![]() |
Citiraj:
|
@Iggy - čestitam na bebaču :chears:
Ema - 7 godina - ima svoj komp još od 3. godine, Ela - 4 godine - svađa se sa sekom oko njihovog kompa. Uglavnom mene ne diraju..... |
Marta - danas su joj 4 dana. :goood:
Blizu kompa ju jos nisam pustio ali sudeci kako reagira na fotoaparat i kameru ne gine joj svijetla gadget-freakovska buducnost. Tatina cura, nema sta ! :lol2: Citiraj:
Marta je rodjena u subotu u 18:45h. Svi troje smo gledali prvo poluvrijeme tekme skupa sa doktorom i babicom. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naleti na tečaj roditeljstva:D |
[QUOTE=Matta;876156@Tor: Cestitke, izgleda da su nam kcerke isti dan rodjene. :chears:
Marta je rodjena u subotu u 18:45h. Svi troje smo gledali prvo poluvrijeme tekme skupa sa doktorom i babicom. :D[/QUOTE] Bogami, cestitke obojici. izgleda da je bila neka dosadna zima. :D |
Cestitke novopecenim roditeljima.
Helena-3 1/2 godine, kada se rodila morao sam preci sa vodenog na zracno hladjenje da nebi doslo do interakcije dijete-voda-struja, igra NFS i Call of duty 2:Machineg: Laura-1 godina, zbog visinskog ogranicenja operira samo po kucistu(opticki pogoni, reset, shut down) |
Čestitke i od mene svim "novajlijama"!
Moja Lela je prije 3 dana,20-og napunila 12 godinica.Pubertet :sweating: :sweating: :sweating: ... Od 5.godine ima svoj komp(ove).Na novom PackardBell-u koji joj je ak se ne varam 5.komp fura Loquendo TTS 3 jezika sa "pilotom" ali prečesto zamara Simse,ofkors... zato ponekad imamo :argue: |
Citiraj:
Hvala zemo, hvala ! :lol2: Citiraj:
Ne znam za Tora, ali ja se ne mogu pozaliti ! :fiju::lol2: Citiraj:
Citiraj:
|
od srca vam svima cestitam:)
|
Citiraj:
svima cestitke na prinovama, i one koje ce doci:chears: |
Sin Kresimir 2 god i 2 mj. Operira po tipkovnici, misu
(pogubio mi je utege ne g5) Rastavio jedan printer i voli vise od svega tipkati po lcd-u. Osim sto je lud za svim gadgetima izgleda da ce biti i partijaner (non stop nesto mora svirati na kompu.) Drugi bebac na putu :goood: |
He, he - kaj misli da imaš touch screen :D
Lijepo je to roditeljstvo no noćas sam prvi put prespavao 3h u komadu. I to je zaslužilo slavlje rano jutros :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
oled tuchscreen monitor na stolu kao podloga, a na zidu 50" projekciski ekran :goood: Joj zaboravio sam da me cekaju neprospavane noci, morat cu piti dva hektolitra kave na dan. Jos jedan hekto na ovaj jedan koji sada pijem :kafa: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
He, he mogli bi nabaciti nekakv chat u sitnim satima :D Video konferencija i sl....
|
Citiraj:
Razmjenivati savjete i uputstva izmedju nas jadnih, izmucenih, novopecenih ocheva ! :lol2: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
dabome, ja sa svojim potomkom pričam u binarnom kodu. Jednostavnije za nju, a i ja se snalazim lakše nego s buaaaaaaa, uaaaaaa:D |
Nemaš poooojma! Ova žena je bila kod Oprah! Oprah. Dakle, to u ženskom žargonu znači, ili je bila kontinuirano zlostavljana u djetinjstvu, ili je snimila film, ILI - je napisala knjigu. Onak, uspavljivala je decu tamo- na očigled ljudi. Kao, na neku šemu da djeca plaču s oblikom usana koji insinuira kaj im treba (sisati, piškiti, mokra sam i tako). Sweet.
|
Citiraj:
Šala :D budemo vidjeli kad ti dobiješ bebača :D |
Citiraj:
E al nemoj dissat Oprah :p |
Citiraj:
|
Eto novopeceni roditelji, samo me dodajte na skype (xwraggx) i ako budem online iza 2 ure po ponoći prozovite da dijelimo slatke muke :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:49. |