![]() |
Beta 3 ok radi.
Lp |
Evo i ja isprobavam betu 3 i nakon početnih muka solidno radi. Brže otvara stranice, ne radi spell check za hr (bit' će sad pravopisnih grešaka), tam mix plus ne radi, foxmark, ima foru da možete svaku sliku kliknuti mišem i odvući bilo kuda pa i u drugu aplikaciju i tamo se paste, zumira i slike, download manager je sad drugačiji, šareniji kao i upis adresa...
|
Meni je ovo sve nekako presareno, a i dosta addonova mi ne radi na ovoj verziji tako da mislim da cu se vratiti na staru.
|
LAcy, odkud ti spell check za hr?
|
|
Thx Vuco bio si brži, samo ne radi sa FF3 :(
|
Citiraj:
Fala Vuco... Al sad sam instalirao 3b3... Paaa, skin mi je fuj, imao sam Vista Aero dosad, al dobro radi. |
I ja sam imao vista aero ali nije ni ovaj tako loš. Premjestio sam si new tab desno, kad već nije kod tabova. Za sad dosta dobro radi jedino zauzeće memorije nije ništa bolje nego na FF2.
|
Citiraj:
|
Već sam par dana na FF3b3 i mogu reći da je daleko bolji od FF2. Brzo se navikne na nove mogućnosti, brzinu, povezanost adress bara sa bookmarkom... za sad sve pet. Čini se da je i zauzeće memorije ipak manje.
|
A neka, prijelaz je očekivan, iako se čeka alpha, bar šta se mene tiče:)
Nego kad izlazi alpha zna li se možda? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Instaliraj ovaj vjeruj mi ;) Mirno koegzistira sa FF2. Nadam se samo da neće ništa pokvariti sa finalom. |
Ako niste znali izašao FF3 beta 4. Između ostalog:
[Improved in Beta 4!] Memory usage: Several new technologies work together to reduce the amount of memory used by Firefox 3 Beta 4 over a web browsing session. Memory cycles are broken and collected by an automated cycle collector, a new memory allocator reduces fragmentation, hundreds of leaks have been fixed, and caching strategies have been tuned. |
Citiraj:
|
Jel zna netko kad izlazi final
|
Danas sam updejto na FF3 beta 4...Zasad jos ništa od službenog izlaska...Koliko će još beta biti...:stoopid:
Nervira me download manager, tj. onaj veliki font u njemu i u adress baru...Moze li se to onemogucit ? Ostalo fino šljaka, čini mi se da je i mrvicu brži od prethodnika... |
Citiraj:
|
Kako radite download you tub filmica? Ja sam prije koristio Download helper ali sada nije kompatibilan sa ovom verzijom...
|
Citiraj:
|
Mislim da nije to to,ne treba mi converter,nego download obicnoga filmica sa bilo koje stranice. download helper je to prije radio odlicno....
|
Citiraj:
|
Nije to bas to ali ok posluziti ce...
hvala |
hmh,zanimljivo,danas išo downloadati preko nje kad on vidim skenira na viruse fajlu koju downloadam.
|
Negdje sam pročitao da final izlazi u svibnju....
|
Bilo bi lijepo vidjeti...
|
svi kazete da je dobar...morat cu ga onda i ja instalirati da vidim dali je stvarno dobar
|
Izasao je i novi FF 2.0.0.14, brzi su bili
http://www.mozilla.org/projects/secu...irefox2.0.0.14 |
To je valjda samo kao neki update za ispravu nekih pogrešaka koje su primjetili. Novi firefox je Firefox 3.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |