, sad neam 300kn za platit :D.
Novi korisnici koji odmah odaberu MetroCarnet ne moraju placati nista. Ovih 300kn naplacuju promjenu paketa. :stoopid: |
Prijatelj mi ima Metrocarnet i jako je zadovoljan!
A, navodno, i Optima uskoro sprema sličnu( indentičnu) uslugu! :goood: |
potpisao sam prelaz na Metrocarnet poslije o ho, ho godina kod t-coma, pa mi se svakakvi strahovi motaju po glavi...a valjda će biti sve ok.
|
Ponuda izlgeda super. Imam CARNet-ov account na skole.hr i dali mi jos sto treba osim njega i raskida postojeceg ugovora da bi se prebacio na njih?
A najvise od svega me zanima kakva je to caka s tim VPN-om... Da li treba biti njihov router da bi funkcioniralo? Inace imam svoj U.S. Robotics 9108 MaxG Wireless Router pa bi me zanimalo dali bi islo na njega. (http://www.usr.com/download/datasheets/broadband/9108/9108-ds.pdf). I dali li se moze onda router spajat na VPN mrezu? |
Za ne povjerovati, dostupno je i kod mene, iako recimo IskonDuo nije. :) Trenutno sam na netu preko wireless mreže, a telefon koristim vrlo malo, svaki drugi račun mi je 73,20kn (a nikad ne prelazi 80kn) - u prijevodu pretplata + par minuta razgovora. Još samo da definitivno utvrdim mogu li kod Metro(Car)neta dva kompa ići na net (trenutno imam switch, a s njega na AP, tako da sad nema problema)...
|
Hm. Je li to onda drukčija konekcija nego preko "normalnog" metroneta?
Također, za korisnike "normalnog" metroneta, kakva je usluga? Malo me čudi što ne nude one "do 8" i "do 24" mb pakete... |
Kod mene je dostupan, ali zanima me jedno: :kafa:
Za Metrocarnet trebam uzet i telefonsku liniju kod njih, što je ok jer je jeftinije ali moram otkazat HT-u. Ali kad mi isteknu studentska prava i ostanem bez Metrocarneta, onda se moram vratit na t-com i ponovno platit 600 kn za ukopčanje linije ili? :stoopid: |
Citiraj:
|
thanks, Zmalamuth! :D
Znači, pređem na Metro2fast. Valjda mi neće naplatit puno prijelaz... edit: sad vidim da je besplatan prijelaz ako mi ukinu carnet. :D |
Mene zanima da li mogu sa normalnim routerom ici na tu njihovu VPN konekciju (konkretno imam ovaj wireless router(http://www.usr.com/download/datashee...08/9108-ds.pdf)
I jel treba bit VoIP telefon? |
Citiraj:
a ovaj tvoj router podržava VPN passthrough, znači ono što on radi je u biti propušta VPN konekciju (odnosno ne blokira ju) koju ces napravit u Windowsima i s kojom ces se spajat |
Cek, znaci nemoze mi se router spojit na net i onda kompovi preko mreze na njega ko sad??
|
kolko vidim po manualu, ne
u biti, za takve stvari ce nam trebat VPN router, znaci router koji ce se prispojit na Metronetov router i koji ce otvarat VPN konekciju prema Carnetu |
Citiraj:
|
Piše da je u slučaj isteka carnet računa prijelaz besplatan. :-D
|
Rekli su mi u Metronetu da ne mogu 2 koompa istovremeno na net :(
Moje pitanje je, je li moguće da istovremeno 2 kompa idu na net ali da imam 2 korisnička računa na carnetu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |